Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

ну ладно коли 1 й поверх, а якщо вище :girl_in_dreams:
    в нас як домофон не працював (щось там чоловік "удосконалював") то то був капець. почуваєш себе ліфтером.

---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

а мене доводять до сказу курці на сходових клітках. ну то просто завал, літо на дворі, ну вийди собі на вулицю, на балкон і кури собі там. так нє - треба на сходовій клітці. а забрати за собою бичок, то взагалі фантастика. всі бички в консервних банках на підвіконниках. не підїзд, а попільничка.

2. manka

manka Member

А для чого казати? Зробити! В дворі сусіднього будинку вночі часто "тусувалися" підлітки. Результат - сміття, недопалки, пляшки і шум. Одна активна жіночка кілька разів викликала наряд міліції і, кажуть, допомогло.

На рахунок домофону: є в нас одні мешканці, які сміялись з того, що ми тратимось на домофон. Самі, мабуть, розраховували на те, що хтось буде для них вахтером. Мала таку ж ситуацію, як Ніколь. Кілька разів впускала, потім сказала, нехай встановлять собі трубку.

3. KAPUCHINKA

а я то думаю де вони пропали. :girl_cool:

4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а мої сусіди ще мудріші, мають домофон, і коли їхня найменша спить, теж відключають, але.......! старші діти дзвонять до мене, щоб я відкрила, ну нормально? та роздайте тим дітям по брелоку, нехай шастають...

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

не відкривайте.

6. OxankaF

та я не відкриваю, але ж мусиш підійти до домофону, спитати "хто", і так по 20 раз на день...

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

8. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А, може, достатньо піти до сусідів і прояснити ту ситуацію? Мене б то дістало.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я теж того не розумію, хоч і живу на 1 поверсі. Це насправді не є вже так дорого, зате скільки незручностей створює. Чомусь більшість наших людей вважають це зайвим і далеко не першочерговим, але для мене це важливіше аніж купити крутіший телевізор, другий ноутбук чи пятнадцяту футболку дитині. Людям за кордоном і в голову б не прийшло подумати "нащо воно мені треба?" бо хто звик до порядку і зручності, про таке не думає. Враховуючи те, що в нашому будинку все життя не було ні кодового замка, ні чогось подібного, цілу зиму двері навстіж - пів підїзда снігу, бо хто б то додумався закривати за собою двері, як в них там на 8-му ташкєнт, то для мене ці нові двері з домофоном просто немовірне щастя! Колись теж був повен підїзд коноплекурильщиків, тепер нема:girl_claping: нехай ніхто не ображається, але я не розумію як можна на такому економити...

10. terezka

terezka котяка-вишивака

Ще б не підпирали ті двері постійно чимось, щоб потім не ламались, і не пускали б усіх підряд, то менше б пили пиво-горілку і курили різні підлітки, а то ганяти треба

11. zetta

zetta Well-Known Member

як нiкого не чекаю -то не пiдходжу, не питаю..., i часто знiмаю трубку шоб навiть не дзвонив.

12. OxankaF

як мої діти гуляють на вулиці..... можуть в любий момент прийти і подзвонити в домофон. І я ставила домофон, щоб відкривати двері своїм дітям і своїм гостям, а не слугувати швейцаром цілому під"їзду..
    йдеться про те, що з мокрою головою не спускатись на перший поверх

13. KAPUCHINKA

ну це якщо готуєшся до якоїсь гостини, то може і так. а якщо дзвонить коліжанка і каже я в твому районі, буду за 5 хв, чи сестра, бо їй там щось треба. То може бути і мокра голова і піжама. Не бачу в тому жодної проблеми. До мене щоб прийти в гості не треба за місяць наперед записуватися )))

14. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Бачу тут багато друзів по домофонному нещастю. У нашому під"їзді з 36 квартир домофон встановили лише одиниці. Це не розкіш, а необхідність. Тому мене дивують ті, хто відмовився. Зачасту сусіди мотивують відмову тим, що не хочуть, щоб злодії знали вдома вони чи ні. Думаю, якщо вже й злодій захоче залізти до квартири, то відсутність домофону не буде перешкодою. Особливих проблем не бачу Враховуючи, що мала дитина в хаті може спати, звук поставили на мінімум. Почую - підійду, ні - то не пощастило. А чоловік принципово не відкриває чужим.

15. KAPUCHINKA

то вони, напевно, з тих самих причин і дзвінок собі не ставлять і телефон не проводять, чи то тільки на домофон поширюється? :girl_impossible::xaxa::xaxa:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

я теж, все одно у піжамі/білизни нікого-нікого не зустрічаю, і 5 хвилин цілком достатньо аби себе до ладу привести.

правилами етикету передбачено запитатись чи людина вдома взагалі, чи раптом не зайнята чимось чи, можливо, якраз кудись іде у термінових справах і т.д.

і запитання до власників квартир: як би ви поставились, якби у вашій хаті, без вашого дозволу (бо вам то не треба) квартиранти поставили домофон?

17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

якщо вони оплачують той девайс то прошу дуже...

18. KAPUCHINKA

ага, якраз досить, якщо з голови ще капає, або ви щойно з ванни, а на вулиці мінус 20

19. OxankaF

20. KAPUCHINKA

ну от по всіх правилах дзонить і каже зараз буду ))) і я з радістю чекаю.

Статус теми:
Закрита.