Регулюємо вагу за системою "Три кулаки"

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем guculyanka, 14 Січень 2012.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Регулюємо вагу за системою "Три кулаки"

до речі таки бачила в супермаркеті.. по ціні 30 грн. 200 грам, вроді органічна соя і тп. подивимось)))
    дівчата а в часі ви себе обмежуєте...? час між перекусами? останній прийом їжі ввечері?

2. zetta

zetta Well-Known Member

а я ше хтіла спитати, цукеркичоколядкитортики взагалі нізя в звичайний день крім зігзігу?

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я не обмежую, якщо голодна, можу й за годину знову поїсти:)
    єдине що в мене получився трошки інакший графік(в звязку з поверненням на роботу з канікул не маю часу 5 раз їсти):

наприклад, низькокалорійний день в мене - 1) білкова+овочі 2) фрукти 3) білкова+овочі 4) фрукти
    тому ввечері виходить що я їм лише фрукти.
    Але то тільки тому що не маю часу частіше їсти, сиділа б вдома - мала б:d23:
    Ну і в тому що в мене на один прийом менше бачу тільки плюс:girl_claping:

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

взагалі :girl_yes2: зате як того зігзагу чекаєш:girl_in_love:
    моє щастя що я просто того всього не люблю, я більше люблю хліб/булки...

до речі, вже майже за півтора тижня навчилась контролювати своє відчуття голоду, чим день тим легше бути на дієті, а моя мета хоча б три-чотири тижні.

4. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Приєднуйтесь! Більше досвіду - кращий результат. :)

Ооо, яка красота і смакота! Дякую за фото і опис!
    Арахіс - то білок, правда, жиру містить багато, тому Олег радить їсти їх в помірній кількості.

Я ні. Коли починаю думати, що щось би такого з*їла.........:girl_in_dreams:, то вже знак, що пора поїсти.
    Орієнтовно виходить 8-10, 11-12, 13-14, 16-18, 18-20.
    Залежить коли зранку пробуджуємся, куди/коли йдем..., в п*ятницю в мене весь вечір занятий, то я вечеряю біля 18, а біля 21 фрукти - поміняла місцями.
    А ще я зрозуміла, що мені 4 низькокалорійні дні підряд заважко.
    Тому наступний тиждень - від завтра - буду робити 2 дні низькокалорійні - 1 підтримуючий - 1 низько...

Не можна. :)
    Але, повірте, якщо ви будете їсти 6 кулаків фруктів/ягід, то вам тих солодощів і не буде хотітися!:)

Добре, що ви це зрозуміли! Бо це одна з причин, якою люди псують самі собі організм. Голодувати або сильно зменшувати порції для схудення НЕ МОЖНА.
    Як саме - описано тут: Неделя правильного питания. Работа над ошибками
    Так, беріть за основу таблицю. Там не перелічено всіх, але суть зрозуміла.
    А попробуйте на цей малюнок клікнути:

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Ще одна стаття, яка коротко і доступно пояснює, що треба робити, аби знизити вагу:
    Похудеть просто
    А тут, під тегом зеленый шарик, дівчина звітує про своє харчування (на 3х кулаках)+тренування.

5. Deidra

Deidra Well-Known Member

guculyanka, дякую за тему :clapping:
    Ми (з чоловіком за компанію) сьогодні перший день харчувалися за "трьома кулаками" :girl_yes:

Зараз є відчуття ситості, але і легкості; не тягне на "вечірні бутерброди". До того ж робота ішла :gamer: ефективніше: часу на ті міні-перекуси треба мало - якраз перерва від компа, а відчуття голоду не гальмувало мозкову діяльність (а воно, порося, завжди працювати заважало :girl_impossible:).
    Тепер можна приймати ставки, скільки витримаємо: тиждень? два?

6. guculyanka

Deidra, чудово! :):preved:
    пошепки то вам на зниження ваги??? чи чоловікові???
    Ви на якій схемі - зниження? підтримки чи набору? ;)

7. Deidra

Deidra Well-Known Member

Поки що вирішили спробувати зниження
    То нам обом задля зменшення об*ємів і (!) для здоров*я шлунку :girl_yes2:

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Гуцулянко, може маєте ще якісь смачні рецептики для нас:ed4d70def841dc74b57?
    Бо я не знаю де шукати, та й часу не маю, а фантазії нуль...

