Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: РАГУЛІ.

я досить часто їжджу 50-ю маршруткою,то там є таке сиве хамло. то в нього нема копійок,то той не так їде, то не чує,шо просять зупинити.
    одним словом, я часом пропускаю одну маршрутку і їду наступною,щоби не псути собі настрій.бо той дід клене цілу дорогу + курить + ......

2. Furore

Furore New Member

Веронічка-Полуничка, о Боже!! Ваш кліп мене порвав!! :xaxa::D:hang1:
    І шо, то тепер так модно обруч на очах носити і голову задирати, шоб бодай не перечепитись? :biggrin::biggrin: І оцей престарілий фанат з коктейликом теж мене порвав! :xaxa::suicide:
    Ой, свят-свят-свят! Ніколи я не зможу спокійно сприймати цю нашу львівську попсню! ВІПи-млін! :khomyak::khomyak::cesored::bad::bad:

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

Свіжий приклад...Тільки що поверталась від подруги. Забігла в тролейбус, було кілька пасажирів, а серед них така собі компанія з хлопців та дівчат(чоловік вісім, років 18-19). Розмова вищезгаданих осіб нагадувала суміш матюків і більш-менш нормальних слів (причому кількість перших мала значну первагу). Дівчата абсолютно підтримували "лексикон" "сильної половини", їх не "смущало", що хлопці їх відкрито на весь тролейбус посилали на...., а тим більше нікого не "смущали" ні старші пасажири-пенсіонери, ні діти в салоні.....

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Я якось їхала в трамваї - біля мене стояло 3 хлопців - моїх ровесників, розмовляли і матюкалися. Я не втрималася, хоч серце і калатало, зробила їм зауваження. Сказала так: Хлопці, не матюкайтеся, будь -ласка. Вони перестали. А коли вийшли з трамваю- ще й помахали мені ручкою з вулиці.
    Є ще один вид рагулів - які викидають сміття з машини. Власне, цей вид і спонукав мене створити таку тему. Надалі писатиму тут номери авто тих водіїв, світ яких обмежується тільки їхнім автомобілем і квартирою, а на вулиці чи дорозі можна ср..ти...

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

думаю,переважно отой рагулізм і є спричинений браком культури і моральних засад.
    їзда в маршрутках - то справді невичерпне джерело "натхнення"! недавно їду з Рясного,звичайно,стою,два здорових молодих бикиактивно жують жуйку і час від часу співчутливо міряють мене поглядом. ну,але то ще нічо,не вперше. а біля мене стоїть хлопець,однією рукою тримається,проте періодично падає на мене,бо іншою рукою тримає мобілку і голосно розмовляє з "корєшом".що теж не є чимось надзвичайним. але! він цілу дорогу розказує співрозмовнику про якогось іншого знайомого,якого побили-поламали,і як його по шматочках складали,і що йому довелося робити трепанацію,і про всі інші процедури детально так!
    я і так не надто добре почувалася,а від такої розмови мене таки знудило(добре,що без наслідків)
    так що розмови дівчат про справи сердечні - то ще не найгірший варіант:)

7. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ну народ! Я під столом. Лежу сльози витираю. Я щось давненько на той сайт не заглядала, а сьогодні начиталась...ржунімагу. Я в ауті! Мені би, в принципі, і фоток вистарчило, але ж нє - я давай ще й коментарі читати - чуть не вмерла від реготу.
    :girl_crazy::khomyak::lol::lol::lol:

8. Orman

Orman Модератор-бомба

тобто всіх все влаштовувало? Вони матюкалися, а всі це покірно слухали? І після того дивуємося, що матюкальників стає більше.

9. Seppy

Seppy Active Member

Думаю, тому сайту самих львівських зв'йозд би вистачило, для того, щоб всім приносити шалене задоволення...

