Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Рагулі?

2. agalinka

agalinka Active Member

Ми сьогодні здавали кров, попали до такої рагульки.
    Малий в кабінет зайшов вже зі словами "не хочу здавати кров" :sad: ми зайшли привітались, а у відповідь "сидіть чекайте" малий вже на грані, вколола бере кров, я заспокоюю малого " синочок вже все страшне позаду, ще трошки" а вона " ше зовсім не трошки" ну я впала, я дитину заспокоюю, а тут та мармиза мені видає. Я не витримала, кажу синочок не звертай уваги тьотя не вихована, не вміє з людьми спілкуватись, ми вже йдемо від неї. Ну як може така гримза брати кров у дитячій поліклініці.

3. AilataN

AilataN жива

Якщо заходжу у двері, не важно чиї, які ,і де вони знаходяться, в першу чергу, розрахувую на себе. Якщо переді мною йде людина, я розраховую на себе, і прогнозую, що двері можуть закритись з певною силою, якщо ця людина їх відпустить.
    Є така думка, що все таки проходить людина вихована і зауважить мене, дитину, будь-кого, але я на неї не орієнтуюсь, тому що ... сподіватись не потрібно, потрібно враховувати і передбачати.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в нас в підїзді, вже не знаю по якій причині (не думаю що через ціну, бо домофон це не дорого) десь третина точно, а може й половина квартир брєлочки від домофона мають, але саму трубку до хати не заводили. І як до когось приходять з них в гості, то починають видзвонювати всі квартири по порядку, і по закону подлості через раз дзвонять до мене. Спочатку відкривала, потім коли якісь малолєтки вже задрали своїми дзвінками - рявкнула, мол як йдеш до Дениса з 8 поверху, то і дзвони йому, нехай спускається і тобі двері особисто відкриває. Але толку рявкати - як вони мені в любому випадку будили дитину котли та спала. То тепер взагалі зробила дзвінок трубки майже нечутним і маю спокій, може хтось і дзвонить, але ми не чуєм ))) Якби ж то я могла ще дзвінок з коридору в квартиру так відключити - взагалі б лафа була )))

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

6. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну, поки що педагогіка не входить в цикл предметів, які їм викладають )) Так що поки добре виконує медичні маніпуляції - ще й як може :)

7. smugastik

smugastik Well-Known Member

анологічна ситуація, при цьому зовсім не береться до уваги час, десята вечора, дванадцята ночі, чи шоста година ранку, таке враження, що просто тиснуть кнопки для розваги.

8. sani

sani New Member

ги, і для чого було мінєти ті старі механічні кодові замки на то ту дурь? щось змінилось? нічого!
    тільки на пару сотень грн побідніли усі, і двері стали у кілька разів тящі(дітям не відкрити) :) + ще за якесь "обслуговування" деруть гроші :)
    рагулі усіх розвели ;)

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Звечора набрати відро води. Як почуть кричати, виключити світло, тихенько відкрити вікно і охолодити гарячих хлопців. Щоб мало не здалось....

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і ми теж, але квартира то не наша. Коли має хтось прийти - спускаюсь за тією людиною, і ніхто нікому не дзвонить. Це від людей залежить, як знаєш, що до тебе йдуть гості, а в тебе немає трубки від домофона, то спуститись вниз не є великою проблемою...

11. glasses

glasses Member

Та тут без варіантів, я ж кажу перший поверх, ну і люблять вони стояти саме під нашими. Сьогодні знову, якісь пияки чи то хлопаки якісь напились і викрикали біля 1 ночі. Так і хочеться відкрити вікно і сказати, щоб пішли подалі, але трохи боюсь я за вікна, квартира орендована:girl_cray:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а сказати "хлопці, я дзвоню в міліцію, що ви порушуєте громадський спокій. може звалите по доброму?"
    ми на 8-му живемо, а чути тих нічних забулдиг не гірше, особливо зараз, коли спимо з відкритим вікном. сьогодні вночі якісь дівки виспівували...

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

дає! бо люди ставили двері з замком для того щоб в підїзді не ходили чужі. якщо Ви йдете до подруги то подзвоните по домофону і Вам відкриють. в тих питаннях я непохитна.
    тю..чого то не можеш? я завжди кажу що жінки теж так само можуть робити, просто вони занадто виховані щоб так чинити))) тоді випадають мужики...))

14. Samhayne

я теж живу на восьмому...
    Але одної ночі мені снився якийсь кошмар з криками, воплями, я ледь прокинулась, а виявляється, що то мені не снилось. Спершу подумала, що то на сходовій клітці стосунки з’ясовують. А потім зрозуміла, що то з вулиці..... На всю вулицю такий мат-перемат стояв....
    Враховуючи, що с сплю, як сурок і мене вночі можна виносити і я не прокинусь, то я уявляю скільки вони перебудили людей у навколишніх будинках...

15. Made in USSR

ми теж не робили трубки до квартири, але живемо на 1 поверсі. то всі мої знайомі в курсі що коли йдеш до мене в гості то дзвониш на мобільний. ніяких дзвінків по сусідах.
    мінєли щоб по підїзді не шастали всякі бомжі. я вважаю що якраз кодові замки то марна трата грошей. все одно двері завжди відчинені і код можна легко вгадати. а так маємо чистоту і порядок. і ніякі малалєтки по поверхах не товчуться. деякі людялять стаи і через домофон з коліжанками поговорити, але я зла тьотька і завжди відганяю їх. чому? бо за ті домофони і двері ми платили немалі гроші, і то не є забавка. буквально вчора відігнала малого. котрий відкрив двері і гойдався на них. його батьки потім за свої кошти ремонтувати не будуть, а я хочу жити в чистоті.

горня води вирішує ті питання льохко))

16. Samhayne

Горням води, я вирішую проблеми куріння канабісу (коноплі) на сходовій клітинці.
    Ті придурки йшли по вулиці, а будинок мій стоїть перпендикулярно вулиці. Але.. якби вони стояли під будинком, я б таки скупала їх.... І совість би не мучила. Я така злюка останнім часом....

17. Balu

Balu Member

а ми поставили перемикач, тепер, коли малий спить, просто все вимикаю, і тиша. А то теж видзвонювали всі, а в нас ще на той дзвінок пес гавкає сильно.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а можете пояснити чому. дорого чи вигляд псує? невже зручно кожного разу спускатися за людьми? ну як літо то ладно, а зима, то ж і голова може бути мокра і щойно встав і бла.бла. бла.....

19. Made in USSR

на той час 400 грн було задорого + ремонт в хаті, передпологові клопоти і витрати.
    ну і мені не так важко спуститися на 6 сходинок і відкрити. тим більше що в хаті всі дорослі і мають свої ключі. мені і дзвінок в двері тепер не дуже потрібний.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Але людяності і співчуття ще ніхто не відміняв. :girl_in_dreams:
    Мій малий дуже боїться, коли кров беруть, але лаборант завжди його заспокоює і все пояснює, що не так страшно.

Thread Status:
Not open for further replies.