п.с. Зараз доїдаю свою шубу з кальмарами, що тут скажеш... не надто смачна(порівняно з овочевою запіканкою), але їсти можна:girl_in_dreams:

9. zetta

zetta Well-Known Member

а салатик, яйця, кокуруза, кальмари.. ніби вписується?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

звичайно:)і ще море всякої смакоти:girl_claping:

вихвалялка: а в мене завтра зігзаг:connie_pull-pigtail вже мрію про свою молочну кашу, лаваш, а на фіолетовий кулачок ще не придумала що... хочеться чогось особливо смачного:nyam2:

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата що сидять довше на трьох кулаках, може звітуйтеся трохи, розказуйте.. я 2 дні і вже кортить порозказувати враження)))
    ну розгрузочний день пройшов шикарно, я була дуже сита.. а зранку нині як побачила -0.8 кг. то дуже здивувалася, нехай то вода, але лягала спати сита і прокинулася сита...
    от низькокалорійний вже важче, процес схуднення пішов..:)

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Значить так! Приймайте до компанії кобіту, яка хоче підтримувати вагу в нормі)).
    В мене наразі вага тримається 53 кг., максимальна це 55. От так я і хочу втриматися. Одна файна дівчина мене підштовхнула на думку, що система "3 кулаки" мені підійде. Так що я з вами, але результати напишу вже з понеділка, так як по п"ят. я пощу, то відповідно нічого не їм.А з суботи буде почати сам раз)

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а в мене теж мета 55 кг, правдв мені треба скинути, а не набрати;)

я вже писала що за 1-й тиждень скинула 1,5 кг, і в об"ємах трохи.
    А оцей 2-й тиждень не важусь принципово, хочу аж в кінці тижня. так цікааааво який результат буде..?

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А що те що я не їм суттєво впливає на цю систему?

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

ІМХО, нє.. то ж все просто здорове харчування належно систематизоване... один день голодування теж норма, можна проводити самому, от коли більше - під наглядом спеціаліста... але може тут хтось досвідченіший щось порадить, чи Терна запитати..)

я вже аналізую свої відчуття, навіть трохи записую:shy: помітила що найгірший час для мене то 16.00-18.00... в той час падає рівень інсуліну в крові і мені дуууже хочеться їсти.. їм білково-овочеві кулаки.. стараюся вичекати хоча б 30 хв - їм фруктові... і мені далі мало, хочеться ше щось...а після 18.00 вже і їсти не хо... щось ше кусьну, чайок випю і все..

Останнє редагування: 2 Лютий 2012
  16. guculyanka

В мене 4 дні під ряд гості. Нормально пройшли неділя-понеділок-вівторок.
    А вчора то було щось!:girl_impossible:
    Безперервна їда. І чого? Можливо, через те, що дуже змерзла, і ніяк не могла відігрітися.
    Сьогодні важилась, за тиждень вага стоїть але пішов мінус см в стегнах!
    Зранку в мене була рибка з капустою, тільки що пообідала сир+квасоля з часником.
    Рецепти зі стручкової квасолі, робила минулого тижня другий, сподобалось.

Для тих, хто знижує вагу.:girl_wink:
    Дівчина розказує враження і фотки до і після 3 кулаків:
    http://olegtern.livejournal.com/183520.html

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прочитала тему, і...почала думати як то правильно скласти раціон. Там так всього багато, тих квадратиків, як ту їжу на день скомпаніювати... А до пон. треба розібратися, бо ж хочу стартувати.

18. Parazitka

Parazitka New Member

Дівчатка, це просто чудо дієта)))
    Сиділа на ній тиждень, скинула 2 лишніх кіло, які наїла під час різдвяних свят і днів народжень. Після цього трошки відійшла від дієти, і ні граму не набрала, хоч і їла зовсім нездорову їду. Від сьогодні знов на цій дієті, скидаю кіло дальше)))

Доречі, для тих хто неможу жити без солодкого, маю хороший рецепт не дуже калорійного вітамінного десерту)))

Домашній сир
    Заморожені фрукти (або свіже варення, не варене) (можна також і свіжі фрукти)
    Вершки 10% жирності
    Все це скинути в одну посудинку і взбити блендером до стану "пюре".

Таке навіть діткам давати можна)))Смачно, просто пальчики оближеш, а головне не має такої шкоди фігурі як від цукерок тортиків і решти)))

Смачного))

19. guculyanka

Для того, щоб підтримувати свою вагу, я маю з*їдати 1700-1800 калорій.
    Щоб знижувати, треба зменшити на 10-20% кількість калорій, виходить біля 1500.
    Одна плитка чорного шоколаду з цільними лісовими горіхами має 560 кал.:girl_impossible:
    Фактично, третина денної норми, і дуже нею не наїсишся.
    А 100 грам яблук має 37 калорій.
    На мої 3 кулаки, ціла тареля, треба 400 грам яблук, то буде близько 150 калорій і наїдаюсь на 2 години.:girl_yes2:
    Висновки робимо самі.

20. zetta

zetta Well-Known Member

теж не важусь бо зразу починаю халтурити)
    Дівчата шось мене коліжанка заплутала. То одна порція це 3 кулака чи один?