Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

Моя сусідка, старша жінка, теж годує голубів, прямо з вікна своєї кухні на третьому поверсі. Часом лиє їм залишки борщу, кидає розмочений хліб, якісь недоїдки. Будинок звичайний дев"ятиповерховий, над входом у під"їзд є дашок ,то часом та їжа+фекалії голубів акумулюються на тому дашку, часом все збирається при вході у під"їзд, але найвеселіше сусіду з першого поверху, якому за вітром це заносить на шибки, а під час дощу всі його вікна у "симпатичних" патьоках. Він вже й говорив з тою пані, і сусідам жалівся - нічого не змінилось...
    Бабця хоч не інвалід, але теж погано рухається, хоч часто виходить у двір...і теж переконана, що робить добру справу...

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а ви розкажіть які хвороби і паразити розносять ці голуби. може й передумають.

3. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Я в такій самій ситуації порадила бабусі виходити на вулицю й годувати там,мол є можливість більше голубів нагодувати,на вікні й балконі не всі вміщаються ....помогло

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Говорила, дуже детально і ніби зрозуміло пояснювала. Видно, непереконливий аргумент.

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Голуби - то ще нічого.. Мої добрі-предобрі сусіди всю зиму підгодовували приблудну кішку-породіллю (не знаю, як то правильніше сказати) з її кошенятами. Облаштували їй кубельце в картонній коробці під сходами. Смороду було, скажу я вам, з першого по п"ятий, аж задосить.. І вічно ті лоточки з недоїдками, пакетики від кітікету, мнявкання.

Ні, я хоч сама більше люблю собак, припускаю, що і котів можна любити, аж до нестями. То чому б їх не взяти додому, і там ся тішити ними, створивши відповідні умови?На щастя, навесні кошенят таки прилаштували, а мамця як пішла, так більше ми її й не бачили.

А от в сусідньому будинку пані має вдома якусь незліченну кількість облізлих котів. Бардак і сморід панує не тільки в квартирі, але й у під"їзді. Мені щиро шкода її сусідів.. Як можна такими бути - не на острові ж живуть..

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

скажіть що трутки насиплете тим голубам...може тоді сусіди пожаліють пташок і будуть їх годувати подалі від такої сумашедшої))

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Згадуючи сусідів.. Як можна буквально "прати" килим і вивісити його назовні мокрим-мокрющим, щоб вітер його розгойдував, і сірі патьоки поливали мій щойно вимитий балкон.. І то перед самою Паскою.. Ну не рагулізм?

8. Мар'яся

У нашому "зоопарку" і таке є. Якось поки зимно то так не чути смороду, от чекаю коли літо прийде, то буває сморід нестерпний як заходиш до під"їзду. Хоча, виглядає, що котів таки за останній рік трохи поменшало, бо цьогорічні березневі нічні пісні не так було чути.

Направду, моя дитина росте серед чудової дикої природи в самому центрі міста, а я того не ціную :girl_nea:

9. OlgaSoroka

А плювати з 16 поверха свого балкону? Ох ми всі нижчеживущі раді після виходів таких рагулів на балкони

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

це дуже болюча тема, дорогою до інституту одна жіночка через вікно годує голубів, просто сипле на землю крупи, хліб. Вже не знаю скільки разів на мене всипала. Даєш зауваження: Вам не подобається, не ходіть під вікнами (живе на 4 поверсі). Одного разу посипала мене вареною гречкою, куртку довелось в хімчистку здавати...
    і про що ті люди думають!!!годуйте своїх пташок десь в парку, но не через вікно сипте, люди ходять!!!

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

та хоч повісили, а в мене в подружки сусідка зверху пере на балконі, шлангом поливає килим і то все інколи тече прямо по заскленому балконі подружки...скаржились, а вона заявила чого ви сваритесь, я Вам за одна і вікна помию!!!!

11. Мар'яся

Нині я маю гарний настрій до цієї теми, тому ще трохи про наболіле. Вже пів року щодня ходжу одною дорогою і щодня двічі в день в голові крутяться різні не дуже гарні думки про водіїв, які "вміють" паркуватись. На Володимира Великого, відразу за "Провесінню", там де ті магазинчики, що стоять так трохи окремо від базару на самому повороті вічно паркується якийсь рагуль, щодня інший. Паркується цей "збірний" рагуль щоразу на тротуарі, на самому повороті, залишаючи між машиною і тим металевим парканчиком десь 10-15 см вільного місця. Пройти ні самому, а тим більше з дитиною, чи з візочком стає нереально. Треба йти по тротуару, тоді обійти по самій середині дороги оте припарковане авто, а тоді знову вийти на тротуар. Ну так, то ж дуже важко припаркуватись на вічно пустій стоянці і заплатити пару гривень, або вже як тих пару гривень нема, то стати на 10 метрів далі, так, аби не перешкоджати пішоходам. Ні, то ж не можна перейтись ногами ще пару метрів, тре конче біля самого базарУ встати.

12. OlgaSoroka

А Ви будете йти-тикніть ножкою по колесу кожне авто-нехай сигналізація спрацює й водій трошки занепокоїться.....

13. Відповідь: Рагулі?

Дуже мені сподобалось це фото:

Як на мене, дуже акуратний, гуманний, але дієвий метод боротьби з рагулями.

14. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ееее, це аналогія конячої голови в мафії чи щось інше?

15. Vероніка

Vероніка Never give up

... і замість газетки записку " Я паркуюсь, як рагуль " чи таке

16. Made in USSR

ой, ви будете сміятись)) чув може хто про ті наліпки типу: мені байдуже, паркуюсь де хочу? отако, мій благовірний вже має єдну таку відзнаку))) припаркувався за кілька метрів від стоянки щоб зекономити, бо мав лишити машину на кілька хвилин тільки. повертається і вуаля! має ордена)) я так сміялась з нього, кажу: от так тобі і треба. але він сказав що то фігня, бо ті наклейки дуже легко здираються. то я тако подумую, може то написати тим організаторам щоб який ліпший клей брали))

17. Мар'яся

на паско універсальний :girl_haha: (якраз маю тюбик в запасі і безмежний простір для дії :girl_devil:)

18. Made in USSR

я теж про нього подумала))))))

19. Savchenko

Savchenko Member

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.