Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: РАГУЛІ.

але коли я бачу собаку без намордника, полюбе лякаюсь, в неї ж на морді не написано що вона не кусається

2. amurka

amurka New Member

та я їх всіх незахищаю,лише розказала про собаку,якого знаю неперший рік,порода пітбуль...
    а ротвейлерів сама дуже боюсь,вони хіба мають жити в особняках в вольєрах,а не в квартирі багатоповерхівки....
    в нас на подвір"ї був один,то жінка перше виходила сама,казала щоб з підпідїзду всі повідходила,а потім вже виводила ту тварюку...

3. agalinka

agalinka Active Member

рагуль - продавець:
    купила білу квітку іду на день народження до найближчої подруги, а вона мені мотає в червону сіточку, я кажу ні, я не хочу червону, хочу ніжно рожеву, (знаючи смаки і маючи свій власний) а вона мені - то не буде гарно, я кажу обріжте квіточку на половину і загорніть у тонесеньку сіточку, щоб було як маленький букетик, вона як завелася: а для чого тоді таку велику квітку купувати, якщо її обрізати.
    Дівчата, ви не уявляєте як вона мене вивела, мало того, що я поспішала, я дала їй гроші за квітку, вирвала у неї з рук ту сіточку, і пішла додому робити те, що я хочу, а вона мені вслід, - а ще 2гр за оформлення, я там думала, що вернуся і заберу, ще те що дала за квітку. Ну як можна купувати у таких продавців -рагулів?

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а нам була якось попалась рагулина:connie_pull-pigtail чи рагулька-не наю як точніше виразитися:)...перегнала нас біля Дарів моря на перехресті Стрийського базару прямо перед пішоходним переходом.(а до перехода притискала до обочини,бо відітелі пані їдуть)ото ж треба тік їздити..а якби там хтось виходив з пішоходів(світло вже блимало на червоне,але бувають коли добігають ше з протилежного боку.смій так траплялося-переходжу на зелене,а доходжу вже на червоне:girl_haha:)..то та рагулинка їхала на МЛ-і,їй мабуть було"можна:connie_pull-pigtail ..чоловік догнав її ічерез вікно показав їй ,мол "що ти робиш,дивися",а вона йому в вікно "фак"виставила..отака культурна блондинка на чорному Мерседесі МЛ з номерами 4441

5. Відповідь: РАГУЛІ.

Рагулі---ті,які ,переселившись до міста,не забули взяти культуру пасовиська з собою!Плюють,шмаркають на землю,не звертаючи уваги на навколишніх!Пані з перстнями на кожному пальці плює,або ще краще--облизує свої пальці перед тим,як рахувати гроші!Фееееееееее...Або вчить свого рагульського правопису БУР*ЯК,бо "ЇХ так в школі вчили"!:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_blush2::d23::shy:

6. Seppy

Seppy Active Member

Думаю, що не варто пов*язувати переїзд з села до міста з відсутністю культури. Невже Ви дійсно вважаєте, що уродженець села це діагноз? Можна бути "столичним" в десятому коліні і не бажати дотримуватися елементарних правил поведінки в суспільстві.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

деколи жалкую, що на таких рагулів немає німця з автоматом.

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дуже мені подобається своєю влучністю вираз Орман: " Виїхала Свєта з села- але село з Свєти не виїхало":girl_crazy::girl_crazy:

9. zeza

zeza New Member

Така ж ситуація і вище Джерельця. Я їду каляскою від Стрийської біля банку найчастіше по дорозі. І на початку Лазаренка те саме.
    А ще мені дуже *подобається* коли паркують машини напроти тротуарної доріжки, коли треба ту машину обходити чи об'їжджати по траві.

З більшістю ситуацій тут описаних зустрічаються усі. Боротися з цим складно, але можливо. Найпростіше це робити, показуючи приклад нормальної поведінки, в першу чергу для своїх дітей.

10. Відповідь: РАГУЛІ.

Так,згоджуюсь з вами,Все залежить від виховання.А рагуль----це состояніє душі.І чомусь їх щоразу стає більше,розмножаються "простим дєлєнієм"...Бридота і наглота.

11. olenkastar

йес..тому ми продали візок і купили слінг і нам було пофіг де вони паркуються:)

як казла Натарелла-"от взяти би їм закаканий памперс в вихлопну трубу б запхати,щоб знали як паркуватися на тротуарах":girl_haha:

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Не знаю до якої категорії РАГУЛІВ віднести тих людисьок, які, коли ти знімаєш гроші з банкомату, стають в "чергу" і мало не влазять в той банкомат. І це при тому, що місця позаду купа. Вони ще й огризаються, коли я роблю зауваження. Нечемні!!!

