Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

Спостерігала на трамвайні зупинці картину: пристойно вдіта симпатична дівчина-школярка, розпакувуючи гамбургер (чи шота такоє) впала в неї салфетка. Вона опустила голову, глянула на неї і так ногою відсунула в сторону :girl_devil: Смітник стояв за півметра :girl_feminist:
    Напрошується лише один висновок:

2. arkka

arkka Well-Known Member

гуляли ми вчора з малою і заїхали на гуртівню іграшок на Зеленій (про те, що каляску туди треба заносити по сходах, бо ніяких пристосувань немає-це інша тема). Заїжджаємо всередину, а тут прибиральниця підлогу миє, 11 година дня. І тут ця пані, глянувши на візочок, видає: "а може би ви дитину на руки взяли, а коляску залишили біля дверей, нічого їй там не зроблять". Я не дуже конфліктна людина і може якби була вперше на цій гуртівні, то певне б перепитала чи можна з візочком заходити, а тут мене так взлило. Кажу: "ваша робота мити підлогу, то мийте і не вказуйте мені, що я маю робити", скільки вона ще возмущалась які ж то тепер "примудрі". Я промовчала, бо дискусія могла затягнутись. Вже коли вийшла звідти, думаю, може то я дарма так...але жодного оправдання тій пані я не знайшла. Ну звичайно з її сторони вона права, бо вона миє підлогу, а ми з візком з вулиці топчемось. Але ж цю роботу вона мала зробити до 9год або після 18 день перед тим, а не в робочий час. І як я з дитиною на руках маю щось вибрати, а на підлогу малу не впустиш, бо там стільки цікавого, що хіба встигай пильнувати. Ще я собі подумала, що то зараз ті прибиральниці себе вже такими начальниками мають з вільним графіком роботи.... згадалась прибиральниця з попередньої роботи, приходила коли їй пасувало, середина робочого дня, сидять замовники, а вона прийшла і їй треба підлогу помити, піднімайте ноги і папери підніміть, бо пилюку треба повитирати. А раз перед Паскою прийшла помити вікна, бо після обіду вона їде в село, то всі мусіли вставати, відсувати столи, крісла, бо їй треба до вікна добратись.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

маю купку нових вражень. от нині цілу дорогу додому думала чи то люди такі, чи то вже може до мене старість підкрадається. ситуація: їдемо на море. я, мій чоловік, Сашко, моя мама і чоловіка друг з дівчиною. одна машина.і цілу дорогу та солодка парочка виціловується. нє, ну були б малолітки чи там десь на вулиці за кутом де ніхто не бчить, але ж ні, то саме в салоні авто. і то з такими прицмоками. я вже деколи думала що там діло до чогось дальшого зайшло аніж самі поцілунки. коротше їхали з камастурою в машині. ну поясніть мені, тупій необразованій, як так можна? чи може то нормально так, а я придираюсь просто. мама каже що може то ми заздримо їм. після тої поїздки не маю наі найменшого бажання їх бачити найближчих кілька років.

4. veronka

veronka зла друзя

:girl_in_dreams:
    - чому сексом в парку не варто займатися?
    - порадами замучать:girl_haha:
    в мене солока парочка під вікнами в 11 вечора поцілунчики-хохотунчики влаштувала, мала тричі будилась. Довелось вийти і підказати, що внизу на майданчику на лавці зручніше буде))) а як ні, то винесу їм Марго колихати - вітром здуло:girl_claping:
    зі. а дівчисько на голих сходах сиділа, перший вдалий крок до циститу був зроблений))

5. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

та це зовсім ненормально :khomyak::8: як мінімум - невиховано з їхнього боку , бо вони ж в машині не одні . І справа тут зовсім не в заздрості ( а що тут заздрити ? :d23:) . На цю тему я почула одну цікаву думку - якщо люди так пристрасно і довго цілуються, то в мужчини мало б виникнути природнє бажання логічного завершення процесу, а якщо це закінчується тими ж поцілунками - то він ... не зовсім мужчіна :mocking:. Якщо мені інколи трапляються на вулицях такі парочки, то мені щиро шкода цього мужчіну . :girl_cool:

