Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on Oct 2, 2014 2,214 replies
  1. Pesyk

Pesyk Member

Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт

Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її

Last edited by a moderator: Dec 9, 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Retaret

Retaret Well-Known Member

таке практичне питання: ми будемо стелі робити з гіпсокартону. І от нам кажуть, що варто над шафами і по кімнатах, і навіть на кухні отой проміжок від стелі до шафи закрити гіпсокартоном. Я так розумію, шо то получається така типу сходинка чи як то описати... Чи варта то робити? Ніби порохи на шафах вже не треба буде витирати. Але я шось туго ведуся на всі новомодні штучки. Часом на шафу можна закинути шось дуже "корисне і потрібне" ))

3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

поклейте шпалери і будете мати спокій на 10 років. Зараз є гарні сучасні шпалери, миються добре.

4. HappyViki

HappyViki Well-Known Member

Ми поклеїли склошпалери і пофарбували їх зверху. Гарно. Ну, і від тріщин, сподіваємось, що врятує)

5. PanteraLviv

Склошпалери і шпалери під покраску це одне і теж, чи це різні речі? Бо я теж думаю над цим варіантом. Я хочу сніжно білі шпалери. Чи продаються вони в чисто білих кольорах?

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

Зробіть шафу під стелю і кидайте туди, що хочете:) З тим підшиванням є нюанси. Воно естетичніше, там справді не буде всякого хламу. Але з іншого боку, меблі будуть дуже прив’язані до тої висоти.

• Подобається Подобається x 2
  7. HappyViki

@PanteraLviv, ну, дивіться, шпалери під покраску бувать трьох видів: паперові, флезелінові або склошпалери. Ми обрали склошпалери через їхню міць та екологічність. Але їх обов’язково фарбувати, бо вони колючі. І всі мають фактуру. У мене найдрібніша. Але, якби я зараз робила ремонт, то обрала б склохолст. Він клеїться як сітка для фіксації, по ньому зверху йде штукатурка, а тоді можна помалювати і буде гладенько, вдвічі дешевше, захист від тріщин і немає жодних стиків. Бо обої, то як ти їх не клей, все одно десь та й видно, десь та й віддулося.

8. PanteraLviv

А, я думала що їх не обов"язково фарбувати. Бо я хочу поклеїти і не паритись з фарбуванням. Гладку побілку категорично не хочу (вона в нас за 2 міс буде в жахливому стані, яка би та фарба не була) я люблю якусь дрібну структуру, тому розглядаю шпалери.

9. HappyViki

@PanteraLviv, хах, а обої наші теж такі, що вже пасувало б перефарбувати)))))). І ще якби ж то діти, ато прийшли майстри робити стелі всі їх зверху руками обплямили, а я запізно побачила. Але у них плюс у тому, що ледь вологою губкою можна стерти бруд і на них нічого не видно.
    --- дописи об"єднано, Jan 30, 2018 ---
    @PanteraLviv, у нас отакі
    c4f20ebe3659be040d95f56887694c2b.jpg

10. Megan

Megan Well-Known Member

Поговоріть зі мною про опалення в ванній. Вистарчає тільки рушникосушки? Бо мене майстер переконує збити плитку і зробити теплу підлогу (бо в кухні будемо робити теплу підлогу), і радить під шумок зробити і в ванній. Проблема в тому, що ванна у нас кутова, і дійсно трохи холодна. Батареї там категорично не хочу, маленьке приміщення..

11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Якщо на даному етапі ремонту є змога встановити теплу підлогу, то дуже рекомендую Вам це зробити.
    Якщо б у мене була змога зробити теплу підлогу тільки в одному приміщенні помешкання, то це однозначно була б ванна кімната.
    По-перше, це однозначно підніме температуру в приміщенні на кілька градусів, і після ванної або душу вологому тілу буде більш комфортно.
    По друге, стояти на теплій підлозі, коли в помешканні прохолодно - це кайф! Особливо для мене (астматички, яка не приємле жодних килимків і всього подібного).
    Я себе так гризу, що ми про це не подумали :girl_emo:
    А ще гризу себе за сан вузол, бо коли спросоння встаю в туалет і можу не взути тапки, то холодна плитка моментально приводить до тями :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. HappyViki

@Megan, ми зробили і рушникосушки і підігрів. Задоволені.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Megan

Megan Well-Known Member

Та я то розумію. Проблема в тому, що ремонт ванни ніяк не вписувався в мої плани. Бо вже як роздовбають підлогу, то я 100% захочу переробити повністю ванну, от і питаю вас, може хто мене стримає))))

14. Kroshka Enot

Воно, мабуть, у більшості так (за винятком тих, у кого новобудова і/або дизайнер).
    В нас було аналогічно. Починали з кухні (і на це був бюджет, і ні гривнею більше), зачепили заміну комунікацій - мусіли розгаратати ванну, бо ж комунікації пов"язані, дійшли до електрики - зачепили і інші приміщення, здирали старі шпалери - обвалився шмат стіни, до якого була прикручена лутка вхідних дверей :girl_crazy:, і так далі...

15. Megan

Megan Well-Known Member

Я думала ви мене відмовите, а ви отакво оптимістично настроїли мене на кінець світу :girl_crazy:

16. Kroshka Enot

Звертайтесь, я це вмію чи не найкраще з усього :girl_haha:
    А якщо серйозно, то це правда життя в ремонті.
    Але у мене квартира була в дуже поганому стані, бо здавалася студентам, а ті в ній (судячи з її стану) хаба що багаття не розводили.

17. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Megan, однозначно робіть теплу підлогу. Я би могла відмовитись від рушникосушки запросто, але не від теплої підлоги у ванній.
    звісно, якщо це ніяким боком не влізає у ваш бюджет, то тоді лиш рушникосушку..

18. Megan

Megan Well-Known Member

Та ремонт ванної планується, але трохи попізже. То я зараз комбіную як то зробити, щоб не жити пів року з роздовбаною ванною(

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@Megan обов'язково робіть!)
    Я тепер не знаю, як колись без неї жили:girl_emo:

20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

поясніть майстру свої цілі. Хай залишить можливість доєднання теплої підлоги ванної кімнати...

21. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

space-saving-idea.png
    Дівчата, прошу практичної поради. Можливо хтось з вас організовував простір під сходами. В нас там є трохи місця, і воно перетвориломь на склад, порохотяг, ще щось габаритне, а так як сходи в нас в коридорі, одразу при вході, то воно не дуже гарно дивиться. Кладовки в мене нема, і такі шафки чи шухляди мені б знадобилися. Хочу щось схоже як на фото. Але чи воно того вартує і чи дійсно воно практичне?
    Дякую