13. Marmuliadka

Marmuliadka New Member

+100 подібне породжує (і виховує) подібного, у батьків-рагулів будуть діти рагулі

14. olenkastar

не погоджуся з вами..діти-рагулі у тих батьків,які рагулів ненавидять будучи не рагулями:) Всесвіт дуже мудрий і гармонійний,адже він посилає нам те,що ми ненавидимо і не сприймаємо.спробуйте полюбити рагулів і вони вам просто не будуть траплятися на дорозі:) перевірено на собі..коли чоловік злиться на таких "рагулів",потім вони йому частіше попадаються..треба з ними змиритися,якшо вони є=значить вони мають право на існування і для чогось потрібні:)...

все дуже файно і мудро сказала..а от як не реагувати на них:girl_haha:??? сама вчуся тільки :) деколи через силу :)

15. gnoma

gnoma Member

Сьогодні теж стикнулась з рагулізмом на вулиці. Стою я зранку на зупинці, чекаю на маршрутку, людей тьма, і в центрі тої толпи якась "девочька" починає курити, одразу біля неї стоїть вагітна жінка, купу дітей, а та навіть на крок не відійшла від людей. Мене це настільки обурило, бо я сама просто не переношу того запаху. Я просто не розумію, як так можна:girl_devil:
    Але на щастя під'їхала моя маршрутка а то я вже хотіла щось казати їй, та знаю що це призвело б того хіба, що я б спортила собі настрій, а до неї не думаю чи щось дойшло б...

16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

а рагулі-медики?! Пок не даш взятку чи чоколяду- не рухнеться! Прикине оком, як ти виглядаєш... і починається... або посилає тебе по всіх кабінетах, або саме як песеня за тобою бігає і без черг пропихає! ФЄ!

17. Nuson

Nuson New Member

Ой, я як згадаю як моя дільнича (коли стояла на обліку вагітною) носом крутила, коли я їй нічого не "дала". То ганаяла мною як с...аним віником по лікарнях на підтримки, хоча то було зовсім не потрібно, а на 7 місяці мені її медсестра сказала, що в мене може бути омертвіння плоду і знов відправила в лікарню. Я вже потім взнала, що вона себе так перестраховувала, оскільки "лікарка" поїхала до доці в Канаду, от та всіх і відправляла.

Я розумію, якби вона цілу вагітність провела без нюансів, то я би звичайно віддячилась. А то ще не встигла ввійти в двері, як вона вже заглядала, що то я там в кульочку принесла. Рагуліна рідкісна.

18. Farfalla

Farfalla Member

Найогидніше, що держава та рівень життя, багатьох слабодухих зробила рагулями... :sad:

19. Heureuse

Heureuse вірю...

Ой, дівчата, яка болюча і актуальна для мене тема, ну просто не можу розповісти про декілька своїх геніальних випадків!
    Найбільше я люблю рагулів транспортних, мабуть тому, що я маю щастя стикатись з ними чи не щодня…:girl_cray:
    ну по-перше, це ті кадри, переважно чоловічого роду, які тримаючись за верхній поручень трамвая мусять викласти мені, з моїм не дуже модельним ростом, свою руку, а саме лікоть прямо на голову!! Або своїм габаритним портфелем, який вони звісно що не зняли з плечей, перш ніж зайти в переповнений транспорт, починають змітати все і всіх на своєму шляху!!! :girl_feminist:
    А раз взагалі було, що жіночка свою сумочку вирішила все таки зняти, але забула тримати її біля себе…так от та сумочка, проїхавшись по моїй нозі порвала мені колготи(про те, що вони були перший раз вдягнені думаю не слід уточнювати:girl_haha:)..ну і замість того, щоб почути елементарне «перепрошую», я почула цінну пораду про те, що «колготи в транспорті не треба носити і я, бачте, сама винна»:khomyak:
    Ну і мої улюблені- це звісно ж бабульки, та й взагалі старші дами….верталась я недавно з пар, 7 год вечора, я зла, втомлена та ще й хвора з температурою…захожу в трамвай, стаю біля крісла,де сидить бабуся, а ззаду неї ще одна…ну проїхали ми трохи, та бабуся,що біля мене встає, каже мені «сідай, дитинко, я ітак зараз вихожу, а тобі бачу зле»…сіла я, подякувши тій милій пані, їдем далі…тут звідкись вимальовується мадам, вся розкрашена, в мєхах, така,що якби її назвав бабцьою, то вона певно би тебе з болотом змішала і починає жалітись до тої бабулі, що сидить ззаду на «невиховану молодь і як то так можна, що молоде сіло, а вона мусить стояти»…всю дорогу вони в мене за спиною то всьо мусолили, забувши скоро з чого вони почали і переключились на політику…
    В мене не було тоді настрою щось їм відповідати, та й толку з того було би небагато, але от вам приклад справжньої вихованості старшої пані, і тих дам, що вважають себе найкультурнішими і наймудрішими в світі…

20. amurka

amurka New Member

памятаю 1-е вересня в інституті....всі такі гарні з квітами і йде одне чудо...))) високий хлопець,в гарно випрасованому костюмі,біла сорочка,гарний галстук і доовге жииирнюче волосся...фу,ну не рагуль??
    ну хіба неможна помити то волосся чи вже в хвостик зібрати...

Статус теми:
Закрита.