Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Milongera

Milongera Well-Known Member

Відповідь: РАГУЛІ.

Йдемо вчора з церкви, а перед нами парочка: молода жінка несе немовлятко на руках (кількамісячне), а поруч її хлоп, приобняв нижче талії, смалить дзигара і дим випускає прямо в личко дитині. І йдуть собі так, розмовляючи.

2. Amrita

Amrita Member

Про рагулів транспортних: нервують хлопці чи мужчини, які, сидячи, розставляють коліна широко, заважаючи всім довкола. Так і кортить спитати, чи для цього є об'єктивні причини, чи таким чином вони свою самооцінку підвищують ... ? :girl_haha:

3. kira lv

kira lv Member

Згадала анекдот на цю тему. Стоїть чоловік кавказької національності в тролейбусі, а біля нього бабуся і бурчить:"Чого ти мене своїм локтем б"єш по писку", а він :"Слюш дорогая где мой локот, а где твой піска?" То може і Ваш був з тої серії.:girl_haha: А взагалі в нашому транспорті без почуття гумору не поїздеш, а то буде нервовий тік:8:

4. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

відразу і масаж антицелюлітний на всі проблемні і непроблемні місця!
    особливо класно, коли водієві-рагулю перед ямою чи лежачим поліцейським лінь притормозити (вродити можна зразу!)

5. anka

anka Well-Known Member

Рагулі- мужичиська - в непастованих черевиках, зачуханих куртках, без носовичків, які плюють на землю, голосно розмовляють, коли сміються- видно гланди, але не добре, бо вони не тільки вигинаються назад при сміху, а ще й жестикулюють-детально гланди не розгледиш:)
    рагулі, що вимахуться- які їздять на Акурах, живуть в панельному будинку, а за квартиру невиплачений кредит.
    рагулі- ялинки- ті, котрі обвішані золотом (годинник, браслет, ланцюг, на ланцюгу образ), а їде в маршрутці (купи за ті гроші тойоту), а лак на нігтях облущений до половини, нігті брудні і далі в тому ж дусі. Або обвішані золотом, а зубів нема.

6. Kosjana

Kosjana New Member

Щось на кшталт цього...
    Вийшла я на балкон...одяг вивісити ...гуляє мамочка з дитиною... малий.. ну ледве навчився ходити ну і навдяганий.... гуляють без коляски/санків- пішки.. мама собі пішла вперед - кроків на 20 - балакає по телефону...дитина ззаду..аж заходиться реве... бідне спішиться, захекане за тою мамашею..а та ще обернулася і гукає до нього: "та чого ти ревеш", далі обернулася і балакаючи продовжує іти...
    Чесно...хотілося чимось кинути... в неї.....бодай сніжкою...:girl_devil:

7. Heureuse

Heureuse вірю...

Ой, не знаю-не знаю:girl_haha: то просто видно мені так везе на таких…от сьогодні те саме було, їхала, згадувала свій допис і сама до себе сміялась, що то певно така моя доля, аж поки не матиму власну машину:girl_in_dreams:…місця в трамваї на диво повно, я собі стою скраю, нікому не заважаю, так ні- якийсь громило не встиг схопитись за поручень і просто впав на мене, коли трамвай зупинився, так що мені аж зірочки в очах засвітились…одним словом «без коментарів»:cesored::aggressive::khomyak:

8. Юська

Юська Well-Known Member

ЙоЙ він перукар але на бічній Ф.ЛістаViPкласу, перукарня сі називається Парекхмахерская ,я то чудо бачу кожен день, то капець, ви би бачили як воно вдівається,я ще такого не бачила,но в них в парекхмахерской чомусь всіх красять только в блондинистий колір, так звано палять воллосся, всі його працівники повинні мати білий колір волосся, і кажуть люди які в нього стриглися чи малювалися,всі плюються страшно, на назву ViP вони нетягнуть,дівчата немають досвіду роботи для такого класу!!! короче жах!!!!!!
    деколи як понамальовуються,пороблять причухани,і ходять людей страшать,
    Но он теперь и поет... а шо буде далі, він точно під Зверєва вже косить.....

