Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. sani

sani New Member

Відповідь: Рагулі?

скорше на вході ;)

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дуууже давно не заходила на свою сторінку на Однокласниках, але бачу, що на мейл прийшло декілька повідомлень про надходження мені особистих повідомлень в Однокласниках, тай думаю зайду почитаю ...
    заодно переглянула оновлення у своїх друзів і просто не розумію деяких осіб, які виставляють нараз по 100 фотографій своїх дітей ( 20 із яких тупо в одному ракурсі із однієї події!!) чи абсолютно невдалі фотки своїх батьків у хатніх халатах чи сплячих за столом і т.д. і т.п.....
    таке враження складається, що наклацав на фотік. то все тупо на сайт закинув навіть не дивлячися! Тільки для ЧОГО??!!

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Тому й називаються одноклєточні.ру.
    І модерів там нима.

Мостиська лінія?

5. Svjatkova

Львівські((((

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

йой, то не дивіться всі сто фоток, або не додавайте тих людей у свої друзі, або просто відпишіться від оновлень :)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

З котрого гуртожитку?

8. Svjatkova

та це якраз корінні львів"яни всі четверо, тому трохи і дивно...

не дивлюся, а просто дивуюся((
    але то певне в кожного свої "пунктіки")))

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

а що, у Львові рагулі не народжуються впринципі? :girl_crazy:

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Я зрозумів.
    Це називається відеонагляд. А кадри скидаються на Аднаклєтачні.ру
    Тому й батьки в халатах...

11. lacrimaV

lacrimaV New Member

і мене наболіло))) Для чого, стоячи на світлофорі і не чодекавшись пару секунд до зеленого світла, бігти перед батька в пекло??? Невже за той час можна багато куди встигнути чи багато що зробити??? Ото така в нас ментальність - тільки би проти правил((( Ну хіба не рагулі???
    P.S. Як сказала одна розумна людина: "Краще о восьмій дома, ніж о сьомій в морзі"
    [mod]прошу замінити клавіатуру, якщо клинить[/mod]

Останнє редагування модератором: 26 Січень 2012
  12. Epine

Epine Well-Known Member

Сталось не зі мною, але мене зачепило... Прочитала сьогодні, що в Тернополі пошкодили пам'ятник Ігорю Пелеху. Розфарбували стіну навколо та захисне скло телеприймача (пам'ятний зроблений у вигляді телевізора, що транслює фрагменти програм з Пелехом).
    Ну от скажіть, як в тих рагулів рука піднялась?
    Взагалі ненавиджу тих написів на стінах, огорожах і т.д., а тут таке. Рідні та близькі ведучого за власні кошти встановили пам'ятник для того, щоб люди памятали талановитого ведучого, а тут в рагулів руки чесались...

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Сиджу і плачу. Йду з повним кульком книжок попри величезну калюжу. На дорозі нікого нема, аж тут їде на величезній швидкості якийсь рагуль на ладі чорій. Відійти мені нема куди, бо йду по краю калюжі, а збоку рів. Для цього пана дорога вільна, інший бік дороги порожні і сухий. Він звертає попри мій бік, мене всю обтраскує водою, причому так, що повністю мокра голова, одяг, сумка, все обличчя вимазане брудною водою. Таке враження, що на мене відро води вихлюпнули. Є ситуації коли нема як об'їхати, але ж тут вільна дорога! От було бажання вмастити доброю каменюкою в заднє скло, чесне слово було.
    Якось помила голову трохи в умивальнику, а що робити з одягом поняття не маю. Все шалено смердить.:girl_devil:
    Ну, рагуль рафінований нє...

14. Santanka

Santanka New Member

І в мене така ситуація була. То ми з наметом зібрались на природу відпочивати, коли повертались додому падав страшенний дощ. От ми йдемо з рюкзаками грунтовою дорогою, мокрі мокрісінькі, а нас обганяє, перепрошую "рагуль" якийсь на повній швидкості, ну і ми відповідно всі в багнюці.... Але злива і так нас вимила, ну і нащо таке робити, не розумію....:girl_nea:

15. dasha

dasha Well-Known Member

І я сьогодні потрапила під "душ". Добре що малого тримала на руках то собою закрила від тої хляпи з снігу і бруду. Мужик так біля нас проїхав, що я вся ззаду була мокра. Заходжу за поворот, а він став біля будинку і висаджує свою жінку з дитиною. В мене просто слів не було, крім "дуже гарно":girl_feminist:. Малий тепер прийшов до дому і каже дядя дуже гарно на машині проїхав правда? : Girl_haha: Ну що тут скажеш? Іду сушити штани.

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я так розумію Ви нічого не сказали йому??? я би не змовчала.

17. dasha

dasha Well-Known Member

Сказала "дуже гарно", не думаю, що було б краще сваритись при малих дітях. Є люди яким кажи не кажи, совість в школі за булочку віддали.

18. Samilla

Samilla New Member

От де ми живемо?! Зараз такого бидла на кожному кроці валом, тільки йдеш і дивуєшся, що сталось з нашим містом(((

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Просто кількість люмпену зашкалює.. Не йдеться про людей родом із села, чи робітничий клас, яких однаково поважаю. Але направду хамство, наглість і обмеженість, помножені на егоїзм, процвітають повсюди. І так тим людиськам добре, і нічого в їх голові ніколи не зміниться. Аби їх все влаштовувало, а на інших - ... І найгірше те, що цю рагульську, ненормальну поведінку вже сприймають, як щось звичне. Тобто в принципі, це вже нікого не дивує (за вийнятком особливо кричущих випадків), і обурює тільки тоді, коли стикаємося з отим бидлом особисто.

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

: Xaxa:
    цього тижня мала "приємність" поспілкуватись з нашою елітою :girl_spruce_up: в Шевченківській РДА... знала, що мене чекає мало приємного (бо не вміють в нас з людьми працювати), але не сподівалась, що з самого ранку ті "прекрасні" представники служби соцзахисту вже мають такий "чудесний" настрій, що можуть дозволити визвіритись ні за що на маму з дитиною, яка просто спитала в якому кабінеті їй можуть надати допомогу.

Статус теми:
Закрита.