Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Відповідь: РАГУЛІ.

:lol: а ше і в лосинах!

2. Milongera

Milongera Well-Known Member

"Згадала ще про рагулих-дівок, які настільки обезсилені, що ідучи з хлопцем чи чоловіком, віддають йому нести свою жіночу сумочку. А рагулі-кавалєри в свою чергу, гонорово закидаючи її на плече, відразу починають відчувати в собі чоловічу міць і силу!"

А до речі, суспільство вже давно помітило цю характерну рису ментальності українських мужчин http://community.livejournal.com/sumci/tag/сумці :girl_claping:

3. Seppy

Seppy Active Member

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Напевно не тільки мужчин

4. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

5. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

6. fanet

fanet New Member

а мене так дратують люди з мого кабінету:
    1) ранок починається з колективного пожирання насіння соняшника з "противними" звуками "тьфу"
    2)потім починається чистка нігтів усіма підручними засобами:girl_devil:

..і вже з самого ранку у мене зіпсований настрій, а "вчити" немаю права, бо то старші "пенсійні" тьоті((((:)

7. jozya

jozya Member

Про сусідів-рагулів...
    В когось вони просто коврики тріпають, а в мене викидають і потім я мушу прибирати зі свого незаскленого балкона (я живу на 3 поверсі, всього 9): обгортки від цукерок, шкірки від мандаринів, листя смородини (було забагато, коли огірки квасили), ялинки новорічні - штуки 3 на деревах висять цілорічно і колекція поповнюється, листя капусти, колготки старі, не кажу вже про бичкі і про порожні пачки з-під сигарет :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Хі-хі :) Згадалося ще одне - з сумочками пов'язане. Може ви, форумлянки, не всі бачили, а я добре пам'ятаю, як то модно на сільській дискотеці стати танцювати в коло і сумочки всіх дівчат поставити всередину кола. Я колись теж таким грішила (на в Спліт ходили ж - деколи і роздягнутися не було де):girl_cool::girl_haha:
    Теж рагулізм, я вважаю.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

О, то не тільки на сільській, то і на наших міських львівських таке побачити можна :)
    П.С. Я завжди вдягала штани з кишенями, щоб покласти тільки найбільш необхідне
    Підтримую.

10. kristas

kristas Well-Known Member

ооо, ото ви сказанули, в селі :) рідко таке побачиш (хоч я рідко сільські дискотеки відвідувала ), там або без сумок, або лишають де попало, всі ж свої :) Але дужжжеее часто иаке було (є), у нічних клубах, в Міленіумі так точно, я там чосто бувала, і постійно таке спостерігала.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

А ще, щодо дискотульок :) для мене рагулізм максимальний, то коли дівчата приходять гарні, одягнуті, намальовані, напшикані дорогими духами, з гонором ..а вже через пару годинок ледве ходять (то ше добре, бо часто їх вже виносять на руках), спідниця задерта, розтріпані, вішаються на першого кращого, фууу!!! бридота!!

11. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я думаю, то з міркувань безпеки робиться ;)
    Дівчата, не забувайте, що про "сусідів" на ДП є спеціальна тема - тут не варто виливати свої жалі. Не змішуйте, плз, все докупи!

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

13. Музик

Музик Мартуська

14. Heureuse

Heureuse вірю...

Нуу, а якщо я вертаюсь з навчання і моя сумка така, що нею вбити можна (коханий каже, що туда пів мене влізе) і рука чи плече вже просто відвалюються, щоб її нести, тоді можна віддати її хлопцеві? Тим більше якщо він сам запропонував допомогти, помітивши як я з тою сумкою згорбилась..:girl_haha:
    П.С. не хочу, щоб хтось на вулиці подумав, що мій коханий рагуль…:cry:

15. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в моєї свекрухи такі бИчки в під"їзді живуть,які постійно викидують на дашок над магазином використані прокладки, презики.
    а раніше в них забився стік в унітазі,то сантехніки поверхом нижче видобули з труби КУЛЬОК з картопляними шкірками. то ж ЯК треба було його впхати в унітаз?!:shok:

16. Seppy

Seppy Active Member

17. Відповідь: РАГУЛІ.

А я сьогодні така зла!!!
    Біля Стрийського парку іду по зебрі, в одній руці - санки, в другій - дитина. Машина зупиняється, а з-за неї вилітає рагуль-водій на обшарпаній Ладі, сигналить мені і показує, що треба дивитися куди йду!!! Якби не дитина на руках, виставила б наперед себе санки (хоча дуже шкода, вони новенькі) і хай би ремонтував свою консервну банку.
    Уф! ось така я злючка!

18. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

19. Seppy

Seppy Active Member

20. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

Статус теми:
Закрита.