Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

Ну я незнаю, на мою думку, це підло. Звичайно, що хлопці мали би уступати місце жінкам та дівчатам, більше. Бо то переважно всі такі , що сидять і ніби не бачуть, що є кому уступити місце :), але якась така неприємна ситуація, могли би просто попросити, якщо, так сильно хотіли сидіти.

2. CHOICH

CHOICH New Member

Повністю підтримую, навіть якщо хотіли пожартувати, то якийсь дурнуватий(вибачте, іншого слова ну ніяк не підберу) жарт вийшов.Точно "дівулі",з таким жартувати і реготати не можна, хтозна як життя поверне.Залишається надія,що ще зовсім молоді і "глупенькі"

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та може і невдалий жарт, але вагітність - то не інвалідність, щоб з неї не можна було жартувати.
    а з хлопакою таки ніц не сталось :), ну встав то й встав, зате двоє сіли)).

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

зате тепер не факт що після такого дотепного жарту він звільнить місце для дійсно вагітної навіть якщо вона попросить. От так і зявляються байдужі чоловіки, які дивляться у вікно - краще прикинутись чайником ніж думати - дійсно жінка вагітна, просто пишна чи жартує

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та ну... не утрируйте ))
    не кожен день в трамваях і маршрутках їздять такі жартівливі дівки :).
    а байдужі люди були є і будуть.
    кому не важко встати, той встане і просто так, а кому ніяк *упа не піднімається буде шукати різні причини - і серед них згадає злий жарт.

6. CHOICH

CHOICH New Member

Ну але вже не в такій ситуації, це однозначно. Та і взагалі, дівчата, ну а Ви би собі дозволили такі жарти? Наприклад, десь у компанії, яку Ви добре знаєте, сидите собі, відпочиваєте і ляпаєте "Я вагітна! ГА-га-га! Двійнею, хі-хі-хі! ОЙ, це прикол" -і всі попадали зі сміху!? Ну не знаю, це моя особиста думка, не хочу нікого образити, але повторюю : я би собі такого жарту не дозволила б. Не треба такими речами легковажити, слова матеріальні.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

та йой, ніби нікого не підколювали жартами, коли кажеш, що щось спати хочеться чи нудить - "Ти шо вагітна?". Я в таких випадках завжди підсміхалась "Таааа, двійня, того і клємить". Як на мене вагітність, то не є якийсь аж недоторканий стан, щоб з цього не можна було пожартувати. Хоча, такі жарти сприймаються не всіма, тому розписуюсь суто за себе.

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От я конкретно віднесу до конкретних рагулів людей, які прийшли на концерт "квартал 95" і сиділи позаду нас... то були 4 кубіти і 1 мен. Почалося звісно з розпивання горілки, при цьому підкріплюючи моцним слівцем, шарудіння і дикий тупий ржач. Ну, концерт ще не розпочався, то нехай..але під час то вже було занадто негарно, на зауваження людей вони поводилися ще зухваліше. І пляшку розбили, потім таке враження тими осколками і бавилися.
    Знаєте, чи то я відстала якась...чи то просто не розумію всіх прєлєстєй побухати у не доречних для цього місцях.

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Якщо чесно я також непоніматель таких нерозумних жартів,ще б дівчата були молоді-зелені,а то дівулі на вигляд по років 24.Вагітність то звичайно не хворба, і не недоторканий стан, але все-таки стан,який у фізичному та емоційному стані відрізняється від інших, і вигадувати іі задля місця- то вже обман.Ну направду негарно було,мене аж язик свербів щось ім сказати,але по манері спілкування "не придави двойню бу-га-га" зрозуміла що нема до кого...
    Я ще звернула на цю ситуацію увагу,бо вперше почула щоб вагітна так нагло і голосно вимагала місця,ще й здивувалась - яка наполеглива дівчина, а то дєвушка шутили... Навіть якщо і хотіли привернути увагу хлопця,всеодно нерозумію.Навіть мені було незручно за того хлопаку,хоч я і була не придєлах.

10. Gorda

Gorda Well-Known Member

Просто ті дяді і тьоті, ще по сьогоднішній день веселяться у театрах, в такий спосіб, як усі школярі, коли їх водили на вистави, а вони замість того пили горілку, на задніх рядах.... То таку поведінку, ще гарно називают, так " Вони з мозком дружать, але він з ними ні" :girl_crazy:....такщо ніц з тим не зробиш.

