Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Рагулі?

отак от?
    Чесно, нема чого плакати було, хоча і радіти нічому. Але в цілях безпеки вам гарніше було сидіти, правда? не через втому, не через те що вам важко, а , елементарно, в цілях БЕЗПЕКИ!!!!! Кричу! Хитне маршруткою. занесе, хтось впаде на вас. Та всяке.
    Як була вагітною і вирішила навстоячки проїхати дві зупинки ( влітку, від вікна вітерець) то водій зупинив маршрутку і заставив сісти. " Я пригальмую і ви можете вдаритися".
    Вагітні мусять думати про безпеку!

2. Raven

Raven Мама малятка

От я сьогодні буду жалітися на водіїв 16 маршруту. Часто їжджу різними маршрутками, але 16 - то повний капець. Рідко якийсь день я їду без пригод. Вчора ввечері водій нагле не відкривав другі двері і всі люди протискувалися через передні. Одну жіночку зажало в дверях, а ще з п"ять чоловік стояло в черзі, щоб сісти. Жіночка кричить від болю, а той рагуль сидить і дивиться на неї. Поки йому мужчини не пообіцяли витягти з маршрутки і натовкти писка, він ті двері не відкрив. Мало до потасовки не дійшло. Сьогодні пред зупинкою натискаю на сигнал, бо ж люблять гади, якщо ніхто не сідає, не зупинитися. А той рагуль верещить до мене, якого ... я ту кнопку тисну, я тобі зара впіпаю. Нє, блін, не фіг мені шо в тій маршрутці робити, тільки йому на ту кнопку напіпувати. І так постійно. Я шо там за безплатно їду? Дістав цей рагулізм.

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ну, **ва *ть...пііііііііііііііііііііі...Чес слово- не подарувалам би такому... "піпнути" куди треба і все тут... дуже рідко їзджу маршрутками але і того досить, кожен раз бачити, які наші водії сволочі.

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ну а чо мовчав би? Правильно, що сказав.

Ви знаєте, зауважила за собою, що під час вагітності зі мною реально щось робилося. Була така добра, спокійна, меланхолічна, могла розплакатися від того, від чого зараз би точно не розплакалася....Так от, мені також нечасто поступались місцем, але мені краще було тихенько самій себе пожаліти, ніж відкривати рота))))
    Зараз точно би не мовчала.Терпіти не можу, коли в транспорті молоде покоління робить вигляд, що не бачить стареньких, вагітних чи дітей. Часто уступаю місце, а коли сама з дитиною, то "знаходжу" тих, хто може це зробити і прямо звертаюся. Ніхто ще по писку поки не дав:girl_smile:

І по темі) Дістали мене рагуліі -майстри з нашого будинку. Кожного божого дня я, виїзджаючи коляскою з під"їзду, мушу забирати з проходу то тачку з піском, то цеглу, то лопати, то буд. сміття. Кожного дня і прошу, і сварюся, а на наступний день та сама історія. В під"їзді залишають порожні пляшки, окурки, в ліфті срач від них....Ух, дістали:girl_devil:

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

говорити треба не з майстрами, а з тими, в кого вони ремонт роблять (якщо я правильно зрозуміла, це якась бригада). а як не доходить то тачка піску може легко перекинутись, лопати залетять в смітники, а в наш час реманент і будматеріали недешеві.

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

7. glasses

glasses Member

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

пишіть скарги. якщо не буде скарг, в міськраді думатимуть що все впорядку.

9. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Вже давно не писала нічого на поседеньках - але вчорашній випадок відняв мені дар мови - бо такого рагулізму ще ніколи не бачила. Біля офісу в якому я працюю - після 10 години ранку нема вже де припаркуватись - а зимою то взагалі велика проблема, якщо в обід десь виїжджаєш то краще вже не повертатись - бо точно не буде де стати - бо деколи і проїхати важко - машини стоять вздовж та впоперек . От вчора коло 4 години довелось таки повертатись до офісу і не вірячи своїм очам побачила вільне місце - та ще таке гарне розчищене - припаркувалась - щаслива як слон. Буквально через годину виходжу - бо треба малих забирати із школи та садочка іду до машини і щось з далека мене насторожило. Підходжу ближче а вмене колеса попроколювані.......
    Дзвоню чоловікові кажу так і так - хтось мені колеса проколов - беру таксі їду за малими - а ти щось придумай - бо я якось не дуже уявляла себе на морозі знімаючу колеса.
    Поки чекала на чоловіка і на таксі змерзла як собака - запізнилась в садок, з садка ішли вже пішки - поки доперлись додому було вже пізнувато. Чоловік за той час - возив колеса на шиномонтаж. Коли вже машину забирав з того злощасного місяця знайшовся мужчинка років 50 із сином - які ото добро нам поробили. Чоловік йому питання задав - що ж ти таке робиш - (мати тут писати не буду). Відповідь - достойна рубрики Рагулі - то моє місце, я його собі розчистив і завжди тут машину ставлю, а з вами то я ще по людськи поступив - бо міг машину розбити......
    Слів нема - але в мене чоловік за словом в кишеню не полізе - пояснив дядькові популярно - що той завдав матеріальних збитків і моральних також і зараз приїде міліція і буде розбиратись чиє це місце і хто тут дуже людяний. Мужик скоренько втік - але в голову не прийшло навіть вибачитись. Рагуль рагульом - якщо не гірше. Мені цікаво а як би швидка на "його" місце встала він би теж так зробив?

