Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. smugastik

smugastik Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

це я раз так на базарі, купуючи помідори, попросила щоб продавець розрізала, вона мені у відповідь : " нічого я не розрізаю, беріть так..", ну то не хочеш розрізати і не треба, я з нервів ті помідори і жбурнула в неї. Вони для того і стоять, щоб все показувати, роз"ясняти покупцеві.

2. Люша

Люша Well-Known Member

3. AilataN

AilataN жива

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто для чого в магазині стоїть - спірне питання, але перш за все це ЛЮДИ і кидати в них чимось,бо вони Вам не подобаються неправильно. Не подобається - йдемо далі, зрештою можна іншого продавця поросити принести чобіт,та й помідори на базарі не одні.

5. oksumoron

oksumoron Active Member

буквально на днях спостерігала на зупинці таку картину!
    йдуть дві пані з книжечками "Вартовою вежею" (підходять помало до всіх, пропонують книги) але не нав"язуються!
    підійшли навіть до мене, але я сказала, що не зацікавлена!
    кутком очей бачу, що дві інші поважного віку жіночки, котрі стоять біля мене, починають надуватись, і коли їм пропонують це "чтиво", одна з них кричить "пішла вон!" (навіть не "геть") і з гордим виглядом повертається в іншу сторону до "подруги" з виглядом "так їх треба" :girl_feminist:
    ну я розумію звичайно, що нікому не подобається, коли до тебе чіпляються, але ж не можна кидатись на людей, навіть не давши їм закінчити повністю фразу!

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Щодо продавців на базарах: мене просто вбиває, коли запитуєш ціну, а у відповідь: "то дороге!" Ну звідки ж та продавчиня може знати статки покупців? Ми вчора з чоловіком зайшли в "Індіго" в ВАМі на Виговського, то нам назвали ціну тільки після того, як уважно розглянули чоловікове взуття :girl_devil: Мабуть, вирішили, що достойний таке почути

8. glasses

glasses Member

В мене сьогодні було круче)))
    Купляю чай на вагу в магазині. Кажу давайте мені такий то смак. А мені кажуть, ціна вказана за 100г. Не вже я подібна на таку дурочку:girl_devil:
    Я кажу та я знаю. Чи вона думала, що я така дурна і захочу від неї цілу упаковку чаю за такі гроші.
    Вот так працює наша торгівля.
    То може не сильно до рагулів відноситься, але до продавців)))

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Нині в маршрутці...
    На "гальорці" сидить компанія дітисок. Років так 16, може більше. В когось із них валає музичка з динаміка на всю маршрутку. Якийсь типу "расейські репчєг з нявкаючим жіочим вокалов на приспіві". Мені абсолютно паралельно, коли народ слухає музику в навушниках і навіть якщо щось таки з тих навушників чути. Ну, буває, шо зробиш. Але, блха-муха, в маршрутці на повну гучність...ааааа....викидувала б на ходу. Врешту чоловік не витримав і досить різко сказав, щоб зробили тихіше. Хлопака, з компанії найбільший в габаритах, явно намагався "убіць взгляядам", але ніц не сказав, ибо габаритами явно скромніший ніж чоловік мій. Дівчєта тільки очі позавертали, губки покривили, але тихіше зробили.
    Хочем слухати музончик на всіх - купляєм сплітер в який можна втикнути кілька навушників і радієм. А не так як в анекдоті, що сусіди слухають хорошу музику не залежно від того хочуть вони того чи ні.
    Ух....

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

ОООООООо, то для мене актуальна тема. В нас на роботі по цілому університету багато всяких з різними товарами\книжками\косметикою\окулярами ходять. Є одиниці, що коли їм скажеш, що тебе це не цікавить ідуть геть, але більшість так присідає тобі на голову, що це просто неможливо. Стараєшся не хамити, але інколи їм і 3 рази мало повторити, що ти зайнятий і вони тобі заважають, починають розказувати, що ти маєш розслабитися і тра-та-та........ і з кабінету не вийдуть деколи поки нагло до них голос не піднімеш або таки прямо виженеш.

11. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

а мене завжди дивує , коли ,купуючи фрукти на базарі ,я запитую наприклад чи солодкий виноград , то чую відповідь - пробуйте ! Вже втомилась відповідати, що брудні фрукти на базарі не дегустую , кажу - Ви ж як продавець маєте знати що і як . То один раз мені продавець розповіла душещіпатєльну історію про те, як прийшла до неї така пані , з її слів - при манікюрі/ макіяжі , перстені на кожному пальці - і всі фрукти перемацала/перепробувала і нічого ! А ви от не можете :girl_crazy: !

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

О, знайома картинка)
    З чим вони вже тільки не приходили...

Але найбільше мені запам"яталося, коли одного разу прийшли дівчатка і принесли книги. І одна з них про... хм... секс.:girl_blush2: Ну і почали мені то чудо пропонувати. Коли я сказала, що мене то не цікавить - як не цікавить??? ви ж заміжня, от і обручка у вас на руці...?:girl_cool: Як я їм мала пояснити, що я вже була в той час вагітна, але нещодавно мала загрозу викидня і лікар мені наразі заборонив тим займатися?..:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 25 Жовтень 2012
  13. Єва

Єва Well-Known Member

До нас дівчатка принесли туалетний папір по 5 грн за рулон. Сказали, що гроші від продажу підуть чи то на лікування хворих діток, чи то на притулок. Коли ми попросили показати якийсь документ, то ті дуже обурились, як то ми можемо не вірити їм і так виставляти за двері.

14. Alexx

Alexx New Member

На всяке хамство з боку продавців завжди прошу книгу "скарг і пропозицій" і роблю там відповідний запис (сама певний час працювала в магазині і знаю, що такі записи на продавців добряче впливають). І повірте, що ті книги регулярно перевіряють і сторіночку вирвати звіддти не можливо. Деколи в скарзі можу приписати, щоб повпливали на вічливість продавця штрафними санкціями )))). Хамства терпіти не можу і вважаю його найбільшим проявом рагулізму.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

а я сьогодні була на скупченні рагулів - вокзалі. Отож, стою в черзі до каси. Не підхожу впритик то дівчат попереду, бо не люблю, коли люди в черзі туляться одне до одного. І тут мене хтось відпихає до тих дівчат і проходить з сумками між мною і хлопцем позаду. Дихаю глибоко, тішусь, що не в спідниці і колготам , стою далі. Не пізніше ніж через 2 хв ситуація повторюється. І ще разів 15 за весь час. При тому, черга була не довга і обійти +5 секунд. І я повірю, що один-двоє спішили, але інші йшли помалу. Виходить, що або тебе пхають, протягують тобі сумки по ногах, або ти тулишся до людей в черзі, бо більш-менш доречна відстань між очікуючими - потенційно прохід для отаких от рагулів? ухххх...

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

чого проблемно? Я тепер тільки через нет купую. Бережу свої нерви. Бо на вокзалі поки довідаєшся який поїзд їде, які там місця є і ціну, то можна в істериці забитись... Навіть якщо вже конкретно знаєш який поїзд, то дадуть тобі місце якесь "не алльо".

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Стоїмо вчора на трамвайній зупинці на Дорошенка, там де магазин взуттєвий. Іде жіночка, а перед самим її обличчям пролітає окурок ще й непотушений. Нормально?:girl_devil:

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

А я вчора беру гроші в банкоматі в декілька підходів, то мужики за мною були дуже невдоволені, що я так довго. Почали бурчати, що я букв не знаю, прочитати не можу, що вже би ціла рота пройшла.Вирішила їм нічого не відповідати, свої нерви дорожче

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Статус теми:
Закрита.