Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Людоньки!
    Потрібна керамічна плитка в ванну. Поїхали в Епіцентр, то там ціни в півтори рази майже виросли з грудня... Де є якісь недорогі магазини-гуртовні з плиткою??? Де взагалі краще плитку купувати?

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

В туалет купляли в Епіцентрі, у ванну - в Кераміці (трохи в Марку, трохи на Промисловій),в кухню -на стіни в Новій лінії, а на підлогу в Марку. Порадити де краще не можу, тому що вибирали шо подобається і підходить більш менш за ціною і з того що є в наявності...

• Подобається Подобається x 1
  3. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

хочу зробити собі у кімнату римські гардини з натурального льону. Хтось знає, де у Львові можна таке зробити?

4. Зорянівонька

А де та кераміка на Промисловій?

Додано через 2 хвилини
    А ще - де можна купити плитку Львівського керамічного заводу?

Додано через 32 хвилини
    Сама і відповім:) Львівський завод закрили, тому плитки більше не буде...

Але якщо хтось знає ще якісь магазини, то напишіть, будь-ласка...

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

На Південному моя мама постійно замовляє, там в них є і зразок римських шторок, недавно бачила в них дуже гарну лляну тканину. Вхід на Південний зі сторони Сільпо, майже на початку і є цей магазин. Там найкраще шиють, найакуратніше - це вже перевірено на власному досвіді.(точніше, на маминому)

• Подобається Подобається x 5
  6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

дуже дякую, завтра поїду туди. :)

7. Nadijka

Зорянівонько, там є перехрестя і якшо повернути на Промислову, то за заправкою зліва, а там якшо не побачите, то запитайте. То є Промислова 60.

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Плитку у ванну купляли у Марку ( десь 65 грн за кв. метр), на кухню в Новій Лінії (приблизно так само). Є ще Азов-Галичина на Шевченка. Ціни десь такі самі як в Марку, наша плитка була на 50 коп дешевша :)
    В епіцентрі дорого.
    Кераміка на промисловій далі за домотопом, ближче до перехрестя з Липинського. Але там, по-моєму, те саме, що в Марку (і склад у них один), просто марк зручніше працює (до 8 чи 9 щодня).
    Є ще один великий магазин на бічній Липинського, якщо їхати по Липинського на нього є вказівники, але що там не знаю.

9. Nadijka

Була там! Краще не ходіть. По-перше дуже далеко ше по закаулках лазити(тоді шей вечір був і дощ), а по-друге нічого особливого немає і плитка дорога...

Додано через 2 хвилини
    Так склад в них 100% один. В Марку гарно розкладена, а там невеличкі стенди...На Промисловій до 18 чи 19, але склад на годину раніше закривають, такшо треба швиденько рухатись...

10. Зорянівонька

Ще може когось зацікавить надибала магазин кераміки і сантехніки на Цитаделі з сторони Грабовського. Там досить багато сантехніки. Є і елітне все...

11. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Називається ВОКА, але там ціни вищі. Ми там шкафчики у ванну пригледіли по ціні 1200 грн, мало не купили, потім ті самі купили в Новій Лінії за 700 грн, і той самий виробник. А плитку купляли в Кераміці, там найбільший вибір. Довго шукали, вибирали, замовили в ВОКА, то там нам 3 тижні обіцяли, що привезуть так і не привезли, знайшли таку саму, по тій же ціні в Кераміці на Промисловій.

• Подобається Подобається x 2
  12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Мені дуже подобається мозаїка, особливо в ванній кімнаті:) :) :)

13. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

я уже 2 тижні хожу плитку вибираю у вану, але хочу в салатовому тонні.Поки що тільки в Марку щось подібне знайла, що і по ціні менш-більш підходить.
    В Кераміці нічого особливого не знайшла і в наявності в них зараз мало чого є.Почали цікавитись- одну місяць чекати, іншу можливо 2.

Відносно Воки, казали мені знайомі що на Пластовій зараз розпродаж сантехніки, але ми туди непопали, бо вона до 18.00 тільки працює.

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я би хотіла в ванній такі стіни[​IMG] Але звичайно треба щоб ванна була гарна і велика

15. Nadijka

Будь-ласка не слухайте їх, ми свою мали чекати 2 дні...тиждень - нема, другий - нема, тільки в кінці третього привезли...

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Можливо, знаєте, де є гуртівня "Агроконтракт" - в кінці Городоцької, не доїжджаючи до Інтермаркету і Метро. В цьому ж районі, тільки в наступній вуличці, є гуртівня будматеріалів. Там великий вибір плитки. Правда, я там давно вже не була. Та подивитися можна. На жаль, не пам"ятаю, як називається ця гуртівня. Поряд ще є невелика гуртівня з посудом!!! Як я любила там походити! Продають і в роздріб.

17. Nadijka

Це ви про Азов Галичина? Тато розказував шо десь в тих краях де ви розказуєте...вона і знаходиться

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Можливо, я не пам"ятаю назву. На жаль...

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ВОКА ше є якраз коло Батальної, я якраз 12го березня дообіду там вибрала плитку, а 12 березня ввечері чоловік мене туди відвіз. У лікарню! Цікаво те, що зранку я ше дивилася в сторону пологового і думала - ну коли я вже туди потраплю..

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ми купили світло зелену плитку з кульбабками:) :) :) :) якраз в Марку

Thread Status:
Not open for further replies.