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

7. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

8. Made in USSR

ой, ну не знаю, то така солодка парочка, вони навіть на зупинках в туалет разом ходили, може там і закінчували))) але все одно неприємно. якби то були мої коліжанки то я б не кримпувалась і прямо сказала (ну і мої коліжанки собі такого би не позволили), а то чоловіка друг, а він вирішив не пхатись, хоча я бачила що ситуація мужа не тішить. коротше, добре що ми вже приїхали))

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну хіба треба було чоловіка попросити...ну або десь відвести і натякнути, що ПРИ ДИТИНІ "воєнне кіно", як казав мій хресний, якось влаштовувати не дуже той-во-во...

10. Made in USSR

чоловікові було не до того, бо був за кермом і пильнував дорогу, а малий спав весь час. то був котячий концерт для мене і мами...
    ну я би зрозуміла якби то була перша їхня поїздка разом, але ж люди вже 2 роки зустрічаються.

11. zaderyshka

zaderyshka Member

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Є в мене коліжанка, в якої хлопці мінялись стабільно раз в місяць. І оце кожнісінького разу, коли вона мене знайомила з новим, вони так смачно виціловувались з звуковим супроводом, що мені аж не по собі ставало. Ну нормально(???) - кафешка, сидимо троє, говоримо і ні з того ні з сього вона як вчепиться в нього, а я і в сторону дивлюся,і в туалет вихожу, а вони далі..Вона заміж вийшла і трохи заспокоїлась..Я хоч теж ще дуже молода, але ніколи собі такого не дозволяла. Ми з чоловіком до весілля 4 роки разом були, то вже на самому застіллі його тато просив, щоб ми на гірко цілувались, бо він ніразу того не бачив)))

13. Made in USSR

угу, треба і собі їх поновити))хто б то взяв нас з собою в подорож?)))

14. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А я в Франка вчилася, то також чорнявий, схожий на цигана зависав в нас і клеївся до дівчат постійно. Можливо, то один і той самий:)
    У нас на філології теж одні дівчата.

15. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Гуляли сьогодні на дитячому майданчику який повністю засипаний піском. Було купа діетй малих, які бавились у пісочниці і біля неї. Приїхали дві мамулі з грудними дітьми і сіли на лавочку, яка за метр-півтора від пісочниці. Одна з тих мам прийшла ще зі старшою дитиною, років 5-ти. І тут та старша дівчинка захотіла пісяти, мама сказала, щоб теріпла, та відповіла, що не може. І тут мама каже: "Ходи сюди, я тебе посаджу пісяти". Заводить її за лавку, на якій же і сиділа, а це трошки біляше метра від пісочниці, і висаджує малу на пісочок пісяти. Хіба так можна? В мене мову відняло, щоб щось сказати. Хіба не можна було вийти за межі майданчику, де навколо купа дерев і висадити під якесь дерево хоча б? Як так можна бути таким безкультурним і байдужим до чужих дітей? Самі ж по тому посиділи ще кілька хвилин і забрались звідтам.

