Рагулі?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Кольорова, 8 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: РАГУЛІ.

Такі відвідувачі приходять не попити чаю, а зарядити мобільники, сходити на халяву в туалет,покурити, почекати електричку(зекономивши на залі очікування)і сидять з тим чяєм до самого закриття . Рагулі. ІМХО.

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я з таким жахіттям зустрілась в готелі в Празі. Такі об"яви були написані на трьох мовах. На англійській і німецькій на одному листку було просто написано "Прохання не виносити їжу з ресторану". А російською на окремому листі, великими буквами написано "Пожалуйста, не выносите еду с ресторана, еште сколько хотите здесь" (щось так приблизно). І під цим написом, жіночки пакують булочки у схований під стіл пакет приговорюючи "Давай, давай, быстро ставь, никто не видит".
    Звичайно, що на сніданок в готелях є все на всі смаки, від смажених яєць до йогуртів. Жахало мене і те, скільки собі люде ставили на тарілку і навіть на дві - і йогурти, і сосиски, і яйця, і каші з молоком, по три пачечки масла і ще й варення до того, і кави, і чай, і сік.... ну і звичайно, що то все не з"їдалось, і шкода мені було, коли офіціянти то все скидували з тарілок.

3. Galysik

Galysik Well-Known Member

А мене аж трясе від наших майстрів.
    Ось де яскраві представники сімейства рагулиних!
    -не злити воду після себе в туалеті це норма! Я вже не кажу - опустити після себе кришку унітазу!
    -поняття не мати, щоб помити руки після туалету, зате потім ходити і хапати за всі дверні ручки цими руками!
    -після роботи аби-як помити руки 1 раз і витерти їх об хазяйський чистий рушник, який після такого витирання стає чорним! Хоч висить спец рушник для майстрів!
    - запалювати цигарку без дозволу в чужій хаті, і коли ти прибігаєш на сморід, то воно до тебе - А шо? Не можна?
    -втіхаря закритись і пити горіляку замість працювати, а потім навіть не винести за собою пляшок, а сховати там-же де роблять ремонт!
    -покурити надворі, а окурки забичкувати у вазони з петуніями і там залишити! (але вони вигребли за це!)
    -нарвати собі в дворі винограду, а коли їх спитаєш хто дозволяв - круглі очі - А шо такого? Не можна? Його ітак ніхто не рве! (а виноград дикий, хоч і солодкий, але не обриваємо, лишаємо для птахів на зиму)
    -усі свята як Дмитра чи Анни - майстри мусять бути вихідні, - бо то шьвєто! і вони нині не працюють!
    і коронний номер - занизити на початку роботи вартість, щоб узяли саме їх, а коли вже приступлять - сказати що помилилися в розрахунках/не врахували чогось і додають ще 20-30% до загальної вартості.

Сьогодні вигнали чергового такого рагулину.
    Сантехнік Толік, 25-30 років.
    Почепив нам батарею з перекосом у 2 см. і каже що переробляти буде тільки за окрему плату, бо з його точки зору ітак нормально і "воно ні на шо не впливає"!! Коли чоловік спокійно сказав, що у такому випадку він може бути вільний (гроші за цю роботу йому було заплачено наперед, бо вона входила в основну роботу, але лишався ще шмат роботи, тепла підлога, яку цей майстер теж мав робити), він ще 30 хв. причитав, поки збирався, що треба було його "нормально попросити", а не виганяти, то він би переробив, якби у нього зявився на це час! Оце нахаба!
    Нам цього разу взагалі з майстрами не щастить. Наші перевірені зайняті до весни, а тут припекло, мусимо брати інших, а вони усі як брати між собою - мат-перемат, не раз алкоголем тхне вже зранку і повадки/звички однакові, не важливо чи береш через фірму чи приватних. Через фірму ще нагліші і гірші, бо відповідають за все не вони а їх бригадир. То не раз було що дзвонив той бригадир і - вибачте, майстрів сьогодні не буде, вони забухали. І сам зізнається що розігнав-би, та нема з ким працювати, усі такі.
    Аж трясе!! Але то вже в іншу тему..
    Може хтось має толкового сантехніка? Уже написала в Пропоную роботу, але ще тут продублюю, дуже треба, робота стоїть.

4. Gala

Gala Well-Known Member

Це,думаю,нормально,що не працюють у свято.,не нормальним було б працювати...

