Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

2. Smaylik

Smaylik Member

а там є шпалери недорогі, 50-70 грн за рулон, вінілові бажано?
    Бо також нічого нормально не знайшли (були в Епіцентрах, Новій лінії, Практікері)

3. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

а були в Епіцентрі на Хмельницького? Там купа є різних по такій ціні, і ще знижки є хороші

4. Kroshka Enot

5. Smaylik

Smaylik Member

були, якраз на відкриття, але тоже нічого не знайшла. Мені треба щось із бузковим, але не квіткові, а таких мало...
    Кажуть, ще на Перехресті є магазини із шпалерами, треба буде поїхати глянути.

6. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчатка, гіпсокартон під дією вологого повітря перетворюється на "каруселі". Позаливали підлогу в будинку в кінці літа і щоб не сидіти без роботи почали чіпляти гіпсокартон, то тепер чекаємо весни чи літа(коли добре висохне хата), щоб його зняти і вчепити інший. Тому, якщо висока вологість в будинку, то матимете ексклюзивний потолок)))

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

та замовте собі натяжний і будете мати спокій

8. MissO

MissO Well-Known Member

Дякую за пораду, це цікавий варіант, треба обговорити з чоловіком. А ви його якось миєте, чи він не чиститься ніяк?

9. amaretto

він не потребує миття! Але якщо потрібно трішки протерти то робиться це засобом для миття вікон без спирту салфеткою. Після встановлення майстер по периметру витер залишки слідів від рук і все.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

В нас 3 кімнати та туалет зроблені гіпсокартоном, у вітальні-спальні натяжний. Це не до порівняння в плані встановлення. Мінімум шуму та бруду. Як згадаю скільки було шуму як робили гіпсокартонний потолок, а потім тонни пилу поки шкурили його:girl_devil: І ми в тому жили і паралельно робили,прибирати кожен вечір.....
    Якби зараз робила ще раз реемонт в кімнаті то робила б так само:натяжний потолок, обої.....єдине щоб не стелила ламінат(в нас якийсь не якісний) а паркет!

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А як він в плані звукоізоляції?
    Бо ми зашиваєм гіпсокартоном з додатковою звукоізоляцією... Мало допомагає, але хоч трохи.

11. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

В нас теж ламінат поганий, царапається, хоч і 32 клас, тепер в іншій кімнаті не будемо здирати паркет, поциклюємо напевне і покриємо лаком.

12. amaretto

не знаю, шукайте інформацію в неті, але думаю на такому ж рівні.
    У нас панельний будинок, перекриття панелі, то сусіди щоб зробити звукоізоляцію від сусідів поверхом вище надсвердлювали в панелях маленькі дірки і задували все піною. Дорого, довго,тяжко, зате ефективно дуже.

13. silvia

silvia Well-Known Member

Цікаво а у ванній краще натяжну стелю глянцеву чи матову?

14. amaretto

це вже суто діло смаку.
    Не забувайте що в глянцевій будете себе бачити:girl_crazy:
    Я планую матову

15. Текіла

Текіла Well-Known Member

Дівчата, чи хтось може порадити людину-компанію, яка займається погодженням перепланування (зміни фасаду будинку, добудови)???

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Дівчата,а скільки треба брати запасу плитки для ванної?

17. Kroshka Enot

Якщо я не помиляюся, рекомендують брати на 15% більше плитки, ніж потрібно. Але ми стільки не брали, взяли десь 5% про запас. Я досить точно розрахувала метраж, плитку обрали якісну, майстер був перевірений - зіпсував 1 чи 2 плитки, то ще залишилося кільканадцять плиток.
    Ще такий момент - коли рахувала потрібну кількість плитки, розраховувала горизонтальну і вертикальну укладку. То при горизонтальній укладці на наші стіни потрібно було мало не на 3 м.кв. більше, ніж при вертикальній (більше відходів). Можливо, для когось це очевидно, для мене стало відкриттям.

18. silvia

silvia Well-Known Member

в коридорі планується плитка сірого кольору, тут без варіантів. З коридору є вхід до кухні, де теж має бути плитка. Чи мають бути плитка однакового кольору і в коридорі і на кухні, щоб гарно "дивилось" ? Сіра шось не дуже пасує нам на кухню....

19. Kroshka Enot

В нас коридор прямий, з входу і з кімнати проглядається вхід в кухню. Ми вирішили класти однакову плитку, укладка буде йти безперервно (видимого порогу між кухнею та коридором не буде).
    Можна також покласти плитку з однієї колекції, але різних кольорів.
    Ну і не бачу нічого страшного в тому, щоб покласти різну плитку (бачила безліч гарних варіантів, які між собою дуже вдало поєднуються).
    В подруги коридор буквою "Г", постелила в кухні і коридорі види плитки, які сильно контрастують одна з одною. В моєму випадку було б негарно, в неї за рахунок вигину коридору не дуже то й помітно.
    Я не спец, але так, навскидку - головне, щоб плитка була подібної форми і сумісною за дизайном (ну смутно уявляю в суміжних приміщеннях квадратну плитку "під мармур" і вузькі прямокутні плиточки "під паркет", але певна, що і такий варіант можна вдало "обіграти" :girl_wink:) .

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В нас в коридорі бежева глянцева плитка 45 на 45 і з коридору на кухню немає дверей, а в кухні плитка сіра така подовгаста як ламінат - щось навітьі думали, що воно має бути в одному кольорі чи стилі. Але то вже ви вирішуєте як робити, бо знаю по собі, якщо мені душа до того не лежить, то потім воно мене мулятиме так, що прийдеться плитку збивати ;)

Статус теми:
Закрита.