Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. didymos

didymos New Member

Відповідь: Ремонт

ми брали і за120 це для штука ,а не для шпаклівок.випробовували багато,але зупинились на тікурілла вона супер впорівнняні з іншими і розхід теж дуже велика покрівельна здатність,найшли на грінпласт(гуртівня)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. littlebird

littlebird Well-Known Member

Чи можете поділитись враженнями як він в використанні, ну і по зовнішньому вигляді?

3. didymos

didymos New Member

Робота простіша наносити як штукатурку і затирати (ніби груба шпаклівка).Сусіди обробили цілий будинок,вони кажуть екологічно(насправді-дешево)Ми відмовились у хаті є вікна відкрию і буду дихати.Я люблю красу,а не щоб діти помацали стіну і я споглядала на їх пальці 5років.Шпаклівка краще на вигляд бо ви коли не прогадаєте з фарбою,то зможете і помити,навіть веніциан. штук.можна зробити,а зі штуком так не вийде.Штук добре використов. для балконів ,напівпідвалів де може бути перепад(різкий) температур або схильність стін до конденсату.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

головне брати штук найдрібнішого помолу, тоді вигляд кращий
    В тата зроблено ним коридор та кухню, їм на старості захотілось екологічності...вигляд нормальний. Єдина перевага як на мене це відсутність пилюки та швидке виконання роботи

5. happyeverafter

happyeverafter New Member

екологічно не тільки тому, що ви маєте чим дихати, а тому, що стіни мають чим дихати. в них не заводяться грибки, пліснява і тд, вони прирдньо вбирають і віддають вологу, вони отримують природню вентиляцію і не потрібно різних хімічних грунтівок, які звичайно ж будуть виділятись у повітря. якщо це квартира без передбаченої вентиляції в кожній кімнаті, як зараз проектується, то краще брати натуральні матеріали, якщо приватний будинок, або витяжки в кожній кімнаті, то тоді важкість повітря не помічається. повірте, це вже перевірено.

• Подобається Подобається x 1
  6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

це все міф
    в мого тата штук+вапняна фарба, особняк, але потолок підцвітає, можливо через те що другий поверх не опалюється...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. happyeverafter

happyeverafter New Member

саме так. через різницю температур на стіні збирається конденсат і стіна цвите. точку роси треба завжди виносити назовні, а особняк опалювати повністю. вид оздоблення стін тут ні до чого.

8. silvia

silvia Well-Known Member

так не хочеться але я певно сюди надовго......
    скоро прийдеться робить ремонт у новій квартирі...хочемо зробити деяке перепланування + скористатись послугази дизайнера. Дизайнера запрошувать перед тим як ламатимемо стіни? :girl_crazy: ніц в тому не петраю...
    зорієнтуйте у вартості послуг дизайнера ( може хтось робив недавно і задоволений, то ще й порадьте в ПП дизайнера)

9. Pesyk

Pesyk Member

Так, дизайнера запрошують перед тим як робити якісь дії, можливо можна буде використати частину стіни, або ламати всі стіни, але це вже після того коли намалюєтте конкретний проект...
    Ми робили таке недавно, повністю зміщувати внутрішні перегородки, в сторону до коридору (бо був великий, 10 метрів) і частину до кухні.
    Надавали поради, щодо переплануванні всі, форумляни в темі, і спілкувалась з Лідочкою, яка запропонувала гарні ідеї, і кінцевий варіант звернулась до дизайнера

10. nazzik

nazzik New Member

Готовий підписатись під кожним словом. Дуже цікавить тема екологічного ремонту. Чи можете скинути приватним повідомленням координати якихось хороших надійних виконавців? Буду дуже вдячний. :)

11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не погоджусь, бо ми робили лише такою фарбою, без грунтівок і т.д і т.п. В хаті сухенько, нігде нічого не вилазить і надалі будемо "освіжати" лише так.

