Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. manka

manka Member

Відповідь: Рагулі?

я б з задоволенням подивилась на те:girl_claping:

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Сьогодні мене вивів один таксист. Заїхала я на заправку ОККО, що на перехресті Липинського-Єрошенка, було багато машин, так, що я четвертою в черзі стояла вже на дорозі (заправка доволі манюня, хто знає). З іншого боку від колонки теж була черга 3-4 машини. От той таксист залетів, став в третій ряд від тих двох черг, вибрав момент коли в обидвох чергах рушили перші машини і перед нашими носами чкурнув так, що опинився вже наступним до заправляння, а нам всім показав свій зад.
    Не знаю, як належно треба було повести себе у цій ситуацій, але я не стрималася, вийшла з машини, постукала йому у вікно і, коли він відкрив двері, спитала чим він інакший за мене, що я маю стояти в черзі, а він може отак себе вести, на що почула хамську відповідь, що колонок є 4 і "заправляйся собі на якій хочеш, шо ти до мене пристала".
    Мужчина був певно так років 35 і доволі повнуватий, на вигляд симпатичний і, якби просто його побачила, ніколи б не подумала, що такий хам може виявитися. Може хтось із Ваших чоловіків сьогодні прийшов додому і розповідає історію, як до нього на заправці приставала якась бєшена, тільки трохи прибрехавши, не знаю.
    Рагуль це був чи ні, судіть самі.

3. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Сьогодні мала черговий привід запідозрити любих сусідів у рагулізмі. Мають вони милу звичку зранку (а то й звечора) виставляти своє сміття в під"їзд, а виносити десь так опівдні. Класно придумано - їм вдома не смердить, а всіх решта "мають на увазі". А прибиральниці не подобається - хай сама виносить..
    До речі, люди з вищою освітою, спілкуються "інтелігентно" і виключно літературною мовою. А може, таки рагулі? латентні... :)

5. Музик

Музик Мартуська

мої роблять таке ж : "ну ми ж за прибирання в під.їзді платимо, тому сміття в коридорі не наші проблеми", а так як в нас прибирають здається що три дні, пахне нам під дверима - просто неймовірно

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

Незнаю чи то сюди писати, але сьогодні мене просто вбила одна картина. Зайшла я з малим після прогулянки в Переображенську церкву помолитися. Оскільки якраз йшла служба, то стала собі майже при виході. Перед дверима стояли три бабуськи, ті що гроші просять. Я собі ще подумала, що треба дати їм якусь милостиню при святі, бо до церкви поміж людей пхатись не буду до скриньки. І тут чую, що ті бабуськи починають розборки між собою. Тихо, крізь зуби, але я почула добре.Якщо б ви чули якими матами вони одна одну крили!!!!Це при тому, що служба за півметра в церкві! Мені відняло мову, чесно....Коли я повернулася і глянула на них, то вони всі три раптово навісили на лиця нещасні страждаючі міни. Бридко і огидно. Ні про яку милостиню вже мова не йшла. Знайшла таки скриньку для потребуючих при виході, на щастя....А таким "бідним" більше нічого не даватиму.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я давно не даю. Бо не раз бачила тих "кривих", що біля церкви Андрія здоровими, які біжать, матами викрикають і патикою на когось махають, що їм зауваження зробили.
    Даю в тому випадку, коли священник оголосить, що при вході буде стояти людина, розкаже як виглядатиме і розкаже про проблему, яка є в цієї людини. А в інших випадках просто не вірю.

8. Coshitce

Coshitce Member

Купую сьогодні хліб у магазині. Хлібини-булки-батони лежать на полицях, бери і розраховуйся на касі. Старший, статечний пан МАЦАЄ хліб руками і кладе назад, бо: той підгорілий, а той недостатньо випечений. Поряд упаковка одноразових кульків. Нє, нашо мацати-брати через кульок, то треба пальцями. Кажу: прошу пана, не мацайте хлібини просто руками, візьміть мішечок, ви ж руки не мили перед мацаням. Відповідь: а в мене руки чисті, а хліб той і так ніхто не візьме, бо він поганий.
    Рагуль.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

В нас офіційно прибирають 2 рази на місяць:khomyak:, і сусіди виставляють сміття:girl_impossible:. Прибирати нормально і замінювати лампочки (їх міняють офіційно 1 раз в рік) в ЖЕКу не збираються, зате обдзвонюють всіх щоб пошвидше платили квартплату, бо їм же зарплату треба.

Останнє редагування: 21 Вересень 2011
  10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в нас такі сусіди є - але вони не викидають сміття, поки ліфт не запрацює, нести бачте важко 5 поверхів донизу...
    А ще мене страшенно дратують сусіди, які вірять, що живуть при комунізмі - хтось має прийти і все зробити! А те що є, можна ламати - воно ж комунальне.
    Маємо домофон і "сусідські війни" біля нього - той хто на нього скидався - той завжди закриває двері. Інші сусіди - здебільшого пенсіонери - чомусь не сприймають прогресу - пхали пластилін в магніт, перерізали кабель, ламали затяжку, відгинали планку, щоб двері не приставали і не зачинялись. Хоча користь від закритих дверей очевидна, бо живемо навпроти ринку, і завжди мали непрошених гостей у підїзді.
    Друга половина терпить і ремонтує - роздали ключі усім - від прибиральника-електрика до чергового лікаря, дарма...
    Вчора - заходжу в підїзд - виходить бабця, відкриває навстіж двері і підпирає каменюкою. На моє зауваження що вони від того ламаються - лемент що їй у підїзді не видно, бо немає лампочки, треба відкрити двері, бо вона зламає ноги, і поки не прийде ЖЕК і не вкрутить копійчану лампочку, вона буде отак ламати двері...
    Мою пропозицію підсвітити мобільним - відкидає, бо (увага!!!) вона нікуди не йде, а повертається до квартири. (Вийшла мабуть для підтримання тонсу шканадальом).
    Як кажуть - є дві безмежності - всесвіт і людська тупість, хоча щодо першої я не впевнена:girl_wink:
    Я сама прибираю біля квартири, вкручую лампочки, причому вже купую найменш потужні, бо дістала від сусідів, що куплені мною багато "тєгнуть лектрики", і не бачу в тому нічого поганого, бо якщо хочеш щось змінити - почни з себе. Але після таких діалогів руки опускаються...

