Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

ПІвденний є к-ка салонів шпалер + каталоги.

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

це точно,найкращий вибір і різна цінова категорія

3. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Минулого тижня також шукали шпалери, але хотіли щось цікаве, то пішли на Південний. Те, що подобалось/підходило - 20-25 євро за рулон (5 м кв), а нам треба було 20 і 20 квадратів:girl_crazy: В результаті пішли в нову лінію - купили по 62 грн., вже наклеїли - задоволені. Інші купили в епіцентрі на розпродажі - 99 грн. (за 10 м кв) :girl_dance: і було багато по знижці 40%

Останнє редагування: 30 Травень 2014
  4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Маю питання по вимикачах, розетках, хто які ставив? Бо ціни на цю фурнітуру не маленькі, а того добра треба ого-го як багато. І зорієтуйте по цінах, хто останнім часом робив ремонт. Дякую.

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ставили у всій квартирі польські Поло. Одинарна 50 грн. Порадили знайомі електрики, які всім іх ставлять вже багато років.

6. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Ми брали Unica Top, сподобався дизайн і кольорова гама, ціни різні, залежить від виробника, серії і матеріалу, наші пластикові, у нас приблизно 60-70 точок, з тодішнім ще курсом нам обійшлось біля 5000... ніби 70 грн за точку в середньому.

7. amaretto

а ми вже 6 років поспіль беремо V.I.T.O.(не знаю чи правельно написала,бо коробки викинула), це ніби Китай але за 6 років жодних зауважень. Ціна по 15 грн/одинарну на торпедо була, яка тепер не знаю. Тато на одну кімнату ще колись взяв російські то якість гырша однозначно

8. Marcipanka

VICO. Нам якраз ці резетки категорично не радили.
    Гуртівня резеток на вул. В. Великого в магазині Капро.

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ми останнього разу купували здається Schneider, мені підйшов дизайн, такі мінімалістичні досить. Майстер казав, що непогані, але сам заглядав в середину на начинку спочатку, коли вибирав.

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

І в нас такі. Якість дуже хороша. Мінус - ціна, там кожний елемент окремо купується, рамки тільки від 15$, але ще ціна залежить від серії. У нас, здається, також unica top, як в janazarkova.

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми теж брали Шнайдер (і автомати також), ціна за одну влітку була в районі 25-30 грн (брали на Торпедо в Електромайстрі, потім були дуже здивовані, що в Епіцентрі саме ці розетки і вимикачі дешевші).
    Нам власне електрик радив цього виробника, ну і дизайн в них справді такий простий, нам сподобалися.
    - думала, що у всіх виробників так. Хіба ні?

12. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

От і в нас ці вимикачі і розетки, правда лише рік, але все ок. Нам колись радили у співвідношені ціна\якість як хороші.

13. amaretto

справді віко, написала по памяті. А яку причину назвали, чому не радили. Цікаво, бо ми за 6 років жодних зауважень не маємо.Взагалі я останім часом стикаюсь з продавцями які рекомендують все найдорожче.....І сумно мені коли купуєш таке а результат плачевний. Ми так купили фарбу в кухню, взяли "хорошу" а тепер за місяць вона сипить з багетів. Гризу себе чого то було не взяти таку як брали в кімнату, ціна така сама, якість перевірена. От маю на свою голову експеремент, добре що хоч в кухні ремонт санітарний(тимчасовий на 2-3 роки)

14. Marcipanka

Сказали, що вони з часом розйорзуються і жовтіють (для мене то жах, коли резетки з часом жовтіють, я б тоді всі знову міняла б, навіть якби вони справні були).
    Чому найдорожчі? вони порадили нам середній ціновий сегмент, 50 грн за одинарну, є значно дорожчі резетки.
    В нас було навпаки, бригада майстрів, яку ми потім вигнали, купила фарбу до стелі саме дешеву снєжку і вона була з дробинками! То жах! Вже наступна бригада купила дорогу і справді хороша.

15. amaretto

я не мала наувазі це по відношенню до вас, а суто написала з тим чим стикнулась нещодавно.
    в нас такого нема з жодною, а в тата з тими російськими так і сталось(запхав щось в розетку а витягнув штекер з "корінням" )

16. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Правильна назва - "Viko". Маємо такі розетки, поставили минулого року. Нам порадив електрик, який нам проводку міняв. Досить толковий мужчина, має серйозні об’єкти за плечима. Казав, що в цієї фірми хороше співвідношення ціна/якість. Поки без зауважень. Правда ми купили собі не чисто білі, а кремові.

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Всьо!!! Я тепер поняла, який стиль інтер"єру мені найближчий!!! Це шведський!!! Там все повністю моє!!! Може то я колись була шведкою?))) Навіть ті їх килимочки з шматочків! Саме так я собі все уявляла! Були взимку в Швеції, просто ходила і зачаровувалась! Заглядала у всі вікна. І це було дуже цікаво, бо штор там практично нема. Ну тепер я вже знаю, що я хочу! Ура!!!

18. PinKey

PinKey New Member

Дівчатка, а самотужки ремонт хтось робив? Відкриваю салон, приміщення напівпідвальне, сире, місцями були тріщинки на стінах. Я думала їх картинами та банерами позавішувати, але як сіли з подружкою відмічати "вписку" прийшла ідея " та шо тут троха місцями поштукатурити і замалювати?" Тільки почали рухати - фарба повалилась шматками. Повіддерали, загрунтували, зашпаклювали. Гарно. Тільки малювати - знову почало сипатись, там, де ми не рухали. Повторили процес. Завтра буде видно, як воно піде....
    До чого то я: з нас всі ржуть, як коні парагвайські, мовляв, ну чого чекати від 2 баб, які взялись до ремонта? Я спочатку думала, що в нас все вийде, а тепер починаю дуже, дуже сумніватись. Може в когось є власний надихаючий приклад?:)

19. amaretto

треба все детально престукати(я про штукатурку)в тих місцях де ледь тримається+перед фарбуванням добре прогрунтувати стіни, а тоді фарбувати

20. PinKey

PinKey New Member

так і зробили. Навіть ножем віддирали те, що слоїлось. Зашпаклювали. Зашкурили. і вже під новою фарбою повідлітало те, що до того відлітати не хотіло.

Статус теми:
Закрита.