11. Kayla

Kayla Well-Known Member

і я була на 95 кварталі. найбільше мене бісить,коли люди запізнюються, і то суттєво. привертають тим увагу, починають виясняти, хто на чиї місця сів. ну невже не можна прийти вчасно?! чи такий концерт щодня? а деякі сиділи з таким виразом лиця, ніби були не на концерті гумористичному, а на тренінгу "міжнародні стандарти бухгалтерської звітності". то не рагулізм, просто не розумію,як можна сидіти з камяним обличчям, ніби повинність якусь відбуваєш. питається - чого прийшли? а ще були люди,які абсолютно не аплодували. і таких дуже багато.не розумію

12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Згадала, як я колись підробляла офіціанткою в одному задрипаному ресторані (шо робити, гроші потрібні були). І там під ніч так хлопаки полюбляли запрошувати пригостити випивкою. Починалося "Та присядь з нами... Хочемо тебе пригостити...". Я звичайно хотіла б сказати "мені краще грошима", але це могли не правильно зрозуміти, як натяк. А мусила їх обслуговувати культурно. То я їм видала "Мені не можна, я вагітна". Вони дружно посміялися, але відчепилися. Отак розійшлися ми на позитиві спокійно.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Може бути ще таке, що їх туди "затягнули" силою. Не хотіла людина іти, а жінка/чоловік, чи хтось і ще примусили :). Або можливо не люблять 95 Квартал ( хоча мені особисто їх жарти видаються смішними :) ). Різні люди бувають.

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

15. AilataN

AilataN жива

Я дійсно бачу жахливе. І справа не в жартуванні "вагітністю", а в обмані, поставили людину в незручне становище, зробили з людини лоха, тупо поржали і довольні.
    Тут справа не в тому ,що я б не могла сама так пожартувати, а чи було б мені приємно, якби, наприклад, якийсь мужчина наді мною стояв і казав що він інвалід, я вступаю місце- а він з мене рже...
    Хлопчина , напевно, був ще молодий, встидливий і гарно вихований, бо інший би тим дівчатам язики швидко прикрутив. Ну нічо, завдяки таким дурочкам хлопці стають матьоріші ;)

Дивуюся. То типу на вагітність життя поверне? ( ТТТ, не приведи Господи:girl_mad::girl_crazy:)

Жарти вагітністю то одне, можна й приколотися. В тому випадку нічого спільного з жартом я не побачила.

16. CHOICH

CHOICH New Member

А як не поверне? Ой, може, я дійсно занадто гостро сприйняла цю ситуацію, але маючи наочний приклад серед знайомих, коли жінки вже кілька років підряд безрезультатно намагаються завагітніти...Ні , не кажу , що вони теж колись так "жартували"(це вже щоб знову не перевели у нове русло розмову), але... повторюсь: навіть невинними жартами можна ранити чиєсь серце.Та добре, дівчата , бо ми щось від теми відходимо.І дай Боже, щоб кожна вагітність була бажаною!!!

17. Музик

Музик Мартуська

не впевнена, що все таки рагулі, але йолопи - то точно.
    вчора міняла досить велику суму грошей в канторі - стою, чекаю, за мною підходить чоловік і стає поряд зі мною, посуває мене, кладе на стійку рукавиці, шукає свої гроші... я прошу його відійти, а він каже - а чого ви мене боїтесь, я ваші гроші не заберу, бійтесь інших... на моє прохання зробити крок назад він не відреагував ніяк. а мені якось страшнувато брати купку грошей, якщо їх зі мною рахує ще хтось.
    і то не одиничний випадок. чому люди не поважають чийсь особистий простір, щей коли йдеться про гроші... гррр

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

угу( а ще часом стоїш біля банкомату, який гальмує не знати через що, а стане ззаду рагуль і, пахкаючи цигаркою в потилицю, ще й підганяє, мовляв, чого так довго. я в таких випадках прошу відійти і доки хтось нависає наді мною, не проводжу ніяких операцій з грошима. хай чекають, я не хочу комусь світити залишками на картці або знятими сумами :)

19. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Не впевнена, що у всіх банках таке є, але в більшості - за тим слідкує охорона, може бути червона лінія ще, якраз щоб уникнути цього, і поки один клієнт не відійде від каси, то інший не має права підійти.

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Лінія в більшості банків є, але наш нарід і ця лінія - несумісні речі. Колись часто приходилось в банках вистоювати, то людиска перли через ту лінію, аж гай шумів.
    Ага, мене один дядько, коли я звернула на це увагу, в рагулихи приписав :)

Статус теми:
Закрита.