Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on 2 Жовтень 2014 відповідей - 2.214
  1. Pesyk

Pesyk Member

Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт

Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її

Останнє редагування модератором: 9 Грудень 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. svoybox

svoybox Well-Known Member

В нас були просто дверки, виглядало гарно, але там бракувало вентиляції, кидався грибок, шпалери в сусідній кімнаті віддувались. Прийшлось ту конструкцію розібрати разом із мотлохом, який там зберігався. До речі, діти дуже люблять там бавитися))))

3. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ми організовували, залежно, яка глибина там під сходами. В нас всередині вийшли полиці, пару шухляд, а зовні поставили двері як у шафі-купе, де зрізаний кут зашили, зверху обої. Тобто в нас вийшло, що відсуваєш двері, заходиш і є доступ до всіх полиць, але нам позволяє висота і глибина того простору, зручно і добре виглядає. Якщо місця мало, то однозначно висувні шухляди.

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Дівчата, якою фарбою можна побілити стіни, але щоб добре милась і не залишалось слідів від миття?

5. Raven

Raven Мама малятка

маю дуфу добре миється і латексна, і та звичайна до вапняної побілки. Фарби, шоколад і сліди дитячих рук нормально відтираються губкою.

6. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

А розводів чи слідів від губки потім на світлі не видно? Бо в мене була "Тріора" то був жах якийсь, тільки потерла губкою, то на тому місці на світлі вже було видно пляму.

7. Raven

Raven Мама малятка

@PanteraLviv, не видно. І від вологої серветки теж. Навіть жирні пальці відчистила. Казав хлопець, що нам мішав ту фарбу, що миється добре, головне не терти з зусиллям

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

1.Шукаю ідеального штукатура!Щоб були виведені на 90градусів усі кути. Кума, свата, брата не пропонувати.
    Чекаю рекомендацій лише з власного позитивного досвіду!!!!
    І щоб реально було домовитись, щоб не відкладав на потім, бо я вже так 2роки чекаю
    2. Запланували камін!
    Пишіть свої відгуки хто робив нещодавно. Чи маєте хорошого майстра.
    Можна і фото поскидати, я в роздумах робити з топкою чи ні. Всі початкові плани перепланували, маю ступор
    @Rodionochka
    @Meriroma
    @nibysh
    Хто ще будувався за останні 2 роки, може щось підкажите

9. HappyViki

HappyViki Well-Known Member

Дівчата, можливо, хтось із вас затемнював вікна на лоджії. Планую там зробити міні-офіс, а третій поверх як "на долоні".

10. Raven

Raven Мама малятка

Можна в китайців замовити плівку на вікна, і є дзеркальний склопакет.

11. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

А матові не хочете? Чи у вас уже стоять вікна? Ми у ванній кімнаті ставили матові, то досить непогано виглядає, досить світло у самій кімнаті, але з вулиці нічого не видно.

12. HappyViki

@Bluemchen, у нас уже стоять. Міцні, хороші. Бо ми змінювали ті, що поставив забудовник, а потім переграло нам і хочемо затемнити. Ще думала як варіант тими плівками, що у машині затемняють. Хтось пробував?

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

А вам конче треба сонячного світла? Бо можна ролети/жалюзі типу день-ніч, чи просто тюль на кожне вікно - вже нічого видно не буде ззовні вдень.

14. HappyViki

@olerusya, ні, не конче денного світла. Тюль не розглядаю. А от ті жалюзі день-ніч, хіба що

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Не пораджу Вам ні штукатура, ні камінщика...я взагалі вредна тьотка чи то з майстрами мені не везе просто. Ті, що в нас робили, далекі від ідеалу.
    Щодо каміну, в нас з топкою і обігрівом однієї кімнати на другому поверсі. Можна було зробити, щоб усі обігрівались, але тоді треба було ставити вентилятор, робити шахти, а це значно здорожчує кошторис.

Вкладення:

• DSC_0407.JPG
      DSC_0407.JPG
      Розмір файлу:
      115 КБ
      Переглядів:
      59
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

ідеально - то хіба сам собі.
    Штукатурів можу рекомендувати. Про абсолютні 90градусів-не впевнена, але мені до мікронів не розходилось. Робили швидко, не тягнули, не бухали, в хаті не гадили і Навіть!! після прохання - не курили. Малий був ще немовля, а ми багато часу на будові проводили А далі - як домовитесь.
    Камін - в планах. Тому радо послухаю про нього. Бо річ він аффігєнна.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Або, як мій чоловік- правИло в поміч).

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

18. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

угу, але я все бачу "нюанси"..тому за наш санвузол пешого поверху плиточники братись не хотіли.., бо там 9 кутів і + вікно. І жодних пласмасових уголків я не хотіла... а це ж кожну під 45 градусів точити плитку..

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@nibysh, що таке/яке пластмасові кути? Плитку під 45 зарас вже жодного майстра не злякаєш), якщо він майстер і інструмет нормальний з ним.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

20. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Вертаємося до стелі.
    Хто не робив підвісних, натяжних, то що ви робили? Просто фарбували і все? Чимось "відділяли" стелю віл стіни? Бо от я не лю ті багети пінопластові чи які вони там.

21. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я теж не люблю, тому не відділяла. В мене там гк, але то суті не змінює. Має бути дуже акуратний майстер, тоді там просто собі стик кольорів, якщо стіни не одного кольору зі стелею. Мій нормально зробив, якщо не ходити і не вишукувати, виглядає рівно. Якщо приглядатися, є трохи нерівності. Клеїли малярну стрічку, але все ж ідеально не вийшло. Думаю, якщо задатися тим і постояти майстрові над головою, буде рівненько. Я колись сама малювала стик різнокольорових стін, то вийшло без жодного браку. Але я там майже манікюрними пензлями малювала в кутку:connie_pull-pigtail

• Корисно Корисно x 1