Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

ну як можна назвати водіїв, які, коли утворюється тягучка, як самі мудрі починають виїжджати на смугу зустрічного руху, і пробують, проїхавши так, а потім втикнутися назад, при цьому сигналячи, моргаючи фарами і т.д. ну , зрозуміло їх не дуже хочуть пускати. і як результат, нарешті з*являється зустрічна машина, колєйка ди..лів стоїть, бо їх ніхто не пускає - вся вулиця стоїть в корку. Ну невже так важко їхати як всі. Рагулі расові.

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

підтримую. то щось страшне, особливо зараз - у час, коли багато доріг закрито на ремонти.
    а ще дуже "треба" проскочити на жовтий (червоний), аби потім стати раком посеред дороги і закрити проїзд тим, у кого в той час вмикається зелений.

3. Wonder

Wonder New Member

ну таке в наших людей відношення до своєї роботи, якість обслуговування в нас далеко не на хорошому рівні, чи то ми такі ліниві чи озлоблені :girl_sad: чи просто байдужі, нажаль

4. Materynka

Materynka Well-Known Member

Їхала я якось теж в маршутці міжміській, місця всі зайняті, люди стоять в проході. На якійсь зупинці протискується між людей хлопець, і зачіпає сумкою якусь бабку, вона вкрай незадоволена, при тому, що в неї під ногами торби, які заважають їй нормально сидіти, відповідно якась частина її тіла теж опиняється в проході, нога звисає. От той хлопець і зачепився за неї. Пізніше, звільняється місце і я сідаю навпроти бабки і розумію,що від неї смердить капітально. Тоді собі думаю, добре,що вона мене не зачіпала, а то я їй би сказала, що вона теж комусь заважає тим,що смердить, але я ж про це не кричу на весь автобус.

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

моя коліжанка коли на 7 ранку в 1 зміну йде на роботу, 6 :15 виїжджає з хати, і каже що завжди маршрутка заповнена пенсіонерами
    Питання- куди вони так рано їдуть?

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

а вони їдуть не тільки рано, таке враження що "бабульки" їздять постїно, так я розумію що старість потрібно поважати, що вони своє вже відпрацювали, але чого їхати в той час, коли люди їдуть на роботу, навчання, невже не можна їхати пізніше, а не в "годину пік".

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

я часто останнім часом їжджу електричками. їх зараз дуже мало (повідміняли багато), тому вони постійно забиті крім кількох вдень. так от: всі стоять на пероні, чекають електричку, приблизно стоять купками, де будуть двері. купки не тісні - люди можуть вільно "крутитися", розмовляти і т.д. Під’їжджає електричка - і всі як ринуться до дверей і тіснять так, що вагітним страшно їздити. я завжди думала - ефект натовпу, кожен по півкроку зробив вперед - і вже тісно. але не тут-то було. стояла я колись на самому краю такої купки людей - за мною тільки 1 тітонька. коли під’їхала електричка - вона мене з всієї сили пхнула в спину. я з несподіванки аж розвернулася - а вона: "давай бігом!" не розумію, електричка швидше не поїде все одно, а через її поштовх я ненавмисно зачепила людей, які переді мною.
    і ще: заходиш в електричку - сидить половину мужиків і хлопців, а жінки і дівчата стоять. діють за принципом: перший зайшов, то я маю право сісти. Нехай відсотків 10 тих чоловіків хворі чи ще щось, але ж не всі!!!
    коротше, не дорога - а одні неприємності((

8. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

так переважно і є
    одного разу я їхала в 11 він був переповнений я їхала з свожю вагітною братовою.В мене в той день якраз КД почались, то можете уявити в якому стані я була. Переді мною сиділа жіночка років 65 з внуком і посадила його на окреме місце, коли при такій заповненій маршрутці могла і на руки взяти. Зайшов дідусь, а позаду і збоку мене сиділи хлопці, думаю як вони не уступлять то я стану. Не встигла я ще встати як та бабулька на мене розкричалась,але вона попала під мій поганий настрій, я сказала їй шоб не керувала мною, що пів маршрутки хлопців сидить і навтіь ніхто не думає уступити місце.

9. kostuk

kostuk New Member

Те, що їздять постійно, - 100 % правда. Маю вдома наглядний приклад. Моя бабця (а їй вже 86 років) кожен десь з годинки так 9 (коли закінчується "утрення" в церкві) і до 17 (починається "вечірня" у церкві) катається громадським транспортом. І більше того, в неї є чітко складений маршрут ("екскурсія по Львову")...:girl_crazy: Раніше їздила тільки тролейбусами і трамваями, а тепер вже "перейшла" на маршрутки...То мій чоловік завжди свариться з нею (жартуючи), що коли не зайдеш в транспорт - завжди ціла купа таких "екскурсантів"...:girl_wink:

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А мене так зачепило за серце сьогодні: Заходимо в маркет - я в слінгові з Матвійком і Кіря заходить, але зупиняється в дверях і не проходить, а стає біля них, що цим прохід людям собою перегороджує. Бо Кіря захотів до сусідського хлопчика побігти назад, бо з сусідкою гуляли, то вони лишилися чекати на вулиці. Це було секунд 10, але за цей час виходив чоловік - такий щось скривився подивившись на нас, і сказав мені: "Вам тільки аби рожать". І пішов невдоволено. А мені чогось гірко стало, що ми комусь заважаємо за те, що моя дитина не дала зручно вийти з магазину - ще й докори якісь недалекорозумні кидають.