Ото ми вчора піщли на піцу в Челентано, сидить компанія 2-є жінок і їх чоловіки ну років по 50-55, і вона на всю піцерію розказує яка в неї хренова свекруха і вся її родина, бо мол на неї хату непереписали, піцерія була повністю вся занята місця небуло, і та Рагуліха яка сякала,сікала порь всьої проблеми, і ніхто незробив зауваждення, всім цікаво, а шо то в неї сі стрєсло...

Last edited: Dec 13, 2010
  9. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Йому до Зверьєва.....пару моїх коліжанок попали на уловку за 600грн залишилися без волосся!!!!! Він якійсь убітий намазав супрою і пішов співати прийшов через 2 години-"ОЙ,ви ше тут не змиті не укладені"....

10. kristas

kristas Well-Known Member

Прочитавши попередні дописи, мені стало смішно, я думала то я якасть недотрога, з мухами в голові:girl_haha: ну просто терпіти не можу (часом здається, якби мала шось гостре в руках,застромила б в ногу:) ), коли мужик, сидячи біля мене розвалюється, на 1.5 крісла, і постійно черкає мене коліном, ух, як то мене злить. я тільки не розумію, чи він того не відчуває. йому всерівно, чи то так має бути..рагульня..
    і ще про громадський транспорт, про бабульок вже промовчу, то вічна і обширна тема. А от наприклад я стараюсь стояти рівно, і при коливаннях транспорту, не навалюватись ні накого, а нє, ті рагулі, ніби тримаються, маршрутка тормозить- а воно спирається на мене, замість того щоб напрягтися і таки втриматися. Часом як не в гуморі і наберу нервів, то можу і ліктьом в живіт заїхати :) (ну звичайно ніби випадково:) ), і ще дівчатка-рагульки, які заходять компанією в транспорт, і щоб сподобатись хлопчикам-рагульчикам починають голосно молоти всякі дурниці, а ще голосніше з них сміятись, при цьому присідаючи чи нагинаючись від сміху, і тим самим штурхати всіх навколо...І ще, окремі пасажири, які стоять привході, і не проходять взад маршрутки , зі словами, я скоро виходжу (на передостанній зупинці:) ) Ще згадала недавній випадок, як їхала в маршрутці, зупинили її якісь дві жінки (як потім виявилась, одна провожаюча ), то та шо їхала, стала однією ногою на сходинку а іншою на вулиці ще, і починає прощатись з тою другою, і видяковується, і в гості запрошує, і те і се, і шераз те..ну ніби якийсь кам"яний вік, телефонів нема, то просто якась неповага до людей в маршрутці. О, а ше є такі єкзепмляри, найчастіше чомусь мені в ліфті такі зустрічаються, які нагло оглядають тебе, я розумію що кожен дивиться на іншого, але принаймі так, щоб той інший того не бачив, а тут ні, я на неї дивлюсь, а вона навіть не подумає відвести погляд, поки все не обдивиться...ще до теми ліфту, стоїть нас чоловік 5 біля ліфту, чекаєм, його довго нема, підходить ще одна фіфа, така вся з себе, сама розумна, обходить всіх і показово нажимає кнопку виклику, мол ми всі первісні люди і не вмієм ліфтом користуватись, ліфт виявився несправним, так вона починає гіпотези висувати про причину несправності, я з того всього розвернулась і повалила на 12 поверх пішком :)

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Ой, а та група Вушка, то капець, вони якісь застарілі, всі такі гламурні, рожовенькі :) якесь минуле століття. Кіш, ше якась більш норм, а та ціла Мартіні, іде як бонус. У всіх передачах "Перевірка на вечірку" на Зіку, главна Кіш, а та так , стоїть і улибається, як обмежена :) Не дивно , що у них таке волосся, мають власного перукаря "ВІП" класу :) той Пастух, типу стиліст, але ж вдягнутий як чудо, Звєрева я недолювлюю, але це хоч якийсь але стиль, тай доглянутий, а тут, пародія на всіх по-трошки, ще й якийсь неохайний такий (якби голову не вим і речей не прав), чесно кажучи, подивившись на нього, своє волосся в йому не довірила. А ще мене верне від тих приговорок : "Який двіж, без Лілі Кіш " , "група Вушка, а це Мартіні, моя подружка".:suicide: Вони шей магазин мають, з власною лінією одягу RoseKish:scare:

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

то ж рагуль- як напружиться, так і пукне в маршрутці. До речі, я раз зимою зранку довго чекала маршрутку, змерзла як собака, приїхала маршрутка,переповнена жахливо, заходжу в неї з свіжого морозцю в надії хоч трішки зігрітися, а там.... якесь бидло перднуло! Ну не рагулі? Всратися і в тому смороді їхати!
    і ще бабки рагуліхи- от куди ті зденервовані бабки щодня їдуть о 8.30 з такими тлумаками, ніби емігрувати зібралися!? Невже не можна їхати після 10.00, коли вже всі студенти на парах, а люди на роботах?

