Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Рагулі?

Про те і йдеться, що поки нічиїх інтересів не зачіпається люди готові миритись навіть з сусідством алігаторів. І від ризикових ситуацій повністю захиститись важко. Бо вкусити може навіть пес, який знайомий роками. Кажу ж, що ситуація і господарів тваринок і людей зрозуміла, єдине складно знайти порозуміння.

мене не раз собаки кусали в дитинстві, але також і двох домашніх улюбленців "доброзичливці" труїли. Відповідно я бачила дві крайнощі, коли і господарі є недобросовісні і люди дуже "хороші".
    Звісно, що ні, ми ж в суспільстві живем, тож відповідальність має лежати на обох сторонах. До чого тут труїння...так і сусідів, які музичку голосно раптом в 9 вечора включать можна траванути, бо я хочу спати.

Останнє редагування: 8 Серпень 2011
  2. Orman

Orman Модератор-бомба

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А мені після ваших дописів щиро не до сміху.

Мене також колись собака кусала і що? Тепер ненавидіти всіх собак і їх господарів заодно? Минулого року отруїли мою собаку, яка доречі жила не в місті і нікого за все життя не вкусила. Не дай боже нікому бачити як та тварина мучилась. Комусь від того стало легше? Ви завжди така категорична чи то так, пишете аби написати?

До речі кажете, що не гуляєте де алкаші сплять чи пиво малолєтки п"ють. Ой нєнадо, біля 46 школи того добра буває більш ніж достатньо.

4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

слід відкрити тему про собак.

Дитина у мене майже не плаче. Навчилися йти на діалоги і компроміси.
    Чую як сваряться сусіди і якщо вони це роболять пізніше ніж дозволено чинним законодавством України, то йду їх тишити, коли не допомагає - викликаю міліцію.
    Під вікнами машин не ставлять. А раніше то внагле як вмикалася сигналізація вночі, просто кидала каменем у ту машину. І так я злобна коли хтось мені заваджає і порушує сон моєї дитини. Знаєте, ті машини так скоро позникали з-під вікон. Щоправда перед камінням я писала на А4 Аби вночі машини не орали на весь район бо то мішає. Не допомагало - каменюкою у лобове шкло.
    Котів? А що це так голосно як пси? Ні. Майже не чую.

гарний вихід. Мудрий і спокійний, а не дратувати людей псами.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

а коли Яна була зовсім маленька ви як з нею діалог вели? А компроміс як знаходили? Поділіться методами, думаю багато мам в яких в діток кольки, або просто щось погане присниться скажуть вам дякую.

Персен заспокоїть ;)

6. manka

manka Member

Думаю, в НАС не оштрафують.
    нема в Україні НІЯКИХ паперових пакетиків? Не вірю. Хто хоче той вихід знайде.

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Цікаво, що б Ви робили, якби на першому поверсі будинку було "кахфе", де купа алкашів... Якось цікаво Ви вирішує проблеми... Зрештою, при такому підході міліцію будуть викликати до Вас.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

мої сосіди на балконі лузгають насіння, мені у хату налітають лушпайки, двірнички о п"ятій ранку починають прибирати і голосно розповідати як там у Пєтровни справи, збоку двоє малих дітей, що люблять поплакати серед ночі, хтось тріпає хідники з вікна кухні...

в нас немає законодавства, що регулює часові рамки сварки
    зате є законодавство за :
    та

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

за хуліганство і псування чужого майна можна і за грати втрапити, хто ж тоді буде оберігати спокійний сон дитини?

є цивілізовані, а не рагульські методи боротися проти "суспільної несправедливості". і каменюк чи отруювання вони явно не передбачають.

а далі можна знайти інші теми і об"єкти для виливання своєї агресії.
    форум, наприклад

Люди, будьте добрішими!

10. manka

manka Member

О, деколи ще голосніше, кілька днів тому чула

11. Bonita

Bonita Member

У Вас вдома є каміння, чи наперед збираєте, щоб вночі мати чим кидати???
    Не боїтеся, що за побите лобове шкло доведеться заплатити, а воно коштує дорогувато. Або просто перестріне власник і культурно пояснить, що так робити не бажано? Хто знає з якої причини він залишає авто під вікнами. В моєму районі зі стоянками проблема, місць на всіх не вистачає, багатьом приходиться вимушено залишати під хатою, то що всім вікна бити.

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

не повірите, але банально вмикати сигналку таким чином, аби вона ворланила під вухо власника автівки (у квартирі), а не на цілий район.

13. Raven

Raven Мама малятка

Маєте ідеї, як то втілити в життя?
    А як таке щастя буде ворланити в квартирі у Ваших сусідів, то що серед ночі підете заспокоювати, бо в них дурнувата сигналізація пищить на весь будинок.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

знаєте....прям не знаю як культурніше написати. Сигналізація вночі в машин реве переважно через те що там під нею коти оргії влаштовують. Чи то винна машина що під неї вони сидять і скачуть? Чи то винен власник машини?
    я звичайно дуже перепрошую, але за таке можна як мінімум в чоло отримати, а як максимум попасти до суду і сплатити великі штрафи за навмисне нанесення шкоди чужому майну.
    Ну і від вашого каменю машина верещати не припинить.

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

а розкажіть як? бо от моя машина під вікнами стоїть, і ворланить, ну бо лямур в котів по ночах. Взятии рушницю і позабивати всіх нафіг щоб секасу їм не хотілось?
    І машина верещить на пульті в господаря машини полюбому, але і на вулиці верещить, бо не завжди коти атм лазять, буває і мудаки всякі охочі до чужого майна.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

на днях прочитала у Високому замку статтю, про жіночку, що торгує хлібом і паралельно годує голубів.
    і фото є, де голуби сидять на прилавку, і та жіночка годує їх тими ж руками, що і хліб продає, журналістка "вся така у захопленні" від широкої душі продавчині, а я сиджу і думаю, як можна продавати хліб і водночас внаджувати туди голубів, які є геть не стерильні птахи, їх ще мої знайомі медики "літаючими щурами" називають

16. zaderyshka

zaderyshka Member

17. Відповідь: Рагулі?

У Львові якась тварюка потруїла п'ятьох собак
    http://www.youtube.com/watch?v=Xc1J4jTeoDA&
    Моторошні кадри, але Ви, Адріасю, дивіться, дивіться на втілення Ваших мрій...
    І ще тримайте за себе кулаки, щоб форум не читали власники побитих каменюками машин. Жесть якась, читати про таке тяжко, а робити...
    Персен тут не допоможе. Можливо, кваліфікована медична допомога.
    Даруйте, інакше не напишу.
    І взагалі, дайтеся на стримання, пильнуйте свою дитину і лишіть в спокої тих псів.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

погуглила:
    Це ж будь мудрий після такого. Немає покарання! Прекрасно: поверхом нижче від моєї квартири пітбуль живе, проходу не дає часом на сходах. Піти втравити чи шо? Все одно не покарають.
    Жах!

Останнє редагування: 8 Серпень 2011
  18. Музик

Музик Мартуська

справді страшно! навіть уявити собі людину, яка піднімає руку на тваринку не можу! це жахливо!

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Адріасю, Ви так змінилися за той час, поки не були на форумі... Аж страшно стає, чесно...Ми живемо не на безлюдному острові, а у соціумі - подобається нам те чи ні. І жити треба з тим навчитися спокійно. Або хіба у глухе село перебиратися, де до найближчої хати кілька кілометрів. Тоді ні собак, ні сусідів, ні виючих машин....

---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.