Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Рагулі?

2. solomka

solomka Active Member

Вважаю рагулями людей, які замість того щоб жувачку викинути приклеюють її куди попало - я сьогодні на таке "щастя" сіла в маршрутці. Я розумію, що у Львові проблема зі смітниками, але не до такої степені.

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

4. dasha

dasha Well-Known Member

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Почитала кілька останніх сторінок і мягко кажучи в шоці...І цілком згідна з Ніколь
    напевно варто не жити в такому районі а шукати місце подалі від цивилізації.
    В лісі наприклад, там нема сусідів, машин, людей і решти "негідників". Можуть бути ведмеді і змії, потренуєтесь в них камінням кидати. :girl_cool:

6. Venezianka

Venezianka New Member

Їхали ми з відпочинку, і стикнулися з таким рагулізмом.
    Замовили квитки, дали завдаток. Водій запізнився на 30 хвилин, звичайно не вибачився, але то було не найгірше. Як виявилось ми сідали останні, ну і ясно що на задні місця. Так от проходимо, а на сидіннях стоять чужі сумки. Я розізлилась і без "вибачте", "будь ласка" сказала на всю маршрутку: Заберіть сумки! і тут озивається одне п"яне бидло: Хай шофер... багажнік зробе..., а водій хотів їх висадити... І пішло-поїхало... Хотіли нам ті сумки під ноги поставити, я кажу: ще чого, собі ставте, і так коліна впираються. Сумки вони ті забрали. Але і то не кінець. Було дві однакові сімейки: чоловік+жінка+дівчинка років три. Обидва п"яні і зарикані, страшні і смердючі. Ті рагулинди до них тільки і кричали "Закрий рот", "Заткнися", "Пішов ти.." і т.д. Потім до себе увагу почали привертати їхні дітки (напевно надихалися того перегару, як і всі), вони скакали-пищали-бились і т.д. А ті рагулі пили пиво, їли снікерси і реготали як дебіли. Я думала, що до Львова не доїду. Це був жах.

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І шо всі мовчали?

8. manka

manka Member

та розумний не дуже пхатися буде

9. olja_zaj

Значить я не розумна, бо я б впхалась точно, ну не можу я мовчки за таким бидлом спостерігати, не магу і всьо.

10. manka

manka Member

а що воно змінить, окрім того, що поливають брудом один одного, полиють і вас, бо бидло. Будете новим об"єктом для їх розваг. Краще було б до водія звернутися зі скаргою і він мав би їх попросити залишити маршрутку.

11. enigma

enigma Well-Known Member

12. olja_zaj

Не дождались б:girl_bye:, перш за все запитала б пасажирів чи приємно їм їхати в такому товаристві, потім до водія, шоб висадив їх, стояла б біля нього, просила шоб зупинив біля Даішників десь, але мовчки точно не змогла б проїхати.

13. Venezianka

Venezianka New Member

та я би теж возмущалася, але знаю з досвіду, що за мене ніхто не заступився б, нас було дві дівчини, а їх четверо бидлюків. та й водій напевно боявся дістати. те бидло вийщло на Гал. перехресті. якесь село забите , бо вся маршрутка чула, як за ними, крутими, приїде якийсь "знакомий на машині". дітей їхніх шкода, бо напевно такими ж виростуть.
    це напевно ще раз доводить те, що навкруги безліч рагулів. а кричимо: В Європу! Так і хочеться відповісти: Та вам тільки в ж..пу!

14. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Можливо дійсно я висловилася занадто категорично і агресивно (за що тепер на себе злюся), але мене дійсно налякала ситуація з собакою, бо я дуже боюся за свою дитину.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, зла я зла і не добра:girl_devil:. Ніченька була "веселенька". До четвертої малого на руках носила, сама не виспана, змордохана і зла на тих рагулів, які буянили під вікнами і не давали спати. Та я взагалі в шоці!!! Якась компанія пяних хлопів кричали несамовитими криками, ржали, співали до... пів четвертої ночі. Не знаю чого я не сообразила вночі визвати міліцію. Правда ніколи мені на щастя не приходилось визивати, але це вже просто на грані фантастики!!! Дитина моя будилася, плакала, бідненький тільки провалювався в сон, як дика ржачяка отих рагулів знову його зі сну вибивала. Як? Ну, як люди можуть себе так вести?! Рагулі!!!!:diablo:

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Розкажу, що ми спостерігали позачора. Була 21 вечора, вже стемніло. Ми йшли вздовж вулиці Панаса Мирного в сторону парку стрийського (там де поворот на заправку білоруську такий довгий спуск є ,а потім підйом - там машини дуже люблять розганятися ще). Так от зграя хлопчаків, років по 9-11, знайшла колесо від машини і кинуло згори і воно котилося по тій дорозі назустріч машинам:suicide: А хлопці радо бігали і спостерігали куди воно покотиться...повезло,що проїхало всього машини 2-3 і то на невеликій швидкості. То ж до аварії один крок.Там ганяють як навіжені бувають машини, а якшо їм назустріч летить колесо в темряві...а потім показують в новинах, як вбивця-водій збив дитину...ну і будь тут мудрим, якшо ті діти самі таке витворяють.:banned:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Позавчора слухала зі свого вікна змагання між хлопцями у довжині відрижки. переміг той, хто послав іншого під час відрижки. я чуть сама не побігла в туалетз того всього!

18. zaderyshka

zaderyshka Member

:eek::eek::eek: нічого собі відрижка... Цікаво чи вдома таке витворяють. Уявляю скільки вони кока-коли вижлуктали для "подовження" ефекту...фєєє

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А винним буде водій, як все. Сварити за таке дітей, і то дуже добре сварити!
    Ото вже фантазія в людей збочена. Новий вид - рагулі-ригуни.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

та це не фантазія...це практично в кожному другому Гамериканському фільмі показують такі змагання, особливо у всяких дибілкуватих комедіях:girl_devil: а діти як губки, то всьо впитують і повторюють....

Статус теми:
Закрита.