Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Дівчата, де є великий вибір світильників для дитячої?
    Дякую:girl_tender:

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

BRILLE на Стрийській, на Південному (там зараз цілий поверх віддали під світло-від фонтану/басейну направо), Епіцентр...

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

дівчата, фарбу якої фірми ви брали для стін?
    Я шось розриваюсь між снежкою і тріорою.:girl_sad:

4. Leila

Leila Well-Known Member

Ми купували матлатекс від дюфи, така нічого фарба, можна мити її.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У нас тріора... з гідністю витримує свою тяжку долю бути регулярно митою. Нічого їй не стається від губок/тряпочок і мила/плину і т.д.

6. Artemida

Ми також брали Тріору. По практичності поки нічого не скажу, бо ремонт свіжий, але майстри дуже її радили.

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

не розглядаєте зробити освітлення у кількох точках, бо кімната таки дійсно велика, і однієї центральної лампи може бути недостатньо.
    щось подібне, але тут вже трохи забагато

8. Artemida

В нас вже все пофарбовано:girl_wink:
    Вивід є лише на один світильник. Тому, на жаль.....

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

поїдьте на Стрийську в БРІЛЛЕ..ми 3 рази по Львові і окружних селах ганяли,поки знайшли те,що хотіли в спальню..саме там і дешевше,ніж розраховували витратити

Дівчата,можливо,ви мені якісь ідеї підкинете,бо я наразі ніц не придумала (хоча я собі давала слово "не думати" про вітальню поки не поставимо шафу-купе)..проте мучить мене те,як розумно,зі смаком обжити вітальню..вона в нас приблизно 17 кв. (точно не памятаю) і прохідна+вихід на лоджію..отже,"без дверей" лише 1 стіна, напроти неї вхід в кімнату, а ін. - вхід в дитячу і вхід на лоджію....
    поки ніц мудрого-диван попри "незайняту" стіну, навпроти подовгасту закриту тумбу,над нею плазма...і усьо..ги-ги...
    по стилю теж не знаю,кольори теж не можу визначитись,як і з тим яку стелю і стіни зробити,бо наразі в нас все закатано простою фарбою і усьо...

по кольорах в хаті маємо-фісташка(дитяча),лілово-сірий (спальня),бежево-ванільнй (кухня)..коридор такий ,як і кухня тимчасово...якою зробити вітальню????
    по стилю теж не знаю що,але хочу,щоб "не випадала" лоджія,яку я задумала з плетеним кріслом-диванчиком/ кошичками і т.д.
    по декоруванню стін/стелі що нового і цікавого з"явилось,окрім гіпсокартону і венеціанки:girl_wink:

11. HalynaKv

HalynaKv Member

А галогенові не розглядаєте? У нас теж дитяча велика і вибрати світильник було проблемою. Взяли галогеновий на 7 лампочок з світлодіодною підсвіткою. Дуже зручно, бо як вкладаю дітей спати, вмикаю лише підсвітку і вже не треба нічника. Потім можна вимкнути пультом навіть з іншої кімнати. Купували майже два роки тому на гуртівні на Городоцькій.

12. klen

klen Well-Known Member

В нас дитяча 25м і стели 3. І також 1 люстра по центру + ще є 2 бра над ліжком і торшер коло стола при потребі.
    Люстру дуже хотіла класичну з плафонами з матерії великого діаметру, але дійсно знайти велику люстру - проблема. Мені меньше ніж на 8 лампочок звичайних не підходила(галогенки мені не подобаються і світла мало дають)
    Едине де ми знайшли велику класичну люстру - на гуртівні на городоцький навпроти метро.
    Ще треба дивитися щоб люстра мала великий діаметр.
    Пізніше ми у єпіцентрі знайшли люстру на 12 звичайних лампочок(купили у вітальню). Але за діаметром люстри однакові і світла як на мене дають також майже так само.

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Раніше тут в ремонтних темках натикалась на фото підвіконників-диванчиків, а зараз не можу щось знайти :confused: В нашій квартирці отаке вікно, то ж подумали, що було б гарно щось такого плану зробити. Фото зроблене ще до встановлених вузьких батарей під вікном, але вони там вже є. Може хтось щось робив подібне або натрапляв на цікаві ідеї, то поділіться пліз.

14. Ritamadonna

Ritamadonna Member

отакі:

15. Marcipanka

ага, такі, тільки я так підозрюю, що закрити їх так не вийде, бо там ж батарея, пра?

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ще декілька:

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Подивіться як зроблено на першому фото.

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Та не аж так добре, тільки вчусь:)
    Вечерком десь, добре? З часом зараз завал:sad:

17. Marcipanka

супер, дякую за ідеї.

ага можна так, і ще на останньому з тими корзинками подобається, напевно теж є вентиляція для батареї. файно так з тими м*ягкими сидіннями і багато-багато подушечок :girl_tender:

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

немає за що:) завжди рада допомогти.

Я теж так думаю.
    Такі штуки можна зробити в столяра, як екран на батареї, щоб вони знімалися. (напр. якщо зимою буде холодно то їх можна зняти і тепле повітря буде краще надходити, ну і помити там буде простіше якщо вони будуть зйомні).

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

нам дизайнерка пропонувала зробити щось подібне з великим вікном, навіть більше того - щоб там був не тільки диванчик для лежання-читання, а повноцінне ліжко.. а батарею туди якусь специфічну, що тепло з неї буде йти вгору, правда ціна вроді висока.. деталей не знаю, бо та ідея нам не підійшла враховуючи розміри кімнати, вікна, ліжка, тому й не обговорювали

дівчата, ви не знаєте чи можна у Львові десь придбати-замовити піддон з каменю?

20. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Хто підкаже плюси-мінуси гардеробних кімнат (а точніше кімнаток). Ми думаємо частину спальні відгородити під гардероб, вийде розміром десь 125х320см, на спальню залишиться 375х320, якраз щоб стало ліжко+тумбочки+ прохід.
    Найбільше цікавлять відгуки реальних користувачів. Хочемо переконатися що наші (покищо уявні) переваги над звичайною шафою себе виправдають (головна це те, що можна там тримати не тільки чистий одяг, а й просто перевдягатся з того, в чім прийшов з вулиці, щоб по хаті не валялися лахи, а мали своє місце, бо зараз у нас одних тільки джинсів 5-7 пар таких що "на ходу" і то все постійно на виду поскладане..).

Thread Status:
Not open for further replies.