Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: РАГУЛІ.

нема питань, просто

і ноу проблєм!
    для цього існують краплі для носа- приблино 6 гривень з гаманця і щонайменше годин 6 ніс дихає. Думаю на роботу дорога займе менше 6 годин, та й то ж дорослий- потерпить, інші ж терплять його присутність зі всіма "прєлєстями" застуди- то й він нехай "снізойде" до того, щоб одягти на тих півгодини маску.
    Всодно не розумію людей які хворими пруться на роботу- нікому з співпрацівників ні їхній грип, ні їхній подвиг не потрібен! Та й начальство якось обходиться без них місяць, коли ті у відпустці, то в чому проблема коли його нема від сили тиждень? Невже всі такі незамінимо-важливі?

Останнє редагування: 3 Січень 2011
  2. Wonder

Wonder New Member

3. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ще раз кажу: не розумієте - Ваше щастя.

А якщо дотримуватися точки зору (правильної, між іншим, я її підтримую на всі 100:wacko:, що обмежувати себе в чомусь має той, хто створює незручності - то невже всі діти є білими ангелами і ну нікому в транспорті не заважають? Може, їм також незле було б на таксі поїздити?

4. Azza

Azza Member

про покійних говоримо або лише добре, або не говоримо нічого

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Стосовно мам-рагулів, то я таких зустрічала на відпочинку. Їхні діти буквально вилазили на голови чужим дорослим, і ніхто не мав права зробити зауваження, бо мамці очі би повидирали.

6. robik

robik Member

7. Туфелька

в нас ПП і взагалі не можна брати лікарняних, бо теж стогнуть, але я беру, і чхати я хотіла на ті плачі Ярославни. Поплачуть і перестануть:girl_cool:

Розкажіть будь ласка детальніше. Ну не вірю я, що якщо вам докучає чужа дитина, ви повинні це терпіти, бо інакше мама видере вам очі. Вибачте, але це якийсь абсурд. Достатньо просто попросити маму забрати від вас дитину і ніхто вас пальцем не зачепить, не те що видере очі.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

тут йшлося не про банальний нежить, а про грип, температуру, кашель... перечитайте уважніше. А щодо нежитю-закапав вдома носа і чхання з соплями як не було, принаймні найближчі 6 годин.

8. Azza

Azza Member

Tyfelka повірте, є такі матусі:girl_impossible:
    robik з такими симптомами я також ходила на роботу, але якщо в мене температура була хотя б 37.0 то одразу ішла в поліклініку або дзвонила до начальства і казала, що мене не буде, а роботу сумліно робитиму вдома, не такий вже страшний начальник як про нього кажуть.

9. Туфелька

я вам безумовно вірю, але не могли б ви навести конкретний приклад, щоб можна було адекватно оцінити ситуацію зі сторони.

10. Wonder

Wonder New Member

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

11. Туфелька

це діти! і вони не усвідомлюють того що комусь заважають! для них природно так поводитися, а дорослі на те й дорослі, щоб добре оцінювати свої дїї. а ви як були дитиною, то не бешкетували? не бешкетують тільки хворі діти, бо нема сил. Та й вас напевне на таксі не возили і з транспорту не висаджували, бо ж розуміли-то дитина.
    нічого страшного, самому від капель легше буде, це ж не задля пасажирів робиться а собі на краще- і ніс дихає і соплі не течуть.

12. Wonder

Wonder New Member

13. Туфелька

14. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Абсолютно правильно. Це за них мусять робити їхні батьки.

Мої батьки шанували право інших людей на спокійний проїзд в громадському транспорті, тому в зовсім несвідомому віці я гордо возилася на горбатому "Запорожці" :) А коли в голодні дев"яності нам довелося той шикарний ридван продати - я вже була достатньо доросла, аби з першого разу зрозуміти що є "не можна". І таких дітей більшість, просто їх не видно )

15. Туфелька

як пояснити одно-двохрічній дитині, що не можна вередувати в маршрутці? може зголодніла, може памперс забруднився, може попрілість пече-на вередування у дитини ЗАВЖДИ є поважна причина,а особистий транспорт мають не всі і часом приходиться користуватися громадським. Повірте, коли у вас буде дитина, ви по інакшому поставитеся до такої ситуації. ІМХО.

