Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Порадьте будь ласка де широкий і хороший вибір шпалер?

2. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Ми мали 90-100 мішків, буд. сміття, при чому тяжечого, бо то все стіни, стяжка, то найшли по оголошенню за 450, але платили 550 ше за виніс з 2-го поверху + прибирання залишків сміття з грубшого. А ще вдруге, то вже було набагато менше, то чоловік домовився з водієм з жеку, якоїсь вантажівки, яка вивозить сміття (кожен жек мав би мати таку) то взагалі заплатили йому 150 грн, але вже сам чоловік грузив.

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

в "Керама-центрі" збоку відкрилась студія шпалер і текстилю.
    в "Вашому інтер*єрі" гарний вибір.
    В "Галереї Декору" на просп. Шевченка.
    Були ще на південному в двох магазинах - щось не вразив вибір.
    ну от, поверх і наявність ліфту відіграє велику роль. у нас ліфт ще не включили і 8 поверх...

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Порадив нам майстер по меблях щоб як будем склити балкон склопакетами(наразі зашклений металом та склом) випустити балкон на 25-30 см відносно нижньої стіни.
    А я не можу зрозуміти хто то має робити, ми якось усилювати(щось варити) чи просто знайти нормальний магазин і замовити щоб вони якось то зробили.
    Хто як робив?

5. Оля Л

Оля Л миється в бані

А нам майстер назвав 55грн+5 грн грунтовка, а потім понеслось.....домовлялись про те що буде робити і як будм робити ну і скільки це все коштує, всіх влаштувало. По результату заплатили в 2 рази більше - то він там замаза, то він то зробив, на питання я цього не просила, він сказав ну я ж це зробив, так що на майбутнє я зробила для себ висновки - обговорили обєм робіт і ціну і обовязково уточнити, що кожне їхнє "тут домазати і там перемазати" не буде оплачене, або попередньо обговорене. Скільки вже робили ремонтів і кожен раз щось нове - фантазія у майстрів аж зашкалює:girl_dance:

6. Marcipanka

у нас з першою бригадою теж так було, то ми їм сказали "па-па" і заплатили стільки, скільки було обговорено і за ті роботи, що були обговорені.
    з новою бригадою розписали детально кошторис до найменшого нюансу і прораб відразу розказував про альтернативи і ми затверджували одну з і кошторис витрат на неї. зробили копії ,підписали їх і йдемо по пунктах.

7. Olenya

Olenya Active Member

Дівчата, а хто робив камін? З якого матеріалу? Коли його вмонтовувати пере ремонтом, чи після? І яка приблизно вартість того задоволення?

8. lawyer

lawyer Member

ми робили. з мармуру. вмонтовували перед ремонтом. 2500-3000$.

9. silvia

silvia Well-Known Member

на виробника якої сантехніки ( цікавялять ванни) слід звернути увагу. бо щось крім Равак нічого не знаходжу.

10. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Ми собі брали Roca, сталеву, дуже задоволена, маємо десь рік, поки нема претензій!

11. silvia

silvia Well-Known Member

хтось недавно встановлював тепл упідлогу. Скільки в середньому виходить за 1 м.кв.?

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата (і хлопці:)), потрібна порада: чи потрібно накладати грунтовку перед покраскою стін сніжкою? Стіни у нас білі, а ми просто хочемо змінити тон. І мої чоловіки (тато і чоловік) розходяться в думках:один каже треба, другий - ні. Останній раз покривали сніжкою прибл. 8 років тому.

13. Marcipanka

треба. на стіні є мікро-частинки пилу, які грунтовка приліпить, і тоді гарно нанесеться фарба, а якщо не прогрунтувати, то нерівномірно фарба лягатиме і катулятиме ті мікро-частинки під валіком. ну це так нам пояснювали майстри :)

14. silvia

silvia Well-Known Member

дуже потрібна інформація скільки вартує 1 м. кв.євроремонту житла ( робота + матеріали ) - середній ціновий діапазон.

15. sherry

sherry Well-Known Member

Сітни і ванні і туалеті над кафелем пофарбовані масляною фарбою, кафель думали залишити, а майстер каже, якщо збивати масляну фарбу, то и кафель піде. пропонує масляну фарбу або перефарбувати в світлий колір або закрити гіпсокартоном і пофарбувати снєжкою. Щось мені жодний варіант недовподоби. чи збивати все і ставити новий кафель, але ж яка ціна тоді буде

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

значить мій муж був правий... а тато доказує, що якщо це просте перекриття кольором, то не треба, бо він так робив...:girl_emo:

17. Valkiriya

Valkiriya senior member

Ми утеплили фасад квартири, а тепер я не знаю як відмити асфальт від короїду, може хтось з таким стикався? Майстри кажуть, що нічого з того не вийде, а прибрати то треба.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А нащо його відмивати? з часом злізе, затопчеться, змиється дощем, снігом. Щось слабо собі уявляю, хтось стоїть на колінах і миє щіткою вулицю ))). Приведіть гарненько в порядок то що можна привести, і все.

19. Valkiriya

Valkiriya senior member

Там весь асфальт білий. Це не дуже гарно виглядає. Я вже відшкрябала грубші куски, а решту напевно лишу. Просто з тими сусідами... :girl_cray:

20. Lambada

Lambada Member

знаю, що орієнтовно 100 баксів за метр - це робота з матеріалами.
    Але це орієнтовно - бо ж залежить трубу ставите пластикову чи кесанову, з чого робите "дзеркало".
    Зрештою, я переконалася, що підігрівати треба не всю площу, а там, де треба - де ходиться, у прихожій при вході, де взуття посушити можна.
    Не варто робити підігрів підлоги під шафами-тумбами, під вікном де вже є батареї...

Thread Status:
Not open for further replies.