Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Рагулі?

між "ніби нічого не бракує" і реальний стан здоров"я є різниця
    в мене брат раз так їхав, у формі, після операції, так одна дівчина такий "виховний час" влаштувала йому, що капець
    п.с. жоднен закон не змушує хворому чіпляти на лоба папірчик із текстом "хворий", тому судити по зовнішньому вигляду, "молодий", "ніби нічого не бракує" - не зовсім правильно

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Не дуже чемно буду до дискусії долучатись, але таки висловлюсь про старих немічних. То десь на другому курсі було, коли до мене додому їздили "маршрутки-гробіки", ше з тих тісніших. Йшла зі здибанки і таку мені шикарну троянду подарували, ше такої ніколи не мала. Сніг навколо, а я з тусую з такою трояндою на дві жмені така квітка велика. Зайшла в маршутку,на наступній дідусь зайшов, таки досить великий вуйко, але старший і видно хворий трохи, я як файна дитина місцем і поступилась. А він як всаджувався, рукою ту квітку зачепив і всі пелюстки посипались, гляну в і пирхнув, так злосно і в вікно втупився. Дівкиии, я ледь не плакала так мені тої квітки шкода було. Рагулем не назву звісно, бо дійсно людина немічна...але троха неввічливо було. Хоча між його клопотім воя квітка звісно була зовсім дрібницею.То так до слова згадалось про

3. Bambook

Bambook New Member

А що, є хоч одна людина, яка може беззаперечно заявити, що ніколи в житті сама нічого "рагульського" не робила? ;)

4. zaderyshka

zaderyshka Member

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

на днях була свідком наступного: маршрутка з сихова. заходить старша жіночка. якась дівчина підводиться, щоб дати місце. жіночка, я б навіть сказала бабця, каже сиди дитино, мені одну зупинку. дівчина сідає назад. краєм ока бачу що на ту розмову дуже різко зреагувала така собі тітонька, десь віку моєї мами, але вся така розфуфирена, з яскравою помадою. шарпнулася було на те місце, але дівчина вже сіла назад. то вона почала говорити до якоїсь жінки що сиділа попереду(до слова стояла вона якихось хв 5-7, бо хтось виходив). так от, за ті пару хв, говорилося на всю маршрутку, в загальній формі, про всіх-всіх молодих себто. що, мовляв, сволочі такі, ніхто місця не вступить, всі їдуть на сидячу роботу(всі з гемороями), там сидять до 10, а потім до 2-3 бухають :khomyak: а потім зранку мертві їдуть на роботу тому і місця не вступають.... мені просто бракне слів....

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Може то вона так про власний досвід говорила?:):girl_crazy:

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Не знаю, але якось так гидко було то слухати.....

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

А по темі, от що скажу. В нашому будинку вже другий рік роблять якісь офісні приміщення в цоколі. Так от, їх прораб чи хто він там і "майстрі" ходять люрити під стіну навпроти балконів щогодини. Я вже не можу на нього дивитись. І то ще йде з виглядом надутого індика і сцить так, ніби виконує надважливе завдання. :girl_feminist:От чесне слово, підловлю, сфоткаю і виставлю в інтернет сволоцюгу, може хтось впізнає, може чийсь хтось.Ізвінітє

10. Nemi

Nemi Well-Known Member

староста моєї групи такий противний-противний. ну просто якийсь рагуль в квадраті. страшенно переймається за те, що хтось займе його місце в аспірантурі чи якусь там додаткову стипендію отримає. коли треба було подавати заяви до аспірантури, нікому не сказав. так само, коли подавати документи на якусь там стипендію - моя одногрупниця випадково в деканат зайшла, а її запиталися "а тобі ж мали б дати, чому д-ти не подала? як не знала? ми старості ще два тижні тому повідомили.".
    й ось сьогодні знову. виявляється, треба якусь там статтю здати. завтра останній день. а той рагуль збирався нам про це сказати лише сьогодні ввечері.

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Яруська, а ви то якось прокоментуйте їм. з жартами чи підколками. точно перехочуть туди ходити далі.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

це не рагуль. це сволота.

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та яке. Там вже була купа коментів від багатьох людей. То з опери "Плюй к...ві в морду, а воно каже, що то дощ"

13. Bambook

Bambook New Member

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Є, і думаю в кожного з нас таке проскакувало. Алев цій темці просто розповідають, як хтось викинув якийсь "коник рагулізму", тобто ну дуже вчинив каку-беку)).

