Реєстрація дитини

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olka Sherolka, 30 Жовтень 2012.

1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Реєстрація дитини

Це ми робили у центральному РАГСі, не знаю, чому, напевно тому, що тоді не мали прописки взагалі ніде. А зараз ми у Франківському - там побачимо.
    Думаю, то залежить не стільки від "реєстраторів", скільки від вміння переконувати з боку того, хто реєструє))

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Зареєстрували ми сьогодні нашого хлопаку, пощастило що між 9 і 10 ранку він якраз солодко спав, то лишили його з моєю мамою, а самі швиденько до РАЦСу. Поставила я там кілька підписів, вся процедура зайняла хвилин 20. От не знаю, певно я таки затупила, може можна було зареєструвати його і без мене, але в іншому РАЦСі - в Личаківському (де ми розписувались) або Центральному (хоча не знаю чи можна там реєструвати дитину якщо не там розписувались батьки), мені спало це на думку уночі, але на ранок вже все було домовлено з батьками, то навіть вже й не дзвонила і не взнавала про таку можливість. Але можливо хто буде в подібній ситуації - може дійсно в кожному РАЦСі свої "порядки", тому певно треба попередньо дзвонити і взнавати деталі.

3. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Не знаю в якій темі питати, мабуть моє питання таки сюди. Як бути з прописе=кою дитини? Нам 10 міс. і ми ще дитину не прописували. Тобто відразу після народження чоловік її зареєстрував у РАЦСі та отримав св-во про народження, але не прописувалися ніде. Як то тепер має бути? На нас накладуть штраф? Будуть сварити за те, що дитина не прописана? І ще: дитина має бути обовязково прописана там, де мама?

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

В сусідній темі є відповідь про штрафи, а точніше ніяких штрафів! В нас малий прописаний з батьком, Ви маєте право вибору! Тема "Дитячий садок", допис #2407