Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань. Застереження: Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned: Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт Продовження теми. Початок - тут ******************************************************************************************************* Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є? Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
Ну зараз певно в 90% щойнозроблених ремонтах білі двері і плінтуси))). В мене також. Двері ок, все легко стирається шматкою (маємо дерево). А от плінтуси нам пес погриз), але то не від кольору залежало))). А якщо без жартів, то мене влаштовує. Ще раз такі б обрала.
Інфрачервоний плівковий підігрів підлоги. Хто недавно купував - поділіться назвами хороших виробників, де брали і ціни. Так щоб не за всі гроші, але більш-менш надійно. Бо чула, що корейська плівка за 200 грн\метр дуже тоненькі дроти має і капець делікатна, ну а німецька за 800 грн то дуже дорого. Є якийсь середній варіант?
А ще може хто в курсі, зараз модно чи не модно досі робити білі плінтуси чи карнизи вгорі? Між стелею і стінами?
оце вже точно не модно, хіба у Вас стиль класика, неокласика, ар-деко чи щось в тому напрямку. Я вже десь 3 роки активно відслідковую тенденції закордонні, то вже без нього. я не буду оригінальною, але теж такі планую, ну бо по обраному стилю мусить бути світле. --- дописи об"єднано, Mar 1, 2019 --- І я б постояла й послухала. Особливо споживання електроенергії, бо чую дві кардинально різні думки. Знайома поставила, то дуууже хвалила. Майстер каже мені, що такий підігрів трохи "жере" електроенергії. А я не знаю, чи то просто він хоче класичний водяний, чи йому просто неохота з таким бавитися?....
Стики між стелею і стіною? Зроблять 100%, якщо нормальні. Виглядає теж гарно. А з плінтусами тепер пішла нова мода: не робити плінтуси або робити тоненькі алюмінієві. Я до того ставлюся погано, але може комусь таке дуже навіть підійде. І ще нова тема з дверима без лиштви з прихованою коробкою. В мінімалістичному інтер'єрі виглядає так нічо.
В плівкового ККД 95-98%, в водяного точно менше... Ну а бавитися з ним практично і не треба - там установка досить проста (і розцінки на таку роботу, певно, не високі, може, майстрам і не вигідно )
оо, тааа!...То моя страшна хотілка, але там ціна фактично в 2,5-3 рази вища ((. Але все одно хочу й надіюся, що таки їх купимо, гг, якщо гроші залишаться. а ні - ну то поживемо пів-року без дверей От і я маю таку підозру
@Akina, @Тетянка зараз робить ремонт у будинку одна знайома. В неї чоловік помер, мого чоловіка товариш, і мій тепер їй усе допомагає, і от зараз якраз стоїть питання опалення. Там ситуація наступна. Треба щоб була нормальна потужність (ну але то будинок, там 200 м). По цінах електро і газо опалення виходить практично на одне. Потужність збільшити дуууже дорого. Як і провести газ. Вони в коштах обмежені. Наразі розводять водяне опалення і електро котел. Найменшої потужності, який може стягнути весь будинок в не сильні морози. Але!!! будуть ще просто батареї в розетку, якими будуть догріватись. Ставиться двотарифний лічильник. Розглядали море варіантів, зупинились саме на такому. То для інформації))). Тепер про електро підігрів підлоги. Не економте, беріть хороший, бо потім то все зривати і переробляти вийде дорожче). Прислів’я про скупого, що платить двічі під час ремонту працює однозначно. Перевірено на собі. Краще пожити без дверей, меблів, ламп, шторів, але комунікаціі, опалення, стяжки зробити добротно.
@Rodionochka , а інфрачервоні керамічні панелі не розглядали, як варіант ? В їх ситуації варіант - водяне на теплі підлоги(бо це будинок, а не квартира) і оті керамічні на стіну. Правда по витратах потрібно прикинути... але, як для себе, я би такий варіант розглядала. --- дописи об"єднано, Mar 2, 2019 --- @Akina, тобі скільки квадратів тре? Ти ж не всю квартиру в теплу підлогу закатаєш...Прикинь скільки квадратів, переведи в гроші і тоді більш наглядно побачиш - куди рухатись.
Ні не на всю, локально. Треба десь 11- 12 метрів. Грошей, можна сказати, нема поки ні на дешеву ні на дорогу Наразі роблю розвідку щоб знати на що орієнтуватися. Ну і бачу на сайтах що, наче є часом знижки зараз на ту підлогу (типу сезон утеплення зпкінчується чи то просто маркетинговий трюк? )
В мене білі двері - треба мити, та й вже (десь раз в два місяці мию з щіткою і милом господарським). Напевно залежить ще скільки тих дверей. --- дописи об"єднано, Mar 3, 2019 --- Кхм, я прямо тобі гарантую, що нема там ККД ні 98, ні 95 відсотків. ми жили кілька місяців без дверей - всі живі.
В нас на попередній квартирі був інфрачервоний підігрів. Зауважень особливих нема. По затратності не скажу, знайомі ним всю квартиру закатали, кажуть Ок. Під ламінатом, і під плиткою.
модно-немодно...а як треба?))) нам треба прикрити погрішності ремонту, тому в нас будуть. Але хочу тільки широкі, ось такого плану нічого кримінального в тому не бачу. Зрештою яка різниця чи модно, головне, щоб вам подобалось.
В мене тут філософське питання назріло. Чи був хтось з вас повністю задоволений ремонтом? Чого питаю. В мене зараз таке розчарування з того всього. І те не так, і се...Там стіни криві, там стяжка - і як результат підлога погано лягла. Ще десь двері криві і поріг не влазить. І я так можу ще довго писати, бо є що. Чесно я вже готова новий ремонт почати, щоб то все виправити.
Ну я мамі минулого року робила і сталося кілька косяків. Зробила висновки і в своїй ванній (попри гучні протести чоловіка) зробила сантиметр до сантиметра. Ходжу тішуся. Зараз починаємо наступну ванну і чоловік всюди пхає свого носа, я вже зараз знаю, де будуть косяки і що такого морального задоволення, як від попередньої, і близько не буде. Але то таке, минає місяць-два після ремонту, там дряпнули, там попацькали і вже початкові завтики не так помітні на фоні. Житло для нас, а не ми для житла.
Питала в чоловіка, він минулого року варив сходи на замовлення, то казав приблизно виходить 15000-17000.