І ще стосовно "немічних пенсіонерів". Щас спробую, щоб коротко:girl_nea:
    Отож, випадки з мого життя)). Їду я юна студентка на пари в переповненому трамваї, правда їду сидячи. На зупинці заходить жіночка старшого віку, і починає на весь голос горланити, яка вона стомлена. Ніхто не реагує, жінка далі причитає. Я стаю і уступаю їй місце, вона сідає. Перше, що було мені неприємно, не прозвучало банального "дякую". Розумію, що можливо придирство, але від того маленького слова, справді стає приємно.Далі моя сумка, випадково зачіпає плече тієї цьоці, і вона як заверещить "що це має таке бути, що я сумку не можу потримати і переходить на особистості". Я їй відповіла" що не пасує так говорити". До чого я веду, звісно бабульку не назвеш рагулькою, але сама поведінка не є правильною.
    Випадок 2.))
    Знову переповнений трамвай, їду сидячи під вікном. Надалі я юна студентка))). Буквально на наступній зупинці прямо з вулиці "заганяється" бабулька, розштовхуючи всіх перед собою. Ще будучи в дверях, починає кричати, що заходить "немічна жінка", відразу направляється випадково-не випадково, але до того місця де сиджу я. І з розгону до мене "ставай давай, на тому місці люблю їхати я". До її монологу долучаюся всі пенсіонери задньої частини трамваю з вигуками, "яка молода, а вже така хамка". З однієї сторони я вже хотіла була стати, але йолки-палки, я ще не сообразила, що сталося, а вже хамкою назвали)). Ну от я і викрикнула, перше що прийшло до голови " Ну так, ви мене зганяєте, а як я вагітна стояти буду". Вся пенсіонерська делегація переключається на "немічну бубусю" і починає травити її. До чого тут я веду, для більшості пенсіонерів транспорт єдини варіант, щоб посваритися і наговоритися, стосовно мене, я поступаюсь місцем старшій людині. Але перепрошую, коли отак нагло, це задіває. Не знаю ,можливо від мого поступку і запахло рагулізмом, але я "захищалася" від банальної наглості.
    От 2 різних випадки і не скажеш конкретно, що я чи бабульки є рагулями, але сам факт поведінки в той чи інший момент був можливо непривильним.

15. Музик

Музик Мартуська

і я вклинюсь про пенсіонерів. недавно їдемо з мамою трамваєм - я під вікном сиділа сумками обкладена, а мама поруч, перед нам і за нами хлопці-студенти, зайшла якась тітонька, років 60-65, і давай до мами (якій скоро 50 стукне) чіплятись, що бачите молодь невихована, чого їй місцем не поступаються, потім ще якийсь дідусь долучився, бо бачте така молода кобіта сидить, а старші мають стояти... правда хлопці виходили - то місце звільнилось, вона сіла, а то би підняли.

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Кілька днів тому була в Ашані. Посадила доню у візок, і вже після того як зайшла побачила, що мої руки в чомусь липкому і чорному від ручки того візка. Не хотілось вже діставати дитину, куртку, сумку, то й їхала далі, але тримала за бічні стінки. Розрахувалась на касі(вже вся перемазана. І я і дитина) Підвожу візок, до працівника, який їх розставляє. Прошу: "не ставте його в ряд зі всіма будь-ласка. Хтось теж одразу не помітить, та й вимажеться" У відповідь "Мені ту шо ду того", і впихає бруднющий поміж інші....

17. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

От мене завжди цікавило - чому? В певному віці автоматично вмикається програма "Антирагуль"? :)

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а мене так звеселяє коли на зупинку біля гуртового Шувару підїжджає автобус, і всі песіонери готуються до штурму:tanksmile:, і просто не дають вийти людям з автобуса, на кожного хто виходить сипляться прокльони і часом навіть кулаки:lol:
    ясно що то не нормально, але часом йдучи з роботи стомлена і зла, насміюся тааак... :girl_haha:
    а мама моя часто каже що тих пенсіонерів напевно клонують:girl_haha: - ну не може їх бути так багато на 1 квадратний метр!

19. pelagiya

pelagiya New Member

ха, при мені бабульки побилися під дверима маршрутки, бо не могли вирішити, котра з них першою зайде до автобуса)

20. Carpe diem

Carpe diem New Member

ну і темка...... перечитала 3 останні сторінки - аж знервувалася від того рагулізму! :girl_feminist:
    просто наболіло мені вже!!!
    от так деколи сиджу і думаю, ну а звідки беруться ті рагулі??? невже так важко бути нормальним, культурним, толерантним, вихованим??
    як жила у Львові, то якось не зауважувалось. звичайно, були і "бабульки" у трамваях-маршрутках.
    ще більше рагулізм стала помічати, будучи вагітною. заходиш в маршрутку десь так вже на місяці 6-7му, а всі одразу у вікно - не помічають тебе!!!! ти така невидима з пузом взагалі! але найбільше злило, що жінки, які знають, що таке вагітність, і не встануть!!!! як на мене то найвища міра рагулізму-пофігізму! приходилось підходити до "сидячих" і просити, щоб дали присісти - нехай відчувають незручність за те, що не вміють бути вихованими!
    дівчата, а що твориться на периферії!!!! зараз живу в Стрию, то тут взагалі... :girl_impossible:
    гуляємо з малим в парку, де біля кожної лавочки валяються пусті пляшки з-під горілки-пива, пакети від чіпсів, цілі купи лушпиння... особливо це помітно навесні, коли сніг сходить, а з ним і сміття, як підсніжники. за собою ну дууууже складно прибрати.
    на тих лавочках сидять малалєтки, матюкаються, бухають... проуч діти бігають.
    на тих лавочках сидять батьки зі своїми дітками: батьки випивають півасік, закурюють сигаретками - чудовий приклад дитині для наслідування. так одразу шкода стає тих маляток, бо ж то потенційні маленькі рагулятка підростають...
    поміж деревами і кущиками наркоманчики бігають....
    на ігровому майданчику ті ж батьки пильнують своїх дітей із пивом і сигаретою в руках.
    ну як так можна???!!!
    якщо підліткам ще можна зробити зауваження, то як це зробити людині, яка вже доросла, має своїх дітей???

Thread Status:
Not open for further replies.