Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пундик

Пундик Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

Мене такі продавці росто з себе виводять! У Вамі на 2 поверсі такі продавці практично у всіх чоловічих магазинах (правда і в жіночих попадаються), особливо ті що з джинсами, я туди тепер як заходжу з чоловіком то вони навіть вітатися не хочуть, бо завжди їх на місце ставлю фразами типу "ви що не бачите що це на розмір завелике,ви ж продавцем працюєте і маєте розбиратися принаймі в розмірах,неговорячи про щось інше", або щось типу того, чоловік сміється і каже що вони аж сичать як бачуть мене :) але не можу я втриматися щоб промовчати коли вона суне замість 46 скажем 48 чи 50 і з таким милим личком: "та ви поміряйте, може якраз":girl_mad:. Рагулізм! А потім ще й нервується шо то таке я їй говорю!

2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Та не обов"язково рагулізм - банально людина не підходить для цієї роботи. У нас же продавець - робота, на яку можна потрапити "з вулиці". От у мене окомір дуже поганий - цікаво, що б про мене написали, працюй я продавцем )))

3. Пундик

Пундик Well-Known Member

Не завжди, тому що вона бачить що то не той розмір чи фасон, але всім своїм виглядом і розмовами пробує довести а деколи і сперечатись що так воно має бути, це якби людина не бачила того що наприклад я, то це інше, але мені такі не попадали НІ РАЗУ. Там чітко видно що вона розуміє що воно "не твоє"(завелике,зашероке,не так лежить)
    але всерівно переконує в протилежному, бо їй тре продати і все. До таких людей більше приходити не хочеться, правда в нас у Львові не такий великий вибір магазинів у яких можна собі шось придбати.
    Ще до цієї категорії відношу теж продавців(жінок) які сидять в магазині і як тільки ти зайшла то вже виразом обличчя роблять вигляд ніби ти їм щось винна :), дивляться на тебе претензійно, оцінюють в чому ти вдіта-взута, і якщо їм часом видається що ти неможеш собі дозволити придбати їхній товар бо вартість тобі його завелика, то можуть і не посунутися з свого крісла, чи допустим по телефону говорити і робити вигляд ніби небачуть тебе, це теж рагулізм.

4. Holly

Holly Moderator

оооооооооо, це особливий вид рагулів. Як мене дратують такі продавці:girl_devil:
    останнім часом такого дуже багато, по переважно гуляю із слінгом.

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ой, типу вони самі можуть придбати собі цей товар :girl_crazy: понти просто ні-на-ві-жу, але ще більше не люблю, коли люди отако от біля чогось постояли -а ведуть себе, начебто вони як мінімум власники того бутика чи крамниці. Нагадує ситуацію, коли підлітки фоткаються на фоні кадиллаків-бех-майбахів, а потім в соцмережах ті світлини як основні в профайлі виставляють - мовляв, моя тачка :)

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ходили з дітьми в 5 парк погуляти. Жах. Сміттєзвалище. Переважно одноразовий посуд. Окремий підвид еко-рагулів. Там лише острівки чистоти. Дитина все випитувалась - а що ж тут так брудно?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

То зі сторони Городоцької... [​IMG]

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Так, і саме в тому місці, де сходяться кілька стежин, працівники ідуть з роботи на маршрутку, напевно релаксують спиртним після напруженого трудодня.
    Потім всі ідуть транзитною до 5 парку вуличкою біля нашого будинку, тому боюсь малих самих пускати - такі екземпляри ходять:girl_blush2:

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

О, так. Ми з малим разок туди проїхалися погуляти(. А саме смішне, що ті ж люди,що розкидають там сміття, потім знову йдучи тією ж дорогою, обзивають тих " що так засмічують територію".

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

Народ, шото я не понімаю...
    В мене під вікнами швидкісні гонки...Огороджені стрічками. Там так мокро, а вони літають просто. Що та стрічка допоможе, як він втратить контроль над автомобілем? Район таки заселений. Невже досвіду Скнилова не достатньо? Шоу.

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

А ше є такі, які до того всього коли починаєш переглядати одяг починають зразу під руку називати ціни 140 грн, 370 грн, 450 грн..., це просто жах, коли мене щось зацікавить я сама поцікавлюся ціною.

12. Holly

Holly Moderator

ще один вид рагулів - водії які їздять в дощ по калабанях на великій швидкості. І їм наплювати, що по тротуарі йдуть люди.
    Сьогодні бачила як такий РАГУЛЬ обляпав жіночку і дитину у візку:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

13. Музик

Музик Мартуська

а я на вихідних стикнулась з іншою стороною такої ситуації: на касі в метро дівчина постійно оглядала товари і прицьмокувала яке то дороге ми беремо, чого то люди тратять стільки на сир чи пиво

14. Sertce

Sertce Member

А в нас в неділю базар, приїжджають люди з сіл, то мало того, що машинів чужиx повне подвір'я, так що не пройти, крики, гамір, то ще й собачат, котенят підкидають нам в двір! І xто то ту живність має годувати? Вже стільки того бродячого в нас розвелось. Здому вивіз- збувся, а ви що xочте, те з ними робіть! Жаx!

15. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой...
    У всьому є свій позитив.
    Вони ж (рагулі із сіл) лише у неділю приїздять. А Ви можете 6 днів тим торгувати, не виїжджаючи нікуди, без "машинів", у Ланівцях-сіті.

16. Nemi

Nemi Well-Known Member

а я щойно з ФортМісії і сюди((( було стільки п'яних!!!! як мені здається, це все через оту дискотеку до шостої ранку - минулого року того не було і контингент був адекватний, а цього разу злізлися всі кому треба і не треба. так от, ті, що рагулі, ТАК напилася!!! йшли собі з сестрою спокійно, шукали знайомих, а один п'яний за нами пішов, щось там гукнув і раптом хапнув мене за спину!!! а потім зашпортався і вбав у багно. добре, що в мене безрукавка з ковзкої тканини, бо інакше полетіла б за ним. я так перелякалася, що побігла не озираючись! видно, той хлопець настільки окосів, що переплутав мене з кимось зі "своїх":girl_cray: а коли ми ще їхали на фестиваль, то в автобус сів п'яний - поки стояли в Мостиськах, він так переймався, щоб не прогавити той автобус, що курив прямісінько у салоні!!! його, може, разів зо три виганяли. а потім в дорозі заснув і почав падати на мою сестру. а на своїй зупинці його знайомий виніс - схопив за комір і витягнув на вулицю, при цьому в того був такий вираз обличчя, що я подумала, ніби він дихати перестав :girl_impossible:
    ну і я вже не згадую за рагулів, які на повну гучність включили шансон і верещали, мов різані півночі і зранку продовжили. і організатори рагулі з тою своєю дискотекою до шостої ранку дві ночі поспіль на такій гучності, що аж земля тремтіла(((((

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора прийшла компанія з 4 чоловік, стала під вікнами і десь певно з годину банячила і не давала мені спати, а то була певно година 1.3-2
    у "людей" нема ні совісті, ні поваги - соромно жити поруч з такими кадрами

19. Tsypulka

Tsypulka Member

А в нас ще гірше. якась добра душа примостила між будинками під деревом столик із лавочками, то тепер майже щоночі такі концерти маємо. Вже аж руки чешуться той столик викорчувати.

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

під сусіднім будинком спостерігала таке - і там ж жителі того будинку збираються, переважно молодь, цікаво: їхнім батькам приємно отаке-всяке слухати?
    а столик-таки треба викорчувати..

Статус теми:
Закрита.