Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

А де тоді зберігати всі банні приналежності, щоб було вертикально і під рукою?
    У нас 2,10, теж небагато.
    Ні, але є й інші варіанти.
    Та я ж не проти:) (Не ображайтеся, я ж не для того щоб когось образити, просто я вважаю, що можна було б ДИЗАЙНЕРУ продумати все краще, а поставити в рядок - ви самі могли:)).
    А зручно/гарно так буде?
    І я про те ж.
    І з ванної легше досягти, і коли вийшла - раз закинула одразу рушничок на сушку. Логічніше, як на мене.
    Ну і одяг весь з пральки ж небудете сушити у ванній кімнаті (ну щось дрібне, таке як нижня білизна - так, рушники вологі), бо з часом, від постійного сушіння мокрого одягу буде відчуватися такий неприємний запах сирості.

2. Надька

Надька Well-Known Member

підкажіть будь-ласка, де можна замовити підбір фасадудля будинку по фотографії?

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

одна справа поличка з нержавійки ,чи вже нехай скляна з милами/шампунями ,інша справа дерев"яні/ротангові/дсп меблі з рушниками/одягом, чи навіть той самий пуф, що постійно поливаються водою.

4. Лідочка

О ні, то треба щодня її мити! ЩОдня будуть ставитися мокрі баночки, від яких залишаються жахливі сліди.

ну то ви вже перебільшуєте...:)
    В мене отакі пуделка ІКЕА, в кожного своє. Купаюся - повісила на гачок, помилася, забрала на місце.

5. Corena

6. kati

kati Well-Known Member

і в мене є таке місце. :) Спочатку там мала бути корзина для білизни, думала ,що то буде зручно-йдеш митись і одразу брудні лахи кидаєш в кошик Але то виявилось не практично( пралка в мене винесена в гардеробну/кладовку, і приходилось потім переносити ті лахи ) тому кошик переїхав прближче до пралки. Спочатку думала чим заставити той прстір, а тепер мені навіть подобається, нічого зайвого у ваній іпростору більше.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

у мого хорошого знайомого, що живе в Польщі ванна-близнюк як у проекті Артеміди, і ті прозорі шторки-двері є над самою ванною.. правда де змієвик у нього я не звернула увагу))) досить так світло, просторо, класично

8. Artemida

Artemida Well-Known Member

2,10 то не 1,80 точно) До того ж 1,80 то по техплану, а з плиткою виходить певно і 1,75 см.

Наприклад?:girl_wink:

Я не ображаюсь.
    Справа в тому, що ми дизайн-послугами для планування розташування меблів і не користувались. Просто у магазині, де брали плитку, нас скерували до дизайнера, щоб він порахував скільки треба білої, зеленої та зеленої з орнаментом. А на рахунок меблів, то думали і ми, і наші сантехніки, і нічого більш путнього не придумали. От і все.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Взагалі не буду (ну хіба вологі рушники інколи). Маємо великий балкон.

9. Hanny

Hanny Active Member

А де тримаєте всі банні причандалля? Я не хочу ніяких закритих шафок, та і квадратні метри не дуже дозволяють! І ще питання: хто де ховає хімію подальше від діток?

10. kati

kati Well-Known Member

в мене гідробокс стоїть, в якому є дві полички- там стоять гелі для душу/шампуні/баьзами.
    Все решта в кошиках( їх маю аж 8 шт) під стільницею з умивальниками. Там тримаю рушнки, фен,щітки і все решта.

в гардеробній зробили стелаж звичайний- от там поряд з пралкою і тримаю всю хімку, на верхній поличках

11. Лідочка

А сенс? Я так розумію що плитка вже покладена, всі виходи підведені, замуровані. То нащо я тут буду "розпинатися"?:) Основне щоб вам було зручно, а решта - то таке, то лиш моя думка на деякі речі.

12. Hanny

Hanny Active Member

А гардеробна поруч з ванною, бо в мене не зовсім, тому і відпала ідея поставити там пралку (не хотіли бавитись зі стоком), а побутову хімію можна!!!

13. Artemida

Дівчата, а де можна купити кутовий карніз? У нас в спальні два вікна перпендикулярно один до одного (точніше один балконний блок і одне вікно поряд). Кажуть є такі карнізи, типу багет чи щось таке. І де їх шукати? В буд. супермаркетах чи там де штори продають?

Останнє редагування: 20 Серпень 2012
  14. Oddly

Oddly Well-Known Member

я пробувала шукати, але марно.
    В результаті - дуже просто комбінували з готових елементів карнизних так, як пасувало.
    Тобто - два прямих карнизи - а на куті - заокруглений назовні елемент. Там задумано, щоб все пасувало, як конструктор. Карниз у нас стельовий (такий, що повністю прилягає до стелі), так що його і не видно практично, тобто стиків не видно, та і вони там мінімальні.
    Висячий стельовий так само мав би комбінуватися.

Згадала - ніби бачила кутові елементи не круглі, а такі заломлені (не прямий кут, а як трапеція)

15. Artemida

16. kati

kati Well-Known Member

і в мене не поруч...Спочатку те приміщення задумувалось суто як гардеробна.Але коли почали ремонт і стало питання де поставити пралку/бойлер/пилесос/драбину/хімію/візочок...то частину приміщення відвели під технічнч потреби.

17. Hanny

Hanny Active Member

А яка у Вас за площею гардеробна? Я планую там тримати більшу частину одягу, і не знаю чи варто там робити ще такий "господарський стелаж? Моя має 2,5 на 1,5 м!!!

18. kati

kati Well-Known Member

десь 5.5 кв.м але непарвильної г-подібної форми.
    Вийшло так,що дальню частину залишила під верхній одяг+стелажі з взуттям, а привході господарська частина

19. Corena

на верхніх полицях гардеробної можна сховати слона :). в мене вона мала 1,7х1,3, але все помістилось туди.
    звичайно, я постійно пильную, щоб ніякий хлам туди не потрапляв, все непотрібне пакую і віддаю бідним, чи на село, чи на смітник.
    але ті антресолі поміщають на собі і ящик з чоловіковим інструментом, і люльку від возика, і коробки з маленьким дитячим одягом, зимовим взуттям, і т.д. просто потрібно на кожен сезон робити рокіровку :), щось ховаємо подалі, щось кладемо поближче.
    до речі, хімію я теж там тримаю, в нижній шухляді.

20. Aster

Aster Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де шукають людей, щоб могли чимось заробити тріщини між панелями в багатоповерховому будинку? У нас як тільки дощ - всі кути в хаті мокрі наскрізь, вода біжить по стінах в кімнатах як з крана тече. :sad: :sad:
    В нас 5 поверх в 9-поверховому будинку. То треба якихось верхолазів шукати чи кого? Хто вже таке замовляв - на що звертати увагу?

Статус теми:
Закрита.