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Докори і справді дурні, не беріть собі того до серця!
    Дитина, яка постояла декілька секунд в дверях, навряд чи комусь завдала аж таких страшенних незручностей.

12. Bambook

Bambook New Member

Мамусічко, як я вас розумію...
    Ці нетерплячі дістають неймовірно!
    Особливо на дорозі, коли секунди вистачає, щоб якесь уже засигналило, ніби його там ріжуть у машині. Навіть якщо їхати ще ну ніяк не мож... І незважаючи на те, що в правилах чорним по білому написано, що в межах населеного пункту сигналити можна лише в разі аварійної ситуації :sad:

13. pelagiya

pelagiya New Member

цікаво, якби я зараз почала розказувати, що думаю про людей, які цілим сімейством - з грудними дітьми, що можуть розплакатися в будь-який момент і фіг їх просто так заспокоїш, з 2-3-річними дітьми, які ще не вміють поводитись в громадських місцях, вибираються до супермаркетів чи торгових центрів, переконані, що слухати концерти їх дітей - це для решти відвідувачів найбільше щастя, то мене б тут певно закидали камінням. але зафукати бабульок, які, бачте, вирішили проїхатись тролейбусом саме тоді, коли весь офісний планктон їде на роботу, це свята справа. любі друзі, а чи не здається вам, що обирати коли і куди їхати вони мають таке ж право, як і ви? і чи не виглядає це на дискримінацію за віковою ознакою?

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А чи не здається вам, що мама з дитиною теж має повне право обирати, куди їй йти і коли?:)

Я чомусь вважаю, що мами - адекватні люди, і не думають, що плач їх дитини комусь за райську музику. Винятки, звісно, бувають, але на кожне правило є свої винятки:)

Пропонуєте заборонити дітям до 4-5 років і їх матерям сидіти в хаті?:) Одна справа, коли геть малесеньку дитину беруть в театр, де вона може розплакатися і створити явні незручності навколишнім, а інша справа - супермаркет чи торговий центр, куди їдуть на закупи, в т.ч. і для дитини, на якісь цікаві для малечі акції тощо. І якщо одна чи дві дитини заплаче, то на фоні музики, котра там гримить переважно, гамору, той плач навряд чи когось аж так сильно зденервує. Чи коли ви заходите в супермаркет, то бачите виключно матерів з немовлятами та малолітніми дітьми, які плачуть, беручи верхнє "до"?

15. Heureuse

Heureuse вірю...

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

не думаю, що батьки заради розваг гуляють з малими дітьми по супермаркету, 100% краще піти в парк, але ж продукти самі додому не прийдуть.

а от "екскурсанти" то вже зовсім інша пісня, а їх не так вже й мало. Ще коли в транспорті були кондуктори, я сама особисто чула як кондуктор казала, що є пенсіонери, яких вона вже знає в лице, то вони сідають у тролейбус і по півдня їздять по маршруту.

Last edited: Oct 7, 2011
  17. Raven

Raven Мама малятка

Одного разу прийшлося нам з мацьопою (річною племінницею) в Епіцентр з"їздити. Заколисували ми її на кіслі-гойдалці, яке стояло для еспозиції біля каміну, там вона і спала. Сестра залишилася з малою, а ми ганяли і швиденько стягували все, що нам потрібно для ремонту у возика. На нас люди тАк дивилися: і чого це ми з такою малечею приперлися сюда. Ну чесне слово, нема більше місця для гуляння, як в Епіцентрі.

18. zaderyshka

zaderyshka Member

а хтось із форумлянок тут слушно зауважував, що поки не було своїх дітей, це страшенно нервувало, а з появою власних дітей зрозумілось, що дитину так просто можна і не заспокоїти. І мене зараз також денервує, коли я після роботи їду в переповненій маршрутці, і мама ніяк свою дитинку заспокоїти не може. Чесно, нервує. АЛЕ, всі терпляче ставляться до того, принаймні зауважень у бік мам я не чула ще. І це логічно, бо дитину не так то просто заспокоїти коли не знаєш, що саме їй не подобається, та і в маршрутці не сильно розженешся зі зручностями. А от скандали від бабусьок які не мають з ким вдома посваритись і роблять це в громадському транспорті чую дуже-дуже часто. Інціатором є саме бабці, з вигляду такі милі і чемні. Жодного зауваження стосовно "Куди ви прете в таку рань" не чула від людей, а от бабці мають сотню зауважень і криків. А кричать тому, що самотні, нещасні і озлоблені. Але погодьтесь, що співчувати злій і крикливій бабці з претензіями не хочеться.

19. Zaichiha

Zaichiha New Member

Зазвичай 2-3-річні діти вже вміють поводитись в громадських місцях, але їх треба цьому навчити.
    ага, закидали. ІМХО - ви плутаєте тепле з м"яким. Бабульки в транспорті і маленькі діти в маркеті - трошки різні речі. Хоча я з Вами в чомусь згідна, на жаль для людей похилого віку немає доступних розваг окрім "екскурсій" в громадському транспорті.

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

вміють, але рівно до того моменту, поки щось піде не так.

Thread Status:
Not open for further replies.