Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on Oct 2, 2014 2,214 replies
  1. Pesyk

Pesyk Member

Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт

Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її

Last edited by a moderator: Dec 9, 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Гал. Перехрестя в сторону Малехова

• Інформативно Інформативно x 1
  3. unsure

unsure Well-Known Member

Дівчата підкажіть будь ласка де у Львові можна купити ламінат польського виробництва?

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

То якісь дві різні Снєжки?

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Скільки можна зберігати клей для плитки в квартирних умовах?
    Скільки зберігається не використана готова шпатлівка отакого плану

6. KARABIN

KARABIN Active Member

ви певно ше в житті не виділи снєжки.
    --- дописи об"єднано, Jan 19, 2015 ---
    @Маруся Іванова, клей в мішку протримаеться поки не набере вологи, готова шпаклівка повинна бути щільно закрита.

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

зустрічала людей, які так в загальному називали побілку для стін
    загадочно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

може хтось порадить або стикався з такою ситуацією. є дерев"яне перекриття. на маленьку частину було залито стяжку колись давно. ми хотіли продовжити щоб поставити підігрів і плитку. але! нам сказали, що обов"язково має бути укріплення і ніякі простіші варіанти не проходять , і там ще купа нюансів (про які ніхто не говорить, бо не знає). а навіт ніхто не пам"ятає, як заливалася та попередня стяжка. чи є десь людина, яка поможе в тому розібратися? розрахує навантаження чи ще щось? а то лякають(

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Last edited: Jan 19, 2015
  10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А хто має контакти людини, яка б взялась за сходи. Зварили нам колись каркас, але не правильно. Треба переварювати частину. А ще б допоміг визначитись які краще у нашому випадку. І міг би це все зі сходами втілити у життя. Дякую!

11. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

ми мали снєжку нашого виробництва ( вона рідша по густоті), а є польська густіша , то польська мені сподобалась більше, менше раз катали, замалювала стелю за 1 раз, а другий вже так для контрольного робили.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

чи має хто тривалий досвід корисистування промасленою підлогою, порадьте масло. або відмовте))))

Я ще розглядаю варіант лаку на водній основі, але бачу пошук на форумі видає не дуже доброзичливі відгуки, напевне масло було б довговічніше, чи можна його нанести самому вручну? Ще є масло з воском, віск якусь особливу функцію виконує чи тільки для краси?

Last edited: Jan 24, 2015
  13. NataliaFed

Можу дати контакти майстрів, які робили нам.
    --- дописи об"єднано, Jan 24, 2015 ---
    Знайдіть дописи dimalozz він викладав все детально в процесі, коли робив собі

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

дякую, ви оцей маєте на увазі? читала-м, але на той час у нього був ще малий досвід користування

15. NataliaFed

Він викладав ще фото і писав детальніше про сам процес,марки масел і т.п. точно пам"ятаю, тільки чи саме в цій темі не знаю.

• Інформативно Інформативно x 2
  16. La esposa

La esposa Moderator

в нас стоїть від вересня, періодично відкриваємо, раз на тиждень, щоб набрати і перейти стіни. Головне добре закрити.

17. Morena

Morena Well-Known Member

хто робив натяжну стелю?
    порадьте майстра, щоб якісно і не дорого

18. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Чим можна відмити пилюку на дверях,яка в"їлась в текстуру, бо двері темні, а після ремонту я їх помила вологою ганчіркою і воно стало сіре. Який поліроль чи засіб для меблів можна використати щоб гарно їх відмити і щоб вони не були сірими?
    --- дописи об"єднано, Feb 13, 2015 ---
    Я замовляла в цих, введіть в гуглі: натяжні-стелі.com/home.php. Приїхали, поміряли, через тиждень ми мали натяжну. Зробили добре.

19. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

20. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

якщо питання в консультації по теплій підлозі то можу дати телефон спеціаліста, але якщо питання в граничному навантаженні то треба шукати серед будівельників (тепла підлога не буде вартувати тих ризиків).

21. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member