Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Рагулі?

Я б на вашому місці спробувала його затопити :)

2. Snegamondo

Snegamondo New Member

а у нас в будинку стук по батареї заміняє телефон. баби стукають одна одній, щоб в гості йшли. тільки з поваги до віку це рагульство й терплю.

3. orange girl

orange girl Well-Known Member

хмм, це як варіант, можна припустити:girl_yes:, але тільки для того, аби хоч якось виправдати його дивовижну поведінку. Наскільки я знаю, люди якось інакше шукають спілкування....

---------- Додано в 06:34 ---------- Попередній допис був написаний в 06:31 ----------

ото тільки й уявити можу, який би то був скандал :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

---------- Додано в 06:38 ---------- Попередній допис був написаний в 06:34 ----------

оце теж справжній "дурдом-веселка":lol::lol: Але розумію Вас,ну що ж з ними поробиш:girl_mad:

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

поважний вік ніколи не може бути виправданням для хамства і рагулізму

5. Just me

Just me Member

Чесно? А Ви не пробували у відповідь на його стук зіграти на батареї собачий вальс? Тада-дам, там, там.... (І так 1,5-2 хвилини) Металевими предметами. А потім дверей не відкрити - ви ж спите. І яке його діло, коли Ви спати лягаєте. По закону Ви все робите правильно - до 10 години стихають шумні звуки. Впевнена, що призадумається.
    ПЕ.ЕС. Як буде за помсту видзвонювати - не переживайте - дзвінок відключіть.

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Хіба маразм)

У моєї старшої цистит. Добирались до лікарні громадським транспортом. Це був жах, вона очі витріщає і каже - ХОЧУ ВЖЕ і негайно. Намучилась з нею жахливо, поки доїхали, шукали кущики, парки і туалети. На дорогу до лікарні пішло 2 години (а не 30 хв.). Згадувала цю тему:girl_blum:
    Не все так однозначно.

А з меншою також проблема. Сідає пісяти тільки там де хоче. В неї вік протесту. Минулого тижня всадилась посеред пішоходного переходу на світлофорі. Тяжко я її звідти забирала, вона мене била. Це пройде, але стидно мені, стидно....

7. Snegamondo

Snegamondo New Member

звичайно, що так, але ж домогтись реакції в людини, для якої ціле життя подібна поведінка була нормою, і яка вже почала втрачати адекватність від старості, дуже важко.
    та й з другого боку, мені видається не дуже хорошою ідеєю почати вчити таку бабу правилам проживання у багатоквартирному домі, бо окрім злості та пліток я, конкретно у цьому випадку, нажаль, нічого не доможусь.

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

а я б забила болт. всі ми живі люди, ну щось впало, хтось дверима гримнув. то ж не спеціально робиться.
    може,коли Ви перестанете звертати увагу на його скарги, то і він змириться зі своїм статусом "сусіда знизу"

9. orange girl

orange girl Well-Known Member

:) ні, таке не пробувала, а от відстукнути йому пробувала...результат: першого разу (як я вже тут писала) він приперся до мене злий і недобрий і почав кричати, і нічого навіть слухати не збирався; інші рази-просто мені відстукує у відповідь:girl_devil: Ну то мене тоже бісить неймовірно, ну ми ж не дятли щоб перестукуватися, і не радисти, щоб в азбуці Морзе практикуватися.

Просто для себе вирішили, що будем обережнішими. Ну але то ненормально,щоб я в себе вдома боялася стілець посунути...а як діти з"являться??? І чисто за спостереженнями, дарма я старалася взагалі безшумно з ним співіснувати, він точно так само далі продовжує себе поводити:girl_devil: і навіть, якщо раз на тиждень шось стукне-він тарабанить по батареї:crazy:

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

я от теж останній тиждень над цим призадумалася, і планую зробити саме так, як ви кажете...тупо забити на нього болт! бо з нестерпними і дивними людьми інакше неможливо. Мабуть у нього раніше ніколи не було сусідів, якщо таке його дратує

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

orange girl, забийте і не зважайте. Буде стукати по батареї - киньте на підлогу щось важке. Як варіант - баскетбольним м'ячиком по підлозі постукайте хвилин 10-15. Ну і про виховування сусідів знизу музикою (колонки покласти на підлогу, зверху накрити ковдрою, пустити музику ДУЖЕ голосно і піти з дому геть) не забувайте. Я за те, щоб з сусідами дружити, але що забагато - то нездорово.