12. Heureuse

Heureuse вірю...

:khomyak::clapping::rofl::rofl::rofl:
    Ліпше би емігрували…на якийсь безлюдний острів, де би не було «невихованої молоді», а лише любімі подружки і серіали...

13. anka

anka Well-Known Member

о! нагадали ще 1 вид- рагуль-емігрант- це коли виїжджає до Канади, а через півроку приїжджає і розмовляє з акцентом.:girl_impossible:
    а ще рагулі рафіновані- розмовляють с кієфскімі партньорамі па русскі- вбила б- рагульський комплекс меньшовартості. А ще, коли розмовляють російською, вживають нашу букву Г, якої в російській мові і близько нема. Ні українською, ні російською...

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

А мені колись знайомий розказував, як у них в Києві в метро в годину пік дівчата в норкових шубах до п'ят "розсікають". Це, звичайно, спірний момент, бо хто яку шубу має, таку і носить, і купується шубу не завжди під громадський транспорт, а трохи на вихід, але все одно. Це теж якийсь підвид рагулізму. А як затягне ту шубку під доріжку в метро?:girl_sad::girl_cray:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Рагулі-транспортні. Заходить ВОНО в маршрутку, біля дверей викидає цигарку і весь дим видихує прямо в маршруку. вбила би!
    Рагулі-директори. сьогодні один такий довів мене до "нєрвного тіка". плакала аж світу не бачила. причому, що директор то не мій, а айзер прибацаний! мене ще досі трясе! рагуль одним словом!

17. slovjanka

slovjanka миється в бані

Отакий "рагуль" сьогодні до мене в кабінет зайшов, кинув цигарку під кабінетом і на мене димом видихнув! Я його заставила і позамітати і сказала йому "піти дуже далеко"!:girl_yes::girl_devil:

18. Wonder

Wonder New Member

а я сьодня зустрілась з новим видом рагулізму:
    сижу в стоматолога, чекаю своєї черги, а там дві жінки в кабінеті починають розповідати хто і як недавно помер, потім переходять до молоді яка від лікарст вмирає, а в кінці про випадки, коли люди вмирають після відвидин стоматолога :sad:
    і моя лікар на довершеня, розповідає як в неї чуть дівчинка не відїхала в кріслі.

от скажіть, як я після того мала сідати в то крісло :sad::sad::sad:

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

і ще нагадала випадок:
    чекаю якось гінеколога, підходить жіночка і сідає біля мене і починає розповідати, що вона до того ж гінеколога за результатамаи дочки, яка вагітна, і от в неї все було добре, а недавно чуть не трапився викидень ні з того ні з сього, і сама чуть не померла...
    а сижу і думаю, от була би я вагітна, який психологічний стан мала би після такої розмови :sad::sad::sad:

19. Відповідь: РАГУЛІ.

Особливий вид рагулів: рагулі-самці,які забули елементарну повагу до жінок!Не він жінку має пропустити,а вона його!А ще рагулі транспортні,які начеплять собі на плече рюкзачок як пак-вагон і стоять ,як пам*ятники!!!Я попросила,щоб "сумочку"повернув до себе,то ще й вислухала багато всякого на свою адресу.

20. dasha

dasha Well-Known Member

Ми коли поступили в політех, на практиці прибирали ті козирьки.:girl_sad: Після того я в темі "чого ви бридитеся" не маю що написати. :xaxa::bad:

А взагалі мене страшенно дістають тітоньки - бабульки ( не знаю чи можна віднести до рагульок), які в черзі просто влипають в спину, навалюються на тебе п"ятим розміром бюсту, величезним гарбузом, щось починають шпортати в торбі, яку аналогічно вивалять на спину, хоча взаді море місця. Таке враження, що черга скоротиться. А зробиш зауваження починають страшенно обурюватись.:confused:

Thread Status:
Not open for further replies.