Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: РАГУЛІ.

ох, це мої батьки так попали:
    мало того, що той "майстер" робив ремонт у ванній стільки часу, що можна було цілу хату збудувати (до речі, бо постійно були ті самі ""швєта", тільки чомусь всі решта люди ходили на роботу), то він не мав інструменту, то матеріялів, то, напевне, совісті.
    Так коли нарешті то все "свєршилось", за тиждень прийшов сусід зверху (вуйко серйозний). В нього в підвалі під моїми батьками чи то сауна, чи то ще щось - коротше, щось круте і дороге. Виявилось, що труба, яку той майстер х...в так гарно проклав в стіні і вже плиткою заклав - та труба протекла і позаливала усю сусідову сауну.
    І що робити? Батьки, крім владнання своїх негараздів ще й мають сусіду ремонт оплатити. А з тим рагулем що робити? :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    ех, і де ви були раніше :sad:
    ага, а не хочете: "буду в 9", приходить в 5-й, без матеріалів, курить і йде?

найбільше в таких горе-майстрах мені подобається те, що вони жаліються, що "роботи нема, я б тіки робив, такі золоті руки маю (з дупи вирослі). От тільки би 200 днів в році свята відгуляв - і зразу до роботи!"

2. dasha

dasha Well-Known Member

То певно в багатьох були такі майстри - рагуляки. Мені також такий рагуль 3 місяці робив лоджию, зжер певно раз 5 так як заплатили ( а то було немало). Потім мій майбутній (тепер теперішній) чоловік після нього переробляв то був в шоці як погано все зроблено. А сусідам потім інші (чудесні майстри ) зробили лоджию за три дні. Видно то мені так "пощастило" :connie_pull-pigtail:girl_haha:

3. Музик

Музик Мартуська

не впевнена, що сюди, дратують водії, котрі на швидкості "долають" калюжі якраз біля пішоходів, і не дивляться чи можуть обляпати з ніг до голови

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

5. Gentle

Gentle Well-Known Member

Неприємно для себе відкрила ще один вид рагулізму - завантажувати в соціальні мережі чужі фото. Чому в мене ніхто не спитається, чи я хочу попасти в вконтакте чи в однокласники на спільній фотографії? Це дуже нетактовно! Для чого хизуватися тим "як ми круто віддихнули"?
    Навіть не знаю, куди ще подіти своє "негодование" з цього приводу - чи то в гілку "Забилам би", чи то в "Соціальні мережі"...

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Подайте своє "нєгодованіє" тим, хто розмістив ваші фотографії:d23:
    Та тут, ніби))))
    А майстер, так і подавно років 10 всю родину і друзів пильнує...

7. Raven

Raven Мама малятка

В нас теж золоті сантехніки, їсти їздять додому, навіть кави не хотіли попити, коли запропонували, а коли вода їм перетекла з відерка біля батареї, то все повитирали і підлогу помили, хоч і казали їм, що самі все зробимо.
    Щоб не оффтопити, їхала вчора в маршрутці, сиділа біля вікна, коли зайшов мужчина з словами "посвідчення" сів біля мене і почав носа длубати, а козявки чіплялися на ручку переднього крісла :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:. Ну не рагуль?

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Яка актуальна тема.Перечитала всю і помітила,що не згадано тут про ще один підвид рагулів - діти батьків рагулів.Стикаюся з такими вже не вперше,відколи розпочався розпродаж петард та іншої піротехінки.Діти зараз придумали собі нову забавку - кидати петарди перехожим під ноги.Мало того,що то бахкає немилосердно,що може не тільки маленьку дитину,але й дорослого перелякати,та ще й небезпечно - бо невідомо,що то за петарда і як вона може встрілити;так і покалічити можна по дурості.А тим дітям,що так роблять,ще й неймовірно весело - бачити як людина лякається,а самим стояти збоку і реготати.Сьогодні зробила зауваження таким хлопчикам,то ще й почула на свою адресу купу неприємних слів.Позабивалам би тих продавців - рагулів,що продають дітям петарди і батьків,які не навчили своїх дітей,що то не іграшка.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

як я Вас розумію...
    у нас таке саме, але вони придумали ще таку тему кидати петарду вверх і невідомо куди впаде, біля будинку стоять машини і наша, то вже на одну попали петардою, то батьки добре за те малися...
    але от навіть зараз сиджу і за вікном той звук(а я ще дуже ляклива)...
    зробила раз зауваження, то кинули в мене, тепер не роблю, а швиденько проходжу... РАГУЛЬНЯ... :girl_devil:

10. enigma

enigma Well-Known Member

Ото сьогодні згадали в одній темці. Вважаю рагулізмом їздити у гори (на лижі, наприклад) на шпильках. Як таке бачу, мене аж сміх розбирає.

11. robik

robik Member

:suicide::suicide::suicide:

12. Gentle

Gentle Well-Known Member

По цьому дуже видно наших туристів закордоном :) На каблуках - рашн. А ще літом якраз. Приємно, напевно, коли каблуки занурюються в гарячий пісочок на якомусь середземноморському пляжі... Ляпота! :)

13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ото сьогодні згадали в одній темці. Вважаю рагулізмом їздити у гори (на лижі, наприклад) на шпильках. Як таке бачу, мене аж сміх розбирає.

І з тонною макіяжу на мордочці ліца. Щоб при падінні в сугроб лишити кольоровий відбиток на сніжку.

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я думала, що нині вибухну!
    їхали на роботу, вийшли чекати маршрутку. Купа людей як завжди, але вийшло більше, ніж заходило, і що Ви думаєте?? місця стало менше! я впхалася, Коханий ззаду підіпхав, і дивлюся - всередині купа місця! я прошу, вже навіть кричу, щоб пройшли - та де, як барани повставали, і хоть би хтось рипнувся....

15. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

цей факт я врахувала, і спеціально прослідкувала. на наступній з тих НІХТО не виходив!

17. panna

panna New Member

Вчора в продуктовому магазині пропустила жіночку в черзі поперед себе(дуже просилася), так після цього бабця позаду вирішила, якщо я не поспішаю, то й вона поперед мене піде, а потім ще знахабніла тітонька, без здачі хоче 1кг мандарин.Мені аж смішно стало, продавчиня вже сама не витримала і повернулася до мене обслуговувати.

18. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мені колись давніше отак петарду кинули в капішон.то я вже з того переляку і злості зловила того пацана і товкла по чому попало.
    і ше півдня ходила глухувата на одне вухо

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Кажете про рагулів тут говорять? Можливо, в мене зараз полетять тапки від любителів тварин і т.д., але я вже от того рагулізму не витримую: хочете заводити домашніх тварин, прошу дуже, хоч цілий зоопарк вдома, але в себе вдома, в хаті, за своїми дверима, а не на спільному коридорі, в під"їзді, в дворі. Чому сусіди повинні з острахом виходити з під"їзду, та ще й обходити величезну собаку , розміром з добре теля, бо його пошкодували і розстелили під дверима картонку з-під холодильника? А той пес з того щастя обдер половину вхідних дверей в під"їзд. Я вже мовчу про рагулів-любителів голубів, через яких решта жителів будинку речі на балконах повинні завішувати ще зверху клейонкою, щоб не прийшлось прати знову. І рагулів-любителів котів, чиї пухнасті улюбленці гуляють в тебе по балкону і мітять територію, а їхні мисочки розкидані по цілому дворі. Нормально? Накипіло...

Статус теми:
Закрита.