10. Savchenko

Savchenko Member

я так їхала на пари ввечері на 12-му тролейбусі, тільки вікова категорія дівчат та хлопців 13-15, так як тролейбус їхав в будній день в центр, то був майже пустим, ця кумпанія їхала від кінцевої до кінцевої, те що вони по сто раз туди-сюди бігали то за білетами, то дівки втікали від хлопаків на інші місця, бо ті їх зажимали по кутках тролейбуса, то ще нічого, ну коли дівчина почала всім розповідати які вона сподні купила і показувати як вони виглядають, як то кажуть "я випала в осадок". Про маршрутчиків, які виганяють з маршрутки, бо не маєш тих нещасних 25 копійок я взагалі мовчу(

11. amurka

amurka New Member

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

13. apelsyn

apelsyn New Member

О, дякую, Веронічко . Я під враженням:girl_tender: Кліп вбив просто

14. Artemida

15. Donner

Donner Member

А ще є рагулі-любителі собак. Гуляє таке бидло з породистим псом без намордника і відпускає його "побігати". Буквально кілька днів тому на Сихові біля поліклініки ми йшли з дружиною, кумом і його вагітною дружиною. Перейшли світлофор, і раптом на вагітну жінку скочив собацюра. Наче без агресії, але хто зна... За хвилину підійшов рагуль-собаковод. Ми з кумом звичайно на нього наїхали, а він ще й огризався, замість того, щоб вибачитися. Притих, коли я пішов слідом за ним, а кум почав викликати міліцію. Тоді вже собаковод почав вибачатися й проситися. Шкода, що було холодно й ми не могли залишити наших дружин (з візочком і вагітну).

Перше, що кидається в очі - рагулі всі боягузи. Вони герої, коли їх багато, коли культурна людина не наважується дати відсіч в їх стилі. Щойно на нього жорсткіше наїдеш, він тихне.

Як на мене, то рагулізм - комплекс "пасовиська". Пасу я собі корову, стою в кізяках - і ніц мене не гребе, що поза пасовиськом відбувається. ожу плюнути, можу пукнути -- лєпота. Але ж то не по-приколу пасти корову. Тре стати VIP. Як співає Скрипка "всі мене бояться, бо у формі я". Так от, рагуль з пасовиська їде "встроюватися" в місто на роботу. А звички всі залишаються + коли появляється якесь бабло, або, не дай Боже, влада, то так хочеться показати, чого я досяг. Рагуль вважає, що панятія з пасовиська мають діяти в будь-якому іншому середовищі.

16. Artemida

ООО, точно! Рагулі-міліціонери!!! Десь вище про це вже згадували. але ваш допис мені нагадав один випадок. Колись-давно, ще коли я була студенткою, то винаймала квартиру з подругою, яка мала слабкість до міліціонерів.:girl_smile:. Одного разу її черговий залицяльник запросив нас святкувати якесь-там свято. Він був дільничим десь на Науковій, а кабінет дільничого був в багатоповерхівці....Прийшли ми туди, (я і дві мої подруги), а там кілька дрібних "міліціонерчиків" вже святкують...По-перше, такого свинства на столі я не бачила ніде, навіть в гуртожитку, де прожила 5 років. Все накидано на газети, вони то все жеруть руками, жир капає на сорочки....Фу!!!! Потім ті красені почали перед нами хизуватися своєю крутизною. Мати-перемати, тупі жартики...А вершиною того "чуда" було те, коли один з них раптом зірвався з місця, витягнув пістолеті кричить:"Я пішов надвір, трохи постріляю, хай всі знають, хто хазяїн!!!". Незнаю правда чим то все закінчилось, бо нас з подругою звідси вітром здуло (хоча любителька міліціонерів залишилась))))).....В мене після того випадку виникла стійка відраза до того контингенту у формі!

....Ще згадала...Одного разу в кафе зустріла знайомого, який жив у нашому гуртожитку. Десь з сіл Закарпаття, вчився препогано, постійно напідпитку, гулянки, бійки.....Ну коротше, я його питаю:" Як ти? що залишився у Львові?". А він мені:"а Я тепер ваш дільничий! Якщо що - звертайтесь". Сказати, що я офігєла, то нічого не сказати))))).

Але тим не менше, так воно і є. Нормальна людина на ту собачу роботу за копійки навряд чи піде, от і набирають всяке.....

