Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

а "гопніки" нашого двора вже бояться мене. Я їх регулярно з поверху ганяю, де вони курять травку і бухають...

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

3. New look

New look Well-Known Member

оце точно. Це взагалі "нівміняємі". На Св.Миколая вечором прогулювалась, і йшла до церкви на сихові, там біля самої вже церкви є площа така невеличка для машин, то якісь отакі виродки-гопнікі десь взялись на жигулі і коли я дійшла до середини площі почали навколо мене давати круги і коли вже під,їхали до мене ближче відкрили дверці машини і хотіли затягнути в машину, кричали всяке, п,янющі були. Жах просто був. Я ледь встигла вискочити на тротуар і втікти.І добре що хоч дядько якийсь зупинився і щось крикнув, бо точно вже б мені нічого не допомогло. Після того не те що сама, а й з кимось не гуляю по вечорах)) І не раз такі випадки чула. :girl_devil:

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Головне - не боятися їх, вони збиваються в згаї, бо поодинці ніц не варті. Пояснюю спершу адекватною мовою, а як не доходить, то з мови інтелігентної, переходжу на бидло-суржик, пояснюю, де вони не праві, і куди їм йти...
    А ще я дівчинка троха габаритна (52р. впевненості на 165см наглості помножено на 4 розмір авторитету :girl_blush2: ). І якщо в мене руки в боки, то мені пофіг на який бік в нього кєпочька надіта....
    Раджу почитати мою куму, там взагалі 155 см наглості і самовпевненості.
    http://yusmal.livejournal.com/880576.html

7. New look

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мені це нагадало, як в Інтернах медсестра Люба вчила культурного Філа спілкуватись з бидлом:girl_crazy:

9. RamirZ

RamirZ New Member

А я впадаю в ступор, коли досить великі діти чи вже підлітки, або й дорослі роблять щось геть безглузде.
    Ситуація 1. Ідемо із сином вулицею, а назустріч двоє хлопців років по 10-12. Один в руці тримає банку із якимсь солодким напоєм і по ходу виливає із банки напій на тротуар, бризки летять і на нього, і на нас. І взагалі: що мені казати своїй дитині? От нащо це робити?

Ситуація 2. Син взяв на прогулянку пластикову рушницю. Якесь малятко попросило подивитися – дав. Той малюк поніс показати татові. Що робить тато? Шукає дрібні камінці, запихає їх у дуло, не звертаючи уваги на мої слова про те, що це іграшка, і вона не заряджається так, а псується, і намагається вистрелити прямо вгору, над собою і своєю дитиною (тверезий!). А якби вдалося, то що хотів отримати? І така безцеремонність до чужих речей… Може, вони мають можливість собі ці іграшки щодня купувати, але ж то вони.

10. New look

Останній допис ще нагадав дітей з пітардами. Зривають їх де тільки можна, і головне що батьки збоку, а воно стриляє. Типу для них це нормально. Зимою в сніг кине її ледь не перед носом тобі, і відбіжить, а ти що хоч роби чи йди на ту "міну" чи стань і чекай як дурне..

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Дівчата, а поясніть мені, бо в мене вже закрадаються підозри, що то, може, я не така. Чим керуються рагулі (?), які годують голубів в дворі власного будинку? Я на то свинство спокійно реагувати не можу: двір загиджений не тільки голубами, а й залишками всякої їжі. Свіжесенький приклад, від якого мене ще підкидає: я повертаюсь додому, якась пані винесла в пакетику гарно розмочений хліб і його по дворі розкладає. На моє запитання чи в хаті смітника нема, відповідь мене добила: "А я що? Я голубів годую." (правда, позбирала ті декоративні купки, зате тільки я сховалась, поставила їх в себе під дверима, суть не змінилась). Я вже втомилась воювати з тим, думала. може, того року буде легше, а ні: сонце присвітило, рагулі (?) тут як тут.

13. New look

В мене відразу з,явилась ідея-компроміс: зробити в дворі спеціальну кормушку для голубів. Хай ті любителі покормити голубів зроблять низеньке коритце шириною 30 на 100 см, і тоді крихти не будуть розсипатись і смітити, і голуби будуть нагодовані.

14. Мар'яся

а туалети для голубів платні відкрити чи як? Чи далі мій балкон (а ще всіх сусідів з 2 і 3 поверху) буде виконувати цю функцію і ми з сусідами далі будем змушені переступати через ту купку? Я не проти годування птахів, але завели б собі в хаті курку, і кормили б, і гидила б їм в хаті, і хліб б не пропадав, так ще й яйця були б.

15. New look

В такому випадку потрібно якось це все дійство перетягнути в інше місце, подалі від будинків. Голуби "птічькі " міські, їх з міста не вигнати, і якщо вони Вам заваджають варто якось подумати над тим, щоб їх перемістити в інакше місце (а може їм якусь халабудку зробити подалі навіть)...

16. Мар'яся

мні просто направду цікаво чи є такі люди рагулями чи ні. Чи то мені треба міняти свою думку (рагульську?) і тішитись мальовничими купками екскрементів, декоративно розкладених балконом (старий будинок зі входом з балкону) і тішитись щоденною можливістю спілкування з дикою природою?

17. New look

Я думаю вони не рагулі))) А просто люди які не обдумують до кінця свої вчинки. Ну не подумали вони, що комусь це справді може не подобатись. І Ви також не рагуль)) бо маєте право на свою думку про цю справу, Вам все-таки то заваджає. І на мою думку якщо Вам сильно це заваджає варто спробувати спокійно,без емоцій з усмішкою на лиці спробувати вирішити це питання з тими хто кормить їх.
    Доречі тільки що подумала, що у нас в дворі голубів ніхто не кормить, але вони живуть в нас в якихось отворах в будинку, і обкакано лише там, більш ніде.

18. Мар'яся

десь минулого року на форумі я писала про свої спроби переселити їхні туалети (спроби були досить таки серйозні, з залученням жеків, як не помогло, то зі скаргами в міськраду плюс з власними стараннями в першу чергу). Закінчилось то тим, що голуби відсунули свій "туалет" на метр по балкону далі. Повністю склити балкон на 5 квартир своїм коштом, на жаль, не маю змоги. бо то виглядає єдиним виходом, плюс тоді треба ще й забирати всі штирі, на яких кріпляться шнури для білизни. Реально, єдиний вихід - перестати принаджувати голубів "безплатним харчуванням". Але ж як то пояснити рагулям, які навіть відмовляються прийти на "екскурсію визначними місцями" на третій поверх, бо вони там не живуть і їм того не треба.

от , третій рік я "усміхаюсь", ще одна сусідка "усміхається", решті наплювати.

19. New look

Ну якщо третій рік, то навіть не знаю.А ви прямо говорили з тими людьми? Що вони казали