Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

У мене сусідка вивішує білизну над входом у підвал. Без парасолі не пройдеш. Слова не доходять. І "бички" не допоможуть, бо під балконом... Хіба, знизу кинути. :)

Останнє редагування: 1 Серпень 2011
  2. Donner

Donner Member

Відповідь: Рагулі?

3. Michela

Michela New Member

4. manka

manka Member

Думаю, ви 100 разів на день в підвал не ходите (може помиляюсь). Можна потерпіти. З сусідами краще жити мирно.
    Одного разу бачила, як жіночка з балкону 8 поверху мішок з пилососа витріпувала!

Останнє редагування: 27 Липень 2011
  5. levandivka

levandivka З яйцями...

Перед будинком є спеціальний майданчик для білизни. :)
    Найсмішніше, що сусідка на вікні має ґрати...

Останнє редагування: 27 Липень 2011
  6. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

висновок рагулі ті що викидають бички на постіль, а чим не рагулі які вивішують постіль і з неї капає на прохожих? Наприклад, мої сусіди вивішують постіль ( мабуть пральної машинки, щоб викрутити, не мають, бо з неї весь час капає) над проходом через який всі люди ходять. І якось так не дуже приємно іти коли на тебе щось капне, зразу думаєш чи то з білизни вода капнула чи можептічка свої потреби тобі на носа зробила ) Уточняю! будинок балкони має!

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

вона б ще на постіль грати поставила, а то вдруг хтось ще вкраде)

7. manka

manka Member

тоді інша справа

8. Зіра

Зіра Well-Known Member

а як вам те що не тільки зупу чи борщ виливають прямо з балкону, а щей викидають варені спагетті через нього, які гарно потім дивляться на дереві яке росте під балконом...

9. levandivka

levandivka З яйцями...

А який рагуль його посадив, ближче 6 метрів?

Останнє редагування: 1 Серпень 2011
  10. Зіра

Зіра Well-Known Member

явно не той що викидає непотріб з балкону.

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ясно...
    цей пан проїздом був?
    http://www.youtube.com/watch?v=BxwMIlhkfUY

13. AilataN

AilataN жива

о, це у мене також була болюча тема... Помиї лились/викидались з балкону на майданчик, де з собачкою гуляю і радісним голосом одного разу мене повідомили, що це ж для блага собачки, щоб вона мала що перекусити на дворику.:girl_crazy: Які добрі люди! Прийшлось лякати санепідемкою, бо дератизацію проводять, а мешканці своїм сміттям принаджують мишей і щурів.

14. Venezianka

Venezianka New Member

Я вам співчуваю. В мене батьки працюють позмінно, і після нічної поспати не вдається, бо сусід під вікнами постійно по якійсь блясі товче. Говорили - не допомагає. Він просто старий рагуль.
    А в неділю гуляла з вагітною подругою, то якийсь рагуль так гнав на своїх Жигулях, що оббризкав з ніг до голови, ми відскочити не встигли. І шкода, що номер не роздивилися. Та кругом одні рагулі. І не будемо ми добре жити.

15. levandivka

levandivka З яйцями...

А вони? [​IMG]

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

була я на весіллі. там дружка мала коротеньке блакитне плаття, на спині не закрите, а тільки перехрещені такі шлейки. ну мало того, що як для дружки воно закоротке (в церкву обов’язково дружці йти), та ще й вона під нього вдягнула синій(!) ліфчик з силіконовими шлейками. і було видно і одне і друге: на спині було і голубе, і синє, і прозоре :bad: капець якийсь.

17. kokoska

kokoska New Member

Не давно на одному з форумів переглядала фотографії з фестивалю "Підкамінь 2011". Так от побачила там дуже відверту фотосесію одної дівчини років 17. На ній була лише вишита сорочка і все! Розумію, що зараз вишиванки дуже модні серед молоді і це дуже добре, але фотографуватися в них в таких позах і ще й без спідниці...:girl_nea:

18. Пундик

Пундик Well-Known Member

Сьогдні з чоловіком були в аква парку,закривається він о 22:00, о 21:45 всі мають залишити басейни/гірки і йти збиратись (табличка висить), так от я пішла у душ десь 21:35, і навіть помитися мені нормально не дали, прибиральниця махала щіткою по підлозі, вся щітка в хлорці і в ще в якісь хімії яка має їдкий запах і піниться, хай би вже собі мила ту підлогу десь в інші стороні, а то бачте тре залізти чуть не під ту воду яку я собі включила і мити ту підлогу біля моїх ніг, якби я не відійшла то вона б і ноги мені напевне помила тою щіткою, я звернула їй увагу що я ще миюся, а вона тіко відповіла що працює, і повернула в іншу сторону...далі я нерви псувати собі не хотіла. А самий більший прикол був коли я виходжу злюща з душової а мій чоловік стоїть і сміється, а потім каже "прикинь там у душовій чоловічій прибирАльниця миє підлогу з камяним лицем, а ГОЛІ мужики ржуть з неї,кажуть може б ви зачекали, а та вдає ніби нічого не розуміє і то так має бути". Короче рагульня повна, їм хоть роби зауваження хоть не роби всерівно так себе поводитимуть бо так їм дозволено, тому що думаю якби було не дозволено, то вони б до 22:00 з тими швабрами навіть не висовувалися....

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Недавно купила в Космо на пр. Шевченка фарбу для волосся. З'ясувалось, що не той колір. Запаковану фарбу з чеком принесла назад (за законом товар, що не підійшов, з чеком можна повернути протягом 2-х тижнів:girl_wink:). Вийшла якась їх "начальниця" і каже, що фарбу - не можна, хіба на іншу міняти, а я кажу, хочу зробити повернення і права знаю. Тоді вона погодилась, дала заповнити акт повернення. При мені касир перевірила упаковку, сказала їй, що все запечатано, віддала мені гроші. І коли я вже йшла, виходить ця "начальниця" і з вредності починає доказувати і прирікатись, що коробка була відкрита і т.д.:girl_devil: Хоча при мені все було перевірено їх працівником, що я їй і сказала. Ну хіба це нормально?

Статус теми:
Закрита.