Ще одне в мене завжди на лобовому шклі є номер телефону - бо деколи коли паркуюсь когось можу приперти - щоб знали куда подзвонити і попросити відїхати - в нас багато так робить людей - то як не подобалось - то можна б було подзвонити запитати - попросити відїхати. А то як пес нашкодити і ще потім про людяність говорити..
    Зла ще досі

10. orange girl

orange girl Well-Known Member

ну просто жесть, читаю і дивуюся... Давно почала замічати, що в нас люди дуже озлоблені, якісь імпульсивні і агресивні. А ще заздрісні, чи от як то назвати. Нам просто на парковці біля супермаркету поцарапали "гарненько" машину. Машина була тільки після мийки, вся вимита і наполірована. От іншого пояснення для себе, як тупа заздрість, чи що, ми просто не знайшли, бо точно нікому не заваджали. Сумно, от такі реалії нашого життя,хочеш, не хочеш, а комусь "поперек горла",сама того не знаючи, станеш:girl_devil:

11. Anagramka

Anagramka Member

Нехай чоловік поїде увечері зробить на його машині теж такий подарунок-хай дядько на своїй шкірі відчує,як то в мороз їхати на шиномонтаж,тратити гроші,мерзнути. Рагулів треба вчити їхніми ж методами.

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

ГГГГГ, а нам сусіди під колеса дощечки із величезними цвяхами ставлять. Це щось типу, я ходжу пішки і ти будеш.....
    І що їм зробити?

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині, як їхала в маршрутці, бачила таку картину: пішоходи перейшли дорогу по "зебрі", ну і водій автобуса спокійно рушив. Але тут якийсь чоловік підбіг до переходу і не зупинився, а вирішив "проскочити" перед маршруткою. Водій почав сигналити і гальмувати і той камікадзе вернувся на край переходу. Водій розізлився відкрив вікно та почав кричати на того чоловіка адже дорога слизька і просто не встиг би загальмувати, або той міг послизнутися не встигнути перебігти. А вуйко собі стоїть і по телефону триндить, ніби й не йому то адресовано. Дивуюся таким рагулям: через нього постаржати міг не лише він, але й пасажири маршрутки, а йому пофіг!

• Подобається Подобається x 1
  14. NeAliona

NeAliona New Member

ооо мене так таке дістає. а потім всі дивуються чого водії такі нервові.

в мене сьогодні також був цікавий випадок рагулізму. їхала на пари, як завжди не встигала. маршрутка була переповнена, і тут коло мене стало якесь чудо з довгими патлами (бо інакше я волосся того хлопця назвати не можу). і цілу дорогу стояло наді мною і їло сємки, а лушпиння падало мені на руку, якою, до речі,я ледве трималась. пару разів показово струсила руку, але не дойшло. проте, я вирішила таки тримати себе в руках, і не розтрачуватись на таку людину. все-таки попереду був ще важкий модульний день...
    ну але ж купа людей, де хоч якесь виховання? противно дивитись на наш народ...

15. veronka

veronka зла друзя

тра було "ізподподвивертом" струсити жеби йому назад до писка залетіло)))

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ага, я так позаминулоъ зими їхала в маршрутці і сиділа біля водія. То вже було в Брюховичах, снігу намело купа, сильзкота страшенна, водій їде повільно як може. І тут ідуть два хлопчаки малі, один раніше перейшов дорогу, а другий ніби собі далі йшов, аж раптом перед самою маршруткою він вирішує перебігти дорогу, послизькується і падає , ну просто прямо перед колесами, водій одразу руль крутанув вбік, бо затормозити просто не вдавалося різко і ми в'їхали в кучугуру. я тоді пережила шок, а що з водієм творилося, я не можу передати. Ясно, він вийшов надвір і накричав на хлопця, а то мале собі спокійно встало і побігло до свого приятеля, як ні в чому не бувало... Моя зупинка була недалеко, але за той короткий час, що я ще проїхала там, я такого наслухалася... Ну але ж зрозуміло.. Мені так хотілося того малого взяти і так троха потрусити, аби до нього дійшло, що він міг і калікою стати, або життя втратити...

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

то вчора день такий був? мені з самого ранку аналогічно кинувся під колема хлоп з коробкою в руках - такий щасливий. Я на тій бруківці гальмую, він проскакує, мене несе на зустрічні машини. Рагуль! Дуже сподіваюсь, що він це бачив і висновки для себе зробив!

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

19. Raven

Raven Мама малятка

То я не одна така. Їхали ввечері з племінниками зі свята Миколая, а якесь чудо, недоходячи два метри до преходу, на якому червоне доречі світило, кинулося прям під колеса, а слизько ж то як:girl_impossible:.

20. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Є категорія людей, які будуть їсти ті зернятка, поки хтось їм не зробить зауваження. Шкода, що Ви чекали, доки його совість прокинеться і нічого не сказали.. Я колись теж їхала в маршрутці і навпроти мене сиділи двоє хлопчисьок з зернятами, зауваження я їм зробила - вибачилися, лушпайки в кишеню і більше не їли

Статус теми:
Закрита.