Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань. Застереження: Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned: Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт Продовження теми. Початок - тут ******************************************************************************************************* Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є? Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
я примітила собі на південному, ціни від 85грн за метр і др 200 грн. Дівчата, а скільки зараз дерев*яні вільхові двері орієнтовно коштують? 6000грн то як ціна? @Rodionochka , це Ваш майстер нам порахував, без замків. Все б нічого, але треба 10 штук отакі:
О, то виходить, ще дешево нам порахували Майстер сказав, незалежно від розмірів, більші чи менші, ціна одна
Двері так би мовити в стандртному розмірі мають 2м.кв.. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Все просто))- ці хлопці нам робили. Ну, і я їх роботу бачила не одну. Роблять дуже якісно. Якщо зацікавить - скину котакти в пп.(всі телефони має чоловік). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
скиньте, звичайно. А давно Вам робили? Де можу подивитись їх роботи? форумлянці, яка порадила нам майстра, теж вийшли дешевше значно рік тому.
Ми робили давніше але ціна в них зараз така, знаю, бо якраз для знайомих питалась на днях. На рахунок подивитись- це з ними. Але вони роблять не тільки зі своїх зразків, а й те, що клієнт хоче. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Ми маємо дерев'яний. Вивчила то питання. Знайшли через ОЛХ. Фірма знаходиться на Підзамччі. Нажаль, не зберегла телефонів. Але там явно було дешевше за Південний. І дерево вийшло по ціні МДФ. --- дописи об"єднано, 21 Травень 2016 --- @Meriroma нічогенько так порахував))). Це при тому що долар не змінився))). Апетити в людини ростуть. Хоча двері класні.
егеж, я ще йому теж зауважила, що чому ж такий зріст, долар же і тоді по 25 був. Сказав, що тоді ще були старі ціни, які в нього досить довго тримались, а після цього ціну підняв.
Спочатку скажу, що з малюванням я б точно не заморочувалась, бо щоб якісно помалювати, треба ту справу вміти і мати відповідне обладнання. В домашніх умовах гарно певно не вийде. Ну але то моя думка. Вони мають готові, але нам доробляли, бо не мали всього об'єму. Як пояснити де вони - не знаю))). Не орієнтуюсь в тих вуличках. Ввечері в чоловіка виясню. Але вони постійно рекламуються на ОЛХ. І ще - зробили нам знижку і дали лишній плінтус на випадок, якщо зіпсуємо))).
про які ви плінтуси говорите, білі і широкі типу таких і чи зустрічались комусь такі але інших кольорів?
Спитала. То є вулиця Промислова. Якщо іхати зі сторони центру, то це буде по ліву руку. Проіхали поворот на Донецьку, ідете далі потім буде не знаю що))), потім та брама, в яку повертаєте. І як повернули, то справа вхідні двері з вулиці. Знаю точно, що наступна брама, до якої Ви недоідете))), буде автомийка, далі якесь швейне підприємство. То все по вулиці Промисловій, зліва. Як вони працюють - не скажу. Ми домовились по телефону, нас чекали. Там буквально якась кімнатка і купа плінтусів. Описала те, що пам'ятаю))).
А адрес знаєте? Бо так точно не знайду, чи тел, щоб спитати? Зі сторони центру це з Липинського чи Хмельницького? Промислову знаю, там ветлікарня, молоток, взуття