12. sanches

sanches Well-Known Member

Дівчата, потребую пораду.
    За скільки часу реально поциклювати і покрити лаком паркет (але так щоб він 100% просох і запаху не було) в двох кімнатах - 17 і 14 кв.м.?

І який лак краще обрати?

13. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

ми недавно циклювали, сам процес цикльовки, шпаклівки( якщо є шпаринки), прибивання плінтуса на такій квадратурі зайняв 3-4 год., лакували самі - по часу 1 год, хоча думаю майстри б то за 15 хв. зробили, почекали 3-4 год і дали ще один слой. Лак був сухий десь через 48 год, але коврик я б ще не стелила, почекала б ще хоча б 1-2 дні. Лак нам рекомендували брати німецький, але тільки не на водніій основі ( вони швидше сохнуть, але так само швидко стирається). Ми малювали Делюксом.

14. nazzik

nazzik New Member

найбільше часу йде на висихання лаку. Якщо речей не має в кімнатах, і можна циклювати одну за одною тоді за два дні вкладетесь. Але залежить чи будуть вільні майстри.
    Лаків багато хороших на погулянці. Там в будинку творчості чи як там його є фірма яка на тому спеціалізується. Але навіть на водній основі лак має сильний запах і думаю це не дуже корисно тим дихати. Було б добре попровітрювати все з тиждень.

15. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Ми підлогу покривали спеціальним маслом для паркету. Там натуральні олії в складі, абсолютно нешкідливий продукт, пахне приємно, як лляна олія для живопису. Якщо цікаво можете прийти на екскурсію, а ще краще десь в світі паркету наприклад подивіться як виглядає дерево покрите олією. Це дійсно натуральне дерево, на відміну від лакованого паркету. Наноситься за два рази, причому другий раз вже за 20 хвилин після першого, тому на все про все один день вистачить (з поправкою на циклювання/шліфовку). Сохне дуже швидко: наступного дня вже можна взутому ходити, за два-три дні можна вже і меблі ставити, навантажувати по повній. З практичної точки зору теж дуже класна річ, можете погуглити ту тему. Буває також масло з воском, з виду більш глянцевий ефект, більше схоже на лак і потребує делікатного ставлення, а в нас дитина тому вибирали максимально практичний варіант.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми також покрили підлогу маслом, нам дуже подобається, відчуття природності та й вигляд просто ідеальний) в нас натуральна дошка, спец.оброблена кожна дощечка, а після масла вона набула ідеального вигляду, думаю, лак б цей вигляд тільки зіпсував.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. SovA

SovA New Member

А мої батьки у себе в квартирі паркет покривали лаком без грунтовки відаронівським.

18. Naturals

Naturals Well-Known Member

тобто в епіцентрі не варто брати клінкерну плитку? Бо я так і на далі в пошуку, мені потрібно на балкон, і от думала брати або в епіцентрі або в азов-галичині.

19. Olenya

Olenya Active Member

Цікавить вапняний штук чеський, або словацький. Хто знає де можна купити?

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

А як колір паркету не змінився від того масла? І якого виробництва ви брали? І як те масло в використанні? просто за деякий час ще повторно наносити те масло? І на скільки часу того покриття вистарчає?

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В нашій кімнаті ремонт в повному розпалі. Ну тобто руйнування :) Паркет зняли, трубу від батареї в нішу заховали, батарею саму посунули, вихід на лоджію зробили. Поки на черзі проводка.
    Чекаєм поки балконний блок виготовлять і змонтують, тоді стінами займемось. Сьогодні майстер приходив. І от тут маю питання. Одна стіна (гіпсова така перегородка між кімнатами) кривить на 3 см . Той майстер пропонує штукатурку не збивати і на ту стіну, що б її порівняти легше, гіпсокартон поклеїти там де вона зкривила.. Типу менше мороки. Але чи добре то?

Статус теми:
Закрита.