Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань. Застереження: Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned: Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт Продовження теми. Початок - тут ******************************************************************************************************* Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є? Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
@Rodionochka, ми одну частину перил(там де вхід) робили-ставили самі. 2роки тому. зараз , на терасу, замовляли майстру, бо чоловік точно того тепер би не зробив(перелом) та й матеріалу в нас вже нема. Нам зробив майстер просто секції, нефарбовані, бо ми так домовлялись, а встановлювати будемо пізніше.загальна довжина 14з хвостиком метрів, вартість 2тис. грн. Там такої ідеальності не потрібно, бо це не підлога і не двері.
Сьогодні взнала, що бетонщики , яких ми чекали майже 2 місяці, не прийдуть. Те, що я про них думаю, то вже окрема історія. Але тепер знову треба починати пошук нормальних. Може хтось має контакти таких майстрів, які б залили фундамент під паркан та зробили сходи в будинок? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію.
Дівчата, може хтось знає досвідченого майстра для укладки паркетної дошки? Треба дуже терміново! Допоможіть будь ласка!
о, моя мама зараз робить ремонт (цілу квартиру одним махом, встрілитись...) то взяла таку ж плитку, як у Вас, тільки рожевого відтінку (там дві виробник пропонує). Майстер не сварився, поклав гарно (тільки довго дуууже))). Взагалі, мама брала на балкон, в комірчину і під кухонні меблі найдешевшу плитку, аби було, то майстер зробив досить класно і не жалівся. майстра не рекламую, бо робить довго, один раз напився, хоч і "рукастий".
О, у нас смаки збігаються. Але ми зараз з перилами не спішимо, може вже на наступний рік)І теж домовилися, що чоловік буде сам робити. Тільки, напевно, треба щоб хтось то дерево підготував, пофарбував. Недавно питала в якогось майстра по ФБ, скільки такі перила будуть коштувати, то він називав ціну 250 грн за мп тільки за роботу.
Шукаю якісь дописи,може хтось робив теплу підлогу з інфрачервоної плівки під ламінат, хотілось дізнатись плюси і мінуси??? Буду дуже вдячна.
Дівчата, поділіться, будь-ласка, реальним досвідом звукоізоляції в квартирі. Перечитала вже к-ка десятків різних статей і відгуки про ефективність того чи іншого матеріалу( способу) досить радикально різняться(( Все життя прожила в особняку, а тепер живемо в гуртожитку, то цей постійний шалений шум зі всіх сторін мене просто вбиває ( без перебільшення!) - я вже в якусь депресію починаю впадати через це(((((
якби мені хто порадив таке. бо зазвичай дивояться так продавці - я не знаю, а нащо вам треба. я думаю з часом поставити гіпсокартонову стіну і в той проміжок чогось напхати. як не маєте алергії, то по-простому - коври на стіни і підлогу, помагає не сильно, але принаймі мозги не виносить, ну і радіо - дешево і сердито, не чуєте ні їх, ні вони вас, принаймі слова не розбираєш
Вати мінеральної. Бажано щільнішої, такої не в бухтах, а в плитах. Помагає. Ну все залежить від децибел, але від шумних сусідів помагає.
я тепер над тим дуже задумалася. навіть чоловік вже майже погодився, бо до того не могла вмовити ні на що інше, окрім фарби. і як не дивно, "захист" треба не від дітини. от думаю, матовий лак дуже змінить відтінок фарби? бо в нас всьо таке "прохідний двір", і не хочеться, щоб різниця так вже кидалася в очі, бо все покривати лаком не бачу сенсу, а тільки частину коридору. ще шукаю тримач на шторку у ванній. в епіцентрі мені тицьнули одну - та то курям на сміх. пластмасовий кутик, ще і пустий всередині) трубочка просто товщиною волосинки. я без поняття, що воно може витримати, навіть вагу мокрої шторки навряд чи. десь є вибір таких тримачів? але офлайн, бо комусь горить вже((((
а як думаєте, є потреба створювати на дп чорний список майстрів? бо от тут навіть кількох за дуже добрими порадами взяла - і маю проблеми, не знаю, чи то в міліцію вже йти чи що.
Я за. Чорний список взагалі виконавців... В мене он з кравчинями стосунки ніяк не складаються... Починаю думати, що проблема в мені.
а шо? мало того що більшість працюють "нелегально", податки не платять, так ще й кривого, вірніше, справедливого слова в їх адрес сказати не можна? обовязково! я вважаю що якщо ти берешся виконувати якусь роботу, правиш за то немалі гроші, то мусиш відповідати за якість тої роботи і т.п.
але тут теж, за яким критерієм оцінювати. ті, що стелю робили - впала дрелька, скол на ванній. а ванна була ще заклеєна. нє пойман - нє вор, не докажеш. а от людина, в якої вже 1,5міс не можу вибити диван, яка зізналася, що навіть тканини ще досі не має - точно запишу. і найгірше - все за рекомендаціями
І як вона вам,бо дуже багато і + і мінусів,що скажете ви,і яку саме брари,тобто просту чи уже цю нову яка не полосками а пластинами? Буду дуже вдячна.