Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Якщо ту зсилку, звідки вставляла картинку - то завантажила хвотку в ljplus.ru, а звідти вже вставляла. Але є купа інших, більше є в гілці фром для чайників, там усе написано

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Чоловiк нарештi здався i сказав щоб я вибирала умивальник i тумбочку до гостьової ванни. Хе хе хе (потираючи руки) завтра iдем вибирати. Хочу щось модернове.

Додано через 1 хвилину
    http://www.expo.com/details.aspx?ProductSKU=operaconsole

• Подобається Подобається x 3
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Гарно, але для такого треба велику ванну. А ми нашу маленьку так зробили:

Додано через 2 хвилини
    і так

Додано через 10 хвилин
    Взагалі-то я хотіла іншу, але не було на складі, а час підтискав... :sad: Але нічого, насправді воно гарніше виглядає.

• Подобається Подобається x 1
  4. Koza-Dereza

5. Мія

Мія Well-Known Member

перший варіант краще, менш претензійно і не так швидко вийде з моди.

• Подобається Подобається x 2
  6. Koza-Dereza

Другий то так, повимахуватисi :D

7. Chortenia

Ааа, в мене нічого не видно :-((

8. Chortenia

Щось ч так нічого і не можу зрозуміти з тим насосом (відать, мізки не для того)

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

Маю хороших майстрів, робили нам ремонт після весілля, чудові хлопці! Не п"ють, лише працюють з 9,00 до 19,00! За три дні в одній кімнаті все зробили - майстри своєї справи!

10. Ума

Ума Super Moderator

Людоньки, а мені все не сидиться. Чоловік каже, що шило в дупі маю. Я такий ремонтище затіяла. При тому, що ми як я вагітна була - робили ремонтик :) Але певно я не можу жити, як щось не ламаю і не будую знову.

В нас дома ремонтами займаюся я. Якось аж не зручно перед майстрами - бо вони коли приходять, а чоловік відкриє двері, то кличуть мене і питаються, а тут як робити, а тут шо буде?

З появою дитини, вирішила що тре моєму козакові більшу кімнату і щоб було два вікна на різні сторони (бо моя свекруха все нарікає, що то южная, северная, западная, восточная...). А як більшу кімнату, то тре і стіни валити, а як стіни валити - то нафік дах знести :) Отак от я доламалася, же були місяць без даху. Потім всі стіни повалили, нові робимо. Зате я собі збацала у спальній гардеробну кімнату на 10м :) Тепер буде в мене всьо без шаф :)

Ех, якесь я задоволення отримую, коли ремонти роблю, хоч і стомлюють вони мене, але як бачу прогрес, то аж далі творити хочеться :)

От, коби мій чоловік то всьо не гальмував (а то я його всюди тягаю, щоб обирав, хоча насправді, все рівно я обираю, але так він ніби теж участь бере), то я би вже давно то закінчила... а так сунемось потроху, шкода що січень весь святковий - стоїть робота :sad:

Додано через 3 хвилини
    Олю, прикольна кухонька вийшла. Навіть, не скажеш що то тільки 4м. :)

Мені дуже подобається, коли вікно, так як у Вас - на робочій стороні з меблями. То файно, коли умивальник там - стоїш собі, миєш посуд і у вікно поглядаєш, на квіточки свої :) ех... шкода, що я посуд не мию ;) і що в мене так з вікном на кухні не вийде, бо в мене двері на балкон...

• Подобається Подобається x 3
  11. Ольга

Ольга Well-Known Member

то була вимога моя - або так або ніяк :) добре що тепла підлога і не треба батарей під вікна :)

а от гардеробна кімната то рожева мрія моя :) колись думаю доживуся...

12. Chortenia

а от гардеробна кімната то рожева мрія моя :) колись думаю доживуся...[/QUOTE]

А у нас якраз буде гардеробна кімната (є велика заглибина в коридорі - от тамм і буде)

13. Ума

Ума Super Moderator

то я закомандувала того разу на цілому поверсі усі радіатори з під вікон позабирати... чоловік в шоці :) стіни довбуть по-новому :)

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, як я Вас розумію... А як мій чоловік розуміє Вашого:) Я би теж все переробляла і вдосконалювала... Але в нас трохи бюджет обмежений, то я би теж дахи переробляла - в нас є можливість мансарду добудувати...

Додано через 1 хвилину
    Ой, бачу... Там купа знимок пропало... Буду мати час - ще повішу.

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

для дитини то просто супер! і значно тепліше вдома стало! ми на кухні всі на підлозі лежимо перед телевізором :)

16. Koza-Dereza

Нарештi ми нанйняли майстра робити ванну нашу. Завтра починає! Вибрали i умивальник! http://www.suneli-usa.com/products.asp?id=357 Дуже гарний, як на мене, модерновий досить, але вмiстимий, i без претензiй. Але в гостьову ванну всетаки хочу умивальник з претензiями. :D

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

А я, взагалі-то, цілу хатинку будую, десь навесні обіцяли закінчити, тоді фоти і виставлю, бо зараз і хвалитись нема дуже чим. :o

• Подобається Подобається x 5
  18. Мія

Мія Well-Known Member

підлогове опалення актуальне тільки в ванній де вологість, бо в інших приміщеннях піднімає пилюку теплом догори і для малих дітей то не так вже і супер, крім того нога людини має багато енергетичних точок на ступні які відповідають за всі органи... коли ступня "підігрівається" штучно це негативно впливає на весь організм в цілому і так званий природній захист "закалювання організму" зводиться на нівець а то й руйнується.

Тому якщо є бажання ставити підігрів підлоги, то раджу робити це виключно в ванній ну можливо в кухні і то не бажано. пилюка буде підніматися і все в їжу. Але ніяк не в дитячій чи гостинній, тут краще деревьяної підлоги нічого немає.

19. Chortenia

Ми якраз ставио теплу (електричну) підлогу в ванній, бо там ні батареї, ні гарячої води. Вобщєм більшість часу дубар страшний

20. Ума

Ума Super Moderator

нічого ж собі, які у вас місткі ці 4м :)

але я радіатори з під вікон забираю не через теплу підлогу - там паркет і теплу підлогу під паркет не ставлять, мені просто треба місце під вікном, а воно там зайняте батареєю... тепер не буде :)

Додано через 1 годину 36 хвилин
    Може хто знає фірму чи приватно майстра, хто може зробити розведення під кондиціонери?

я взагалі не наю чи буду ставити кондиціонери, але поки стелю гіпсокартоном не зашили, то може б розведення на кімнати зробили, про всяк випадок.

Статус теми:
Закрита.