5. Seppy

Seppy Active Member

От я ненормальна! І на Миколи, і на Дмитра, і на Анни, і на Івана працюю. :eek: От дурепа! Шкода, що якщо скажу начальниці, що робити ніц не буду бо у мене шьвєто, то вона мене точно в дурку здасть,:girl_crazy: якщо перед тим не звільнить звичайно...

6. Ксюшаня

Ксюшаня Well-Known Member

Ну скажіть хіба це нормально: в кінці робочого дня (тобто 17.55, коли в мене робочий день до 18.00) давати роботу, яка займає по обсягу пів дня, а потім по телефону давати вказівки будучи при цьому на дні народження і казати, а що тут такого побудеш до 7 години на роботі, хоча це зайняло набагато більше часу(а в мене вдома чоловік з отруєнням і температурою лежить) :girl_devil:

7. Gala

Gala Well-Known Member

Може у Львові і роблять ремонти у великі релігійні свята,в моєму місті не роблять.А люди звичайно що працюють ...малось на увазі найманих робітиків,що роблять ремонти.,і т.д

8. Bilenjka

Bilenjka New Member

Хотіла і про власні спостереження написати, а як почала згадувати...
    Навіть не плакати хочеться, а отак всім просто пики понатовкати... хоч мало буде... і ніц то не змінить, знаю... Скільки не рвалася щось (когось) змінити, вірячи, що реальні зміни і вплив починається з конкретних людей, зсередини, з маленьких кроків і т д і т п... ЖОДНОГО!!! разу не було результату!!!
    ХАМСТВО і НИЦІСТЬ - ось визначальні риси переважної більшості населення цієї країни.
    А РАГУЛІЗМ - найголовніший ГЕН, який з покоління в покоління лише посилюється, витісняючи інші ознаки...
    Так уже допік той рагулізм НА КОЖНОМУ КРОЦІ В ЦІЙ РАГУЛЬСЬКІЙ ДЕРЖАВІ, що все б віддала, тільки б забратися звідси раз і назавжди!
    СЛАВА РАГУЛЯНДІЇ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. Seppy

Seppy Active Member

10. Nevalyawka

Nevalyawka New Member

11. olena

olena New Member

Ходила вчора ввечері з малими на ялиночку подивитись,
    так от стоїмо розглядаємо,йде група
    "нєдорослєй"(інакше їх не можу назвати) і мат перемат на всю вулицю,одна з них каже ,що тихише будьте ,бо ж дітки стоять,
    а решта навмисне обернулись і давай продовжувати ту нецензурщину.
    Ну хіба не рагулі?

12. natorella

natorella Well-Known Member

шукайте віруючих (євангелісти і іже с німі) - вони не п*ють, не курять, зроблять на совість і вихзідні тоді, коли їм скаже господар

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

Точно!
    В нас позавчора було просто ШОУууууу!
    В під"їзді прорвало загальну трубу, мало того, що ті кретини спершу проривались до нашої хати, бо їм "відітєлі" з нашої ванни ближче до труби ніж з під"їзду довбати. Ясно що були послані...потім морочили голову, дайте води, дайте ліхтар, дайте продовжувач і апогей:tanksmile: дайте болгарку! Блінн! Ви з чим на роботу ходите?!
    Ми викликали нашого перевіреного майстра, то він приїхав і стояв над тими жеківськими уродами, пильнував щоб не нахалтурили. Матом таким крили, що вуха в"янули. Я вийшла спитатись в нашого майстра, чи каву з цукром буде, то ті красавци почали примовляти " А чого то ви в нас не питаєте, може ми теж хочем кави і фляшку":russian_ru:...за що були ще раз послані в жек, де їм зарплату за наші гроші платять.

Маю, нашого шикарного сантехніка. Все, що він робить ідеально і з довічною гарантією.Напишу вам в ПП.
    Воно то так, але щось того "стану душі" аж занадто багато розвелось....

14. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А таких всюди дуже багато, і "нєдорослєй", і "жужиків", і, на даль, статечних дядьків...Часом думаю - якими є їхні батьки, чи вони їх так виховали (та знаю, що не виховували так спеціально), ЯК вони прогавили щось у вихованні, що ТАКЕ виросло?!
    Нещодавно: у "Кінг-Кросі" гуляє ведмедик величезний зі "Спліта". Діти тішаться, народ радіє, фотографується, всім подобається. Справді, гарно. Попереду нас йде купка "хлопчиків", пристойно вбраних "нєдорослєй" років 14. Дурнувато гигикаючи, голосно перемовляються між собою: "Але кльово було б його зараз в’ї....рити ззаду по голові!" (даруйте, цитата)
    І знаю, що вдома це швидше за усе милі дітки, і видала їм мама вдома кілька гривень "на морозиво з друзями", але на це вони куплять пива і цигарок, і волатимуть матюки серед дітей, думаючи "Ех, бляха-муха, які ми круті!":bad:

15. Відповідь: РАГУЛІ.

Згадалося.
    Років зі 5 тому їду в трамваї. Сидить молоденька мамочка років 20-25 і на колінах тримає сина десь 3-річного віку (а може ще й молодшого). Що саме вона йому сказала на вушко, я не почула, але весь трамвай почув, як те хлопчисько почало матюкати свою матусю. Воно ще й говорити толком не вміло, а матюкатися - о-го-го!!! Саме дивне для мене було те, що ця мама просто відвернулася до вікна і жодного слова у відповідь малому не сказала. То певно так і мало бути, напевно в їхній сім"ї так і спілкуються, бо звідки ж така мала дитина могла знати ТАКІ!!! матюки?
    І скажіть, що доброго може вирости з такої дитини? Та самий звичайний РАГУЛЬ, на якого ми з вами зараз і жаліємося.

16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

ну тут не зовсім згідна. Є випадки, коли діти наслухаються чиєїсь брутальної розмови і відразу того нахапаються, але з часом то в них проходить- забувається. Психологи в такому випадку радять на це не звертати уваги, поки дитина не почне усвідомлювати змісту цих слів. Якщо дитина не буде перебувати в "лайливому" середовищі, то це все пройде! І може вирости цілком порядний інтелегент. (ну але тут потрібно і батькам постаратися)

17. terezka

terezka котяка-вишивака

так і є, на цьому не варто загострювати увагу, само проходить

незнаю куди то писати, тому пишу сюди:

вчора побачила величезну сварку поміж продавців в квіткових рядах на базарчику. Виявляється прийшла якась жіночка з помітною інвалідністю і попросила в однієї продавчині продати їй чотири гвоздики за 30 гривень. І поки встигли втрутитись інші продавці, та їй продала ті чотири гвоздики і дуже люб"язно провела з базарчику, допомагаючи йти.
    а сенс сварки в тому, що за ті 4-ри штучки гвоздик покупець мав заплатити максимум 20 гривень, а не 30-ть. Ось так продавець скористався бідою жінки і її незнанням цін. Ще й потім продавчиня почала хвалитись своїм зарібком. Я ж туди потрапила якраз в розпал сварки, коли продавці накинулись на ту продавчиню, бо думали, що та продала квітки зі знижкою, а виявилось все навпаки , ще й нажилась.

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

тут ще невідомо,хто на тому більше втратив:чи та жінка,чи продавець...
    мене просто дивує,як вона не боїться так робити...

19. terezka

terezka котяка-вишивака

та хто її знає, є такі, що наживаються на всьому підряд, думають що чим більше народу здурять, тим краще жити будуть

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

фігня то все. це залежить яка то людина,а не від віри. просто совість треба мати.

минулого року взяли свідків,бо хвалили знайомі,що вони добре роблять.
    ніфіга не добре:
    1) куток з гіпсокартону ставили мені тиждень
    2)поставили криво( інші майстри,які після них то доробляли, були в шоці)
    3)щоразу кажуть "завтра будемо на 9 ранку.чекайте". я встаю в 8.чекаю. ті сволочі приходять на 11-12. закурюють.переодягаються. вже 1 година. ше годину поковирялись.в другій вони вже обідають
    4) обідають тим,що я зготую. курятини вони бачте не їдять.
    5) після того ше годину шоб сало зав"язалось. перекур. і так то все тягнеться до 10-11 вечора. а мені ше після того прибирати в хаті.
    6) причому робив щось переважно один майстер.другий був так,для масовки.

терпіла я тих казлів насилу. і досі чорти беруть,як згадаю. ледве стримувала себе шоб не нахамити їм просто в обличчя.
    причому беруть вони за роботу дорого,але це,як бачите,важко назвати роботою

Статус теми:
Закрита.