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

І я за те. Не звертайте на нього увагу, треба вам стукати, чи крісла совати - стукайте і совайте, хай собі лупить скільки влізе, не будете реагувати то йому скоро набридне. А як приходитиме до вас, то просто не відчиняйте. Воно вам треба, на нього все одно ніякі доводи не діють і чує він тільки себе. Включіть ігнор і живіть у своє задоволення. Бракувало ще у своїй хаті боятися зайвий раз поворухнутися щоб сусіда не потурбувати.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

13. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Культурний ШОК

Як похвально - влада дбає про туристів і про місцевих мешканців також, розставляючи туалети.
    Все було б добре, якби акурат за цими туалетами не було ВХОДУ в приміщення магазину. Вирішили, якщо ще ремонт- то яка різниця? Хоча майстри теж мають якось ходити туди сюди. А магазин має відкритись у вівторок. Вже туалети прибрали і перенесли, але сам факт культурного шоку лишився. Ну як, як? можна було поставити туалети саме отак- бездумно, і це ж робила не одна людина, і нікому в голову не прийшло, що закривати туалетами вхід (неважливо куди) якось недоцільно. А ми дивуємось, що авто паркують на тротуарах.

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Кращої теми годі й знайти цьому вуйку. Рагуль 100%-ий. Туалет громадський через дорогу!

15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

і підпис: ми чекаємо на євро!

16. smugastik

smugastik Well-Known Member

мда, це навіть не рагуль, скоріше б....

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині їхала в автобусі 4А, вже якраз поворот на площу Галицьку. Їде швидка, з сиреною і мигалками, а водій того буса - рагуль! - взяв і просто перед швидкою повернув! Невже йому так важко було пропустити швидку?

• Подобається Подобається x 1
  18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Тут недавно про банкомати говорили, я теж згадала. Беру гроші, завжди перераховую поки не відійшла, ззаду одна жінка, поки я рахую гроші каже відходьте вже, я їй: я ще рахую, вона: можете відійти і порахувати. Оце мене вже розізлила. Яке її діло де я маю рахувати гроші, всі такі мудрі, шо то капєц, все по їхньому треба робити. Коли закінчу всі свої операції з банкоматом, тоді відійду, шо в нас за народ вічно пхатися в чужі справи?

19. smugastik

smugastik Well-Known Member

з таким рагулізмом як сьогодні, я ще не стикалася, взяла в " Вопаку " малому кекс до чаю, поклала в пакетик і чекаю, щоб оплатити на касі, підходить ззаду якась бабулька, витягає мій кекс з мішечка і починає його мацяти , мені на секундочку відняло мову а потім кажу : " жіночко невже не видно, що це чийся товар" а вона мені у відповідь : " А що тут такого, я просто хочу подивитися чи він свіжий :, кекс я звичайно поміняла, але простота деяких людей,часом просто вражає.

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

їхала я в траваї. ну, майже пустий, забігли хлопці (клас 5-6) на зупинці. І вирішили розімнутися - по черзі висіли на поперечній трубі якраз навпроти дверей. коли вони відчинялися - вони гарненько розгойдувалися на вулицю. то що та трубка, хоч і металева і груба, вже порядно вгнута - і так ясно (не вони перші), але яка розвага. і так 20 хв - яке терпіння! так би в спротзалі нормативи здавали.

Статус теми:
Закрита.