Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Рагулі?

гм, все ж є певні правила поведінки, чи при друзях можна не дотримуватись жодних? Для прикладу носа хустинкою витирати, витирати ноги, не колупатись у носі і т.д., так і запитатись чи тебе можуть зараз прийняти - цілком нормально.
    Не нормально - пхатись п'яною компанією до хворої подружки і вимагати різних різносолів-забав і танців до ранку.

2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

для того є чарівна кнопка :girl_cool:

бачу що найбільше розказують про те як то погано мати домофон ті хто його не мають... цікаво :girl_in_dreams:

скільки вже часу маю домофон, може раз на місяць хтось побавитись чи серед ночі задзвонити. і ще жодного разу в нас не були поламані двері більше 2х годин, а ламались вони теж від сили 2 рази. пишу по факту!

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дискусія йде в іншу тему, хоча....друзі не припхаються до хворої коліжанки з пивом, а прийдуть з малиновим варенням і апельсинами. на те вони і друзі...а інше то вже рагулізм.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а про такі крайнощі ніхто і не говорить, мова ж про кавуську з коліжанками яких ти завжди рада бачити. і коли в тебе нічого нема то просто кажеш - зайди по дорозі щось купи - от і маєте росоли.

це ж коліжанки, майже родина, про який "етикет" може йти мова

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Уж лучшіше вже на двір.
    Маю щастя проживати поруч з заядлими курцями. Під нами - бабуля, доця і її чоловік чередуються на балконі, випускаючи клумби диму, інтервал - хвилин 10-15,(це поки внучка ще не курить, а так інтервал скоротиться ще більше), відповідно отой дим весь в нас в кімнаті-кухні. Закривати вікна щоразу, як вони запалюють дзигару - знач жити ціле літо запечатаними. Що не радує. Дихаємо тим.
    Це ще не все. По сусідству з іншою кімнатою, де ми спимо, також живуть куряги, і якщо я на ніч привідкриваю вікно, щоб краще спалось - всі дими йдуть прямо до нас. Ну а в холодну погоду сусіди знизу полюбляють курнути в "параші" (тільки так можу назвати туалет в якому курять...фее....), і якщо ми вмикаємо витяжку знову насолоджуємося пасивним курінням.
    О, про бички. В всіх під"їздах нашого будинку прибудинкова територія або в квіточках, або гарно оброблена і засаджена кущиками. Наш - виключення, він весь засипаний ковром бичків. Без перебільшення.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

у нас, теперка, на щастя, ніхто у туалеті не курить, зате десь на поверхах хтось цілими днями курить траву, ото вже аромати на весь будинок:sad:

7. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Мушу виговоритися, бо вибухну.
    Ходила я трошки по дитячих садочках району записувати дитину. Для мене не принципово (навіть не потрібно) цього року в садочок потрапити, бо планую на наступний рік давати.
    Так от, найближчим до мене є дитячий садочок №44. Заходжу в коридорчик, там сидить якась пані, питає мене до кого я.
    Я кажу "До завідуючої"
    Вона: по якому питанню?
    Я: хочу записати дитину в садочок.
    Вона: у нас прийом уже закінчений.
    Я: а я хочу записати на наступний рік.
    Вона: тоді Ви зарано прийшли. Приходьте в грудні.
    Я кажу, що хотіла б все-таки поспілкуватися з завідуючою, а вона мені: завідуюча приймає тільки в понеділок з 12 до 13 год.
    Я кажу: добре, а як звати завідуючу?
    Вона: А нашо Вам?
    Я: ну, мені ж треба якось до неї звертатися?
    Вона: Ви її не знаєте, то нащо Вам як її звати?
    Та якби я її знала, то певно не питала би як звати:girl_haha:
    Загалом я знала, що у цьому садочку так просто до завідуючої не потрапиш, там як в СБУ контроль, бо її вже двічі ловили на взятках, але через якісь сильні плечі відпускали. А коштує туди потрапити близько 3000 грн. А подивились би на ті майданчики, де дошки гнилі, покрівля звисає, то жах.
    От справді, мала б я якихось знаймих у ЗМІ, дуже би попросила цю тему висвітлити.

8. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

ZIK рулить! Вони такі темки люблять мусолити.

9. glasses

glasses Member

а сказати "хлопці, я дзвоню в міліцію, що ви порушуєте громадський спокій. може звалите по доброму?"
    В нас так кричать тільки з вищих поверхів. Справа в тому, що це постійно різні люди, вулиця прохідна між Шептицьких і Городоцької. Вот і пянство сюди часто заносить:girl_cray:

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не факт. в під"їзді моїх баби з дідом був і кодовий замок, а тепер от домофон. і все рівно якась к..рва насцить в ліфті, захаркає дзеркало. а майданчик між 3 і 4 поверхом взагалі не просихає. і наркомани з 9-о теж нікуди не поділись:girl_devil:
    раніше завжди ходила пішки на 7-й поверх, а тепер просто боюсь. ліпше посидіти в поламаному ліфті((

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

мені б Ваші нерви))

11. sani

sani New Member

домофон у багатоповерхівці - то як продажа повітря, то розвод для тих хто нічого не розуміє.
    1. лишній "жучок" в хаті
    2. відкрити не проблема
    3. коли світла нема двері не закриті
    4. щось занести винести - проблема
    5. тяжкі двері
    6. зі встановленням домофону у нас в домі нічого не змінилось, як харкали в ліфті так і харкають, як обдирали стіни так і обдирають, як курили в підїзді так і курять, як смітіли так і смітять, нічого не змінилось :sad:

Домофон актуальний тільки для приватного будинку, коли усіх кого ти впускаєш і заходять ти знаєш . а для багатоповерхівки найоптимальніший варіант простий кодовий механічний замок.

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а в нас змінилось. Може у вас харкають-обдирають-смітять-курять самі ж жильці цього під"їзду?
    для кого? для професіоналів може дійсно і не проблема, а для звичайних людей то проблема.

13. Відповідь: Рагулі?

Співчуваю.
    Виходить, у вашому під'їзді живуть справжнісінькі рагулі, які самі собі харкають, смітять, стіни обдирають..
    То ясно, що в цьому випадку ніякий домофон не допоможе.

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Пересаджувала на балконі квіти і спостерігала картину: під будинок під*їхав джип, в ньому сопляк за кермом, соплячка збоку сиділа. привезли якогось хлопця, він вийшов і зайшов в під*їзд.вони ще щось метушились в машині, потім відкрилась передня дверка пасажирки і та на землю поставила пусту пляшку з-під води, упаковку з-під сигарет і якісь папірці. дверка закрилась, ще щось посиділи і погнали з таким ривком і скрипом коліс на повороті. ну не рагулі?:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

16. taniarz

taniarz Active Member

оооо, то 100%, я вчора спостерігала таке...але то були не сопляки, а старша кобіта,за 50 точно. Відкрила дверку, розпакувала пачку цигарок, викинула то з машини, а потім гордо вийшла. Бичка:girl_blush2:

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

так само. Набагато чистіше і спокійніше в під'їзді стало

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

для тих "хто хоч щось розуміє" не проблема - в підїзді є такий апарат керування який дозволяє при потребі відключити домофон на деякий час(довгий переїзд, похорон). але вас він аж ніяк не стосується - мучтеся й далі.

19. sani

sani New Member

кожен раз коли заїзджаю і виїзджаю з коляскою, мучаюсь, немаю ні бажання ні часу бавитись з тим механізмом

20. AilataN

AilataN жива

А чим краще домофон від кодового замка?
    Здається Сані має на увазі, що від рагулізму конкретний прилад не спасе, якщо таке явище є, то воно буде і з домофоном, і з кодовим замком.

Thread Status:
Not open for further replies.