Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань. Застереження: Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned: Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт Продовження теми. Початок - тут ******************************************************************************************************* Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є? Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
Скільки можна зберігати клей для плитки в квартирних умовах? Скільки зберігається не використана готова шпатлівка отакого плану
ви певно ше в житті не виділи снєжки. --- дописи об"єднано, Jan 19, 2015 --- @Маруся Іванова, клей в мішку протримаеться поки не набере вологи, готова шпаклівка повинна бути щільно закрита.
може хтось порадить або стикався з такою ситуацією. є дерев"яне перекриття. на маленьку частину було залито стяжку колись давно. ми хотіли продовжити щоб поставити підігрів і плитку. але! нам сказали, що обов"язково має бути укріплення і ніякі простіші варіанти не проходять , і там ще купа нюансів (про які ніхто не говорить, бо не знає). а навіт ніхто не пам"ятає, як заливалася та попередня стяжка. чи є десь людина, яка поможе в тому розібратися? розрахує навантаження чи ще щось? а то лякають(
А я - людей, які закінчили недавно ремонт і думають, що всі розуміють мову фарб, шпателів і такого іншого від народження. Якщо ви натякаєте, що я не слєсарь-сантєхнік, то так - ні.
А хто має контакти людини, яка б взялась за сходи. Зварили нам колись каркас, але не правильно. Треба переварювати частину. А ще б допоміг визначитись які краще у нашому випадку. І міг би це все зі сходами втілити у життя. Дякую!
ми мали снєжку нашого виробництва ( вона рідша по густоті), а є польська густіша , то польська мені сподобалась більше, менше раз катали, замалювала стелю за 1 раз, а другий вже так для контрольного робили.
чи має хто тривалий досвід корисистування промасленою підлогою, порадьте масло. або відмовте)))) Я ще розглядаю варіант лаку на водній основі, але бачу пошук на форумі видає не дуже доброзичливі відгуки, напевне масло було б довговічніше, чи можна його нанести самому вручну? Ще є масло з воском, віск якусь особливу функцію виконує чи тільки для краси?
Можу дати контакти майстрів, які робили нам. --- дописи об"єднано, Jan 24, 2015 --- Знайдіть дописи dimalozz він викладав все детально в процесі, коли робив собі
Він викладав ще фото і писав детальніше про сам процес,марки масел і т.п. точно пам"ятаю, тільки чи саме в цій темі не знаю.
в нас стоїть від вересня, періодично відкриваємо, раз на тиждень, щоб набрати і перейти стіни. Головне добре закрити.
Чим можна відмити пилюку на дверях,яка в"їлась в текстуру, бо двері темні, а після ремонту я їх помила вологою ганчіркою і воно стало сіре. Який поліроль чи засіб для меблів можна використати щоб гарно їх відмити і щоб вони не були сірими? --- дописи об"єднано, Feb 13, 2015 --- Я замовляла в цих, введіть в гуглі: натяжні-стелі.com/home.php. Приїхали, поміряли, через тиждень ми мали натяжну. Зробили добре.
якщо питання в консультації по теплій підлозі то можу дати телефон спеціаліста, але якщо питання в граничному навантаженні то треба шукати серед будівельників (тепла підлога не буде вартувати тих ризиків).
ціна від 135м2, ціна натяжної залежить від кількості кутів і ще там чогось і форми натяжної. То вже треба уточняти, я так точно не скажу чи то буде по 135грн м2. В нас було десь по 150-160 грн м2, але в нас нестандартна форма.