16. Rashkovska

Rashkovska New Member

От писали вже тут про людей в потягах, що місцем мінятися намагаються, то вже і я пожаліюся-пообурююся трохи, бо людській нахабності нема меж!
    Поверталися ми з чоловіком минулого тижня з Ужгорода. Квитки взяли завчасно: верхнє і нижнє не бокове (колись мій муж з бокового падав, та й я себе дискомфортно почуваю збоку, тому поїздку на 2 дні відклали, щоб місця були хороші).
    Отже , зайшли ми в порожній потяг, розклали сумки, чекаємо. У вагон заходить жінка десь за сорок, сідає на бокове в нашому купе і без «добридень-перепрошую» починає вимагати, щоб ми з нею місцем мінялися.В неї нижнє бокове і їй то не підходить, і то все не правильно, і касири зарази і т.д. і т.п. Мій чоловік чемно вибачився і відмовив, я зітхнула з полегшенням (сама зовсім не вмію відстояти свої права) Тут почалося щось дуже неприємне. Спочатку страшні «возмущенія» : ми не маєм права, ми ніхто і ніхто нас не виховував, і на ІНВАЛІДІВ не зважаємо, і батьків не поважаємо, і така Україна, і такі нові? Українці, і… що там тільки не було! А потім ще ця жіночка вимагала поставити свою сумку під наше сидіння, а потім ще й постіль нашу – одне простирадло, бо, бачте, у нас аж 4 на двох, а їй не дали , бо місце в неї не те (логіка залізна). І ще такої гречки, та проса, та вівса….Вона не відстала, поки провідника не покликали. Так ми з мужем полягали, а спати мені страшно: хтозна що тій дамі вночі придумається… за дві години вона таки якогось хлопчину з нашого купе «переселила», потім ще в однієї пари постіль просила-вимагала (вони відмовили), а під ранок, коли ми проснулися, в неї вже й постіль була. Поки ми чай пили нам розказала, яка то молодь паршива, яке погане львівське виховання, які хами у львівських маршрутках і ще якусь таку шизофренічну історію нам розказувала, що не піддається логіці і здоровому глузду…. Дякувати Богу, у Львові ми вийшли і подумки поспівувавши людям, що поїхали з дамою до Києва. Як будь-яка вихована людина, я неодноразово мінялася місцями, про сумки – то мови нема, а мій чоловік одного разу дав чолов’язі свою постіль – бо то було варто, але коли в тебе вимагають, потім ображають, обзивають і знов вимагають… Де ж того терпіння набратися?

Last edited: Sep 12, 2012
  17. zaderyshka

zaderyshka Member

хехе, я собі згадала як їхали з чоловіком в Київ і в сусідньому купе були страшенні перетрубації, бо їхало двоє хлопців і їх дівчат "розселили" по різних купе і на верхі полички, двох дядків, які їхали в купе з хлопцями вмовили помінятись місцями, але один із них хотів нижню поличку як в нього було. Попосити помінятись місцем, то нормально, особливо, якщо компанія хоче їхати разом. Але дівиці дістались до мене, щоб я дядькові поступилась місцем, а сама "переселялась" купе яке через два чи три від мого чоловіка. Мотивація шикарна "Вы молодая и можете спать сверху! А мы парни и девушки между собой и хотим ехать вместе". Довелось мужу їм "розчехлити", що ми взагалі-то одружені і їхати з лєвими людми, окремо теж не амєм бажання. Дєвіци возмутілісь і видали останній козир - Нуу, мы вам постель перенесём. Після того як ми знову відмовились, на весь вагон сильно розказували, якы тепер "черствые и невоспитанные люди!".

18. Rashkovska

Rashkovska New Member

Згідна з вами. Слово "рагуль" взагалі вухо ріже. Але прочитавши гілочку, здалось , що саме тут люди зрозуміють мої почуття образи. Думаю, через деякий час теж зможу ставитися до того з гумором)

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та...хвора на голову тітка, що зробиш. Посилається таке тай по всьому:girl_bye2:

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Їхали ми з мамою якось у Полтаву, а сусіди по купе - дві дівиці з Єнакієво з дитиною років чотирьох. Це була жесть. Мат-перемат постійно, накинулись на провідника, бо їм щось не сподобалось ("я тєбє ща сквозняк в штанах сдєлаю, конь педальний" і т.д.). Потім почали обмовляти "западенців" та все таке. Довелось вислуховувати, бо та дівиця реально якась неадекватна була і все купе було в шоці:girl_devil:.

Thread Status:
Not open for further replies.