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

..і підпирають двері цеглиною! Щоб їх песик міг гуляти самостійно. Поки що маємо двері на код, який знають всі, кому треба і не треба. Хотіли робити домофон, але нема змісту, доки двері будуть відчинені по півдня...
    моя сусідка оригінальніша - каже, що в під"їзді бракує ... повітря :girl_crazy: І що тут скажеш на такі вар"яції..

12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я нещодавно проходила повз Порохову вежу, а там стоїть жебрак - на вигляд здоровий хлоп, може, і з Закарпаття - дуже смаглявий. Але оскільки подаю тільки старшим людям чи сліпим або дякую вуличним музикантам, то повз цього пройшла. А він мені навздогін :"Не будеш мати щастя, здоров'я" і теде.....
    О, у нас лише дві сім'ї сусідів, але біля будинку все робимо ми самі, а вони ще й свинячать. Їхні коти засцяли весь під'їзд, окурки вони викидають під ноги, на гараж висадили стару ванну і в неї поклали пень - видно, щоб ванну вітром не здуло :girl_haha::girl_haha: Так туди набралося купа води і вона стала коричневою від пенька... Ми жартували, що сусіди на гараж переселяються :)
    А ще ду-у-уже довго в дворі біля їхнього гаражу валявся старий унітаз :girl_haha::girl_haha:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Винахідливі пенсіонери однако :girl_crazy:

Запропонуйте, хай самі вкрутять менш потужні лампочки.
    Вам вони ще мали б подякувати за те, що стараєтеся, щоб було світло в будинку!!!
    А не висловлювати претензії. Ну але то є такий тип людей, їх не переробиш(

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ----------

:crazy::crazy::crazy::D:D:D:D я плакала, як то уявила!!!!!!!!!!!!

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Та де там, не той варіант, чекають "хтосю" з ЖЕКу.
    Я як сама ту лямпочку закручувала зі своїми 150см. росту, сусід (старший високий мужчина майтер-на-всі-руки) замість допомогти, ще попід руки казав, щоб я недай Боже різьбу не виламала. А потім я застала того приємного (як я думала) дідка з плоскогубцями і чемоданчиком майстерки за виламування затяжки дверей... Аргумент - до нас нинька гості йдуть, а тут всякі думухфони:girl_devil:
    Винахідливості тих пенсіонерів-кулібіних дивуюсь, замість щось підправити, ще ламають...

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Була вчора на виставі в театрі дітей та юнацтва. Вистава була зовсім не дитяча, точніше не кожен зрозуміє її. Вистава розрахована на малу кількість глядачів. Були також учні 10-11 класів, небагато, але були. Їхню поведінку я б не назвала рагулізмом, а швидше не вихованістю і браком культури. Деякі їли всякі печеня і пили воду. Хіба глядацький зал для цього? Невже не можна перед тим як зайти в театр це все зробити?! Сумно з того. Потім сміх з акторів, які на початку вистави дивно рухались, бо це була сучасна постановка. Спеціально для цієї вистави декому видавали бахіли і як ті учні сміялися з тих людей коли вони піднімались на сцену:girl_devil: Короче невиховані та й все...

16. Mаrsela

Mаrsela New Member

А я навіть незнаю як назвати те що я бачила.Біля нашого дому лежала гора піску (був ремонт дороги) ,підїхав джип виліз з нього мужчина з мішками і давай насипати собі ,не один не два, а 8-10 (це я вже коли поверталася з малим з прогулянки побачила) і це в 19.00 годині коли люди з роботи йдуть:girl_sad: і був він вже не сам,а ще з одним і теж на джипі :girl_nea: На наступний день приїхали робітники,щоб прибрати все що залишилось,а пісок тю-тю.Висновок:криза в рагулів на джипах.

17. mrochkizm

Ага, то вони напевне через кризу на пів-ставки в двірники пішли :haha:)))))

18. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

здогадайтеся чим він заробив собі на джип:girl_crazy:

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

так то може гумористична була постановка? а учні просто могли після школи бути голодними...

19. mrochkizm

Не виправдання. Тоді класний керівник мала б підібрати виставу в такий час, щоб діти могли поїсти, або якщо поїсти не встигали - то хто дуже голодний, міг би краще додому поїхати:)
    Такі речі в 11 класі вже мають розуміти "діти", хіба ж ні?

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

що саме розуміти? Стримувати голод на 2 години? Я розумію, що масове чмакання/жування в залі може дратувати когось ситого і готового сприймати, але ситуації бувають різні. Ми з малим часом також в театрі під'їдаємо печенько і тихенько попиваємо. Ті діти із іншого району могли їхати, а потім їм ще назад додому повертатися. Не треба бути категоричними, треба дивитися на кожну окрему ситуацію з розумінням. Я думаю, якби ті діти почали мліти з голоду, шуму було б не менше...

Статус теми:
Закрита.