Last edited: Dec 9, 2010
  17. cherrygrain

cherrygrain New Member

Трапилася зі мною також одна історія за участі РАГУЛІВ-собаководів. Йду якось парком, а навпроти бабуська і два песики навколо неї бігають. Я взагалі псів боюся, тому побачивши їх вирішила не наражати себе на небезпеку і пішла іншою стежкою. Навіть не помітила, як та бабуська зі своїм чадом опинилася біля мене, ті пси летять в мою сторону а господарка ні пари з вуст, тут один заходить ззаду і кусає мене за ногу, але на щастя не до крові. Я в шоці дивлюся на ту пані, а вона мені: "Йди, йди скоріше і не обертайся!", мовляв можуть догнати і знов покусати. Отака історія :dntknw:

18. Galysik

Galysik Well-Known Member

те що з породистим - не страшно. Страшно, коли з бійцівським.
    На нашій вулиці один дєятєль має таку коренасту тварюку, кобеля стафорда. Та собака не те що намордника, повідка ніколи не бачила. І нічого! Розгулюють нераз центром преспокійно. Пес ніби і вчений, знає команди (господар крім основних команд навчив його команді - Умрі. Пес падає на землю, випростує лапи, закриває очі і висолоплює язика. Раз на зупинці таке шоу спостерігала) Але то ж така страшна порода! Виведена спеціально для собачих боїв! В багатьох країнах заборонено тримати вдома таких собак, бо в них нестійка психіка. Людей той пес поки не чіпав, але собак і котів в районі загриз уже з десяток. І далі гуляє, не жаліється. І нікому діла нема, міліція чи патруль проходять повз - нераз бачила.
    І взивати до совісті тут - що горохом об стіну. Міліція має то контролювати. Були-б штрафи і контроль - той господар 2 рази б подумав перш ніж випускати свого крокодила між люди!
    Ще один місцевий пяничка має невеличкого таксьора.
    Недавно такий цирк бачила - власник тої такси напився, знайшов на смітнику поламане офісне крісло (на коліщатах, без спинки) і в білий день вирішив запрягти собачку в упряжку, щоб вона його покатала на тому кріслі по району :) Собачка не дуже справлялася по рівному, то він вирішив з гірки проїхатись, прямо по проїжджій частині, де активний рух. І шо? Машини його обїжджають, а він собі як на саночках з гірки катається! А в кінці гірки кіоск чудо-печі, і якраз даішники надїхали за хот-догами.. Не мала часу спостерігати що було далі, але і сміх і гріх, посміялася від душі!

19. Farfalla

Farfalla Member

Згадала я, людоньки, ще про такий вид рагулів, як рагулі-"нема гірше, як з Івана - пана"
    Приклад з студентського життя: сиджу на вахті в гуртожитку, чекаю дзвінка рідних (2002 р., мобілки ще не було в мене), заходить хлопчина, приглядаюсь, а це знайомий із гарного українського села Бубнище (мій дідусь звідти родом) - файний український хлопака. Але як виявилось, в минулому. Бо підійшовши до вахти, голосно гукає: "Студентческий!" І скажіть, де справедливість? Дід його в УПА служив, а воно не встигло приїхати до Львова на науку (мама з татом останню корову продали, щоб його запхати до інституту), а воно вже омоскалилось. Бо вважає, що так круто! Фу!!!!!

20. kostuk

kostuk New Member

І я напишу декілька слів про "наших" рагулів. Особливо гостро я це відчула в "період пікніків" цього року. Ми живемо біля парку, де знаходиться кінотеатр (якщо його так можна назвати) "Сокіл". Тут, доречі, густонаселений район і багато мам з дітьми гуляє. Так от кожні вихідні, а інколи і серед тижня, постійно збирались якісь компанії і прямо в парку собі "відпочивали": пили, жарили шашлики, музика "на всю котушку". Я ще такого рагулізму не зустрічала...Причому приїжджали на машинах...Ну, блін, як маєш власний транспортний засіб, то їдь відпочивати десь за місто, в ліс...а не в парку, недалеко від центру міста...
    І головне ніхто на це не звертає уваги...взяли би й поштрафували за таке свинство.

Thread Status:
Not open for further replies.