Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

от і як так подумала, що то може затянутись і на місяць.((

Додано через 3 хвилини
    а якщо не важко, можете виставити фотографії, як виглядає Ваша ванна? чи це не у ванну брали?

• Подобається Подобається x 1
  2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Зоряно, вже немає того магазину... Тепер там великий вибір штор, тюлів, ліноліум, ковроліну і ламінату. Називається тепер Твоя Кімната...

• Подобається Подобається x 3
  3. Maryasik

і я якраз про це хотіла написати, але ти мене випередила).

4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Гм, плитку то ми купили, а от ванну ще не обклали :ireful1: , ехх, але як тільки - так одразу виставлю. До речі, в Марку є зразок ванни. обкладеної тією плиткою - Cersanit Almeria, щось типу того

5. Lysenyatko

Lysenyatko Well-Known Member

Народ, привіт.
    Також "важко трудимось" на ниві ремонту :)
    Застрягли на стадії планування-вибирання.
    Основна проблема - хочемо поміняти газовий водонагрівник, проточний.
    Хтось таке робив? може дати корисні поради?
    Виробник..., ціна-якість..., заміна... (самі чи спеціалісти, чи потрібен дозвіл) і т.п.
    буду вельми вдячна :)

6. dream

dream Well-Known Member

1. у Вас квартира чи особняк?
    2. Вас цікавить тільки для того щоб нагрівало воду чи ще й опалення/тепла підлога?

Додано через 3 хвилини
    У нас особняк, тому ми ставили один котел на опалення, теплу пудлогу та підігрів води, якщо цікаво - котел Вайланд, дорогий але і якість відповідна, а якщо Вас цікавить газова колонка то тут допомогти не можу...:)

7. Lysenyatko

дякую, але нас цікавить маленький нагрівник тільки на кухню та ванну,
    порядка 10-14 л води на хв

8. Natalka

Natalka Well-Known Member

Лисенятко, якщо подібний нагрівач у вас вже був і ви просто хочете змінити його на сучаснішу модель, то додаткового дозволу вам не потрібно.Якщо встановлюєте вперше, то вам спочатку потрібен дозвіл з Львівгазу і т.д.

9. Lysenyatko

і то добре :)
    а то "добрі люди" вже лякали, що в Львівгазі обов'язково має бути зафіксована модель, і самовільно без їх дозволу заміну робити не можна

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, просила тут порад щодо відмивання ванни, нарешті дійшли до того руки, от ділюсь досвідом, може кому знадобиться. Ванна була досить брудна, так виглядає, що попередні власники (чи то квартиранти) просто не мили її періодично - жовтий "накип" від води (коли відмивала, то уявила собі, що робиться з нашими внутрішніми органами, якщо пити ту воду, але то вже до гілки "здоров'я")
    Дякую ще раз всім за поради, особливо Надійці, бо Туалетне каченя, як на мене, виявилось найефективнішим засобом. Перед тим ще мила Comet антиржавчина, також вилила цілу банку засобу Ёрж. Можливо, Туалетне каченя просто "добило" бруд :) На ніч я не наважилась лишати щоб не роз'їло емаль. Прибирала в кімнаті і паралельно відмивала ванну. Рукавички використовувати обов'язково, я також скористалась респіратором, мала вдома. Для того, щоб відмити ванну рівномірно, наливала миючого засобу досить багато і просто рукавицею розподіляла по поверхні, залишала на якийсь час і змивала звичайною губкою для миття посуду. Ванна стала майже як нова, я результатом задоволена.

• Подобається Подобається x 5
  11. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ви забули останній і найважливіший етап: помножити підраховану суму десь так на 1,2 .. 1,5 :cowboy: Бо вкластися в кошторис -- то, здається, не з цієї реальності штука, а бігати потім терміново шукати додаткові кошти може бути досить проблемно. Як мінімум, треба хоча б мати уяву, де їх можна буде швидко залучити у разі потреби.

12. Nadijka

Рада що допомогло...[​IMG] В чистій ванні аж приємніше купатись, правда? Пам'ятаю, коли ми вселились після квартирантів, то це був просто жах...

13. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

хто постіно читає цю гілку, тут щось про вікна було? (аби мені не перечитувати все від початку :sad: )
    Треба поміняти батькам вікна на металопластикові. Хотіла б зорієнтуватися скільки то у Львові коштує. Може хтось ставив і задоволений, поділіться координатами :)
    Дякую

14. Nadijka

наскільки я пам'ятаю то не було нічого!
    Порадити шось важкувато, бо маємо гіркий досвід...
    собі замовляли 3 роки тому, то чекали на самі вікна близько 2-ох місяців, а батьки замовляли недавно, то обіцяли їм за 3 дні, а вийшло за 3 тижні...

15. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

А нам обіцяли 2 тижні, а зробили за 2 дні, бо я була вагітна і зі мною не намагалися сперечатися.

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нам поставили хороші вікна, правда не швидко, бо везуться з Польщі з заводу.
    Завтра, якщо треба, скину в ПП координати

17. dream

dream Well-Known Member

нам вікна швиденько поставили десь за два тижні, та й раніше не змогли б, бо у нас одне вікно замуровували, а друге вибивали, тому довелось чекати не стільки на вікна, як на те, щоб застиг розчин

18. Maryasik

Може має хтось інформацію відносно вікон з євробрусу. Якщо хтось ставив, то які відгуки і контакти якщо є, ціновий діпапазон.
    і хто може порекомендувати хорошого плиточника(можна в приват), а то я почала ремонт ванни.

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я народжувала 13 березня 2007 року.Аж страшно як скоро час летить

20. Maryasik

Ми вже почали ремонт у ванні, вже положили додаткові труби під нагрівач і пралку, закінчуєм обибивати стіни. Тепер постало питання плиточника.Може хтось має когось хорошого і може порекомендувати, і щоб нормально швидко клав і щоб несильно дорого було.

Статус теми:
Закрита.