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А звідки ви знаєте, чи у тих, хто кашляє, чи пчихає, чи шмаркає - є температура, чи немає, і чи це "банальний нежить", чи грип?
    Хтось писав, що є винятки - невідкладні справи, які змушують хворих їхати кудись (до тої ж хворої мами, або на роботу терміново), то звідки ви знаєте, чи ті хто кашляв, шмаркав у маршрутці - їхали на прогулянку, чи це ті ж винятки? Не можна теж судити по одній дамі, яка сиділа у кафе. Може вона просто сіла випити гарячого чаю, який все ж хоч трохи іноді зменшує кашель, або дозволяє зігрітись після холодної маршрутки?
    Я теж проти, коли хтось кашляє і не затуляє рота. Але назвати рагулями тих хто кашляє? Якщо переживаєте за дитину, і знаєте, що зараз час хвороб, усі хворіють, а в маршрутках їздить різний контингент - то беріть таксі і їдьте (як писалося раніше для кашляючих).
    От я зараз вдома, і сьогодні виявила, що маю температуру...Кашляю..І так не хочу завтра йти на роботу... Просто не уявляю, як я там висиджу...Нас на роботі троє: шеф, я і ще одна людина. І я могла б не йти завтра на роботу, в іншому випадку, але не завтра. БО! Ми підзвітні Києву і завтра останній день здати всі звіти, графіки відпрацьованих годин і інші документи, бо ж був кінець року, і раніше цього не можна було зробити, бо 31 ще працювали, і крім Львова нам ще присилають звіти інші міста Західної України... І суть у тому, що це можу тільки я зробити, бо за певні проекти відповідаю лише я, а інші ні бе, ні ме у тому, бо мають свої проекти, в яких я нуляча. То що я - рагулиха? Бо мусово йти на роботу, не дивлячись на те, що і вдома лежачи мені не дуже добре? Вдома теж не можу зробити, бо більшість звітів присилають нам по електронці, на робочу скриньку. До того ж у Львові вдома у мене немає інтернету (зараз я в батьків в іншому місті)...
    Є різні люди і різні випадки. Хтось кашляє, бо має грип, хтось від алергії пчихає чи від сонця, хтось має хронічний кашель, хтось проковтнув дрібку і закашлявся...

18. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Та кажуть ж Вам - вдягніть маску) І всім буде добре

19. robik

robik Member

Страшно! Всюди оті рагулі. Всюди. Виходиш зранку з дому - сміття сусідське під ногами Р-лі, Стоїш на зупинці - плюють, харкають Р-лі, сідаєш в маршутку - там ващє! водій -рагуль і пасажири -рагулі, йдеш в магазин, там знову продавці-рагулі, гуляєш в парку, там мами-рагулихи з такими ж дітьми. Продовжувати можна до безконечності.

Шановні форумлянки! Хтось себе в тому впізнав? Ну не так все погано. Спеціально хворим ніхто не їздить в транспорті, без вагомої потреби, і мамам незручно за капризи дітей, і шофер проста земна людина, і дідульці важко зупинку їти пішки, має посвідчення- най їде. Що ж ми такі нетерплячі стали, так критично настроєні? І де ото "любити ближнього", десь глибоко-глибоко в нас мохом заросло?
    Зіпсулися ми зовсім, говоримо про культуру, вихованість, толерантність, а самі такі рагулі.

20. Azza

Azza Member

Люди, невже ви такі наївні, та тепер не такі діти як колись, моєму чуду 1,1 рочок но він дуже добре розуміє коли я кажу НЕ МОЖНА, але питання лише в тому, послухає чи ні. Але я нехай напротязі 1 години, дня, місяця буду робити так аби він послухай, але ж є батьки які і не хочуть переконувати дитину у тому що не можна, їм легше сказати ''Роби що хочеш тільки відстань від мене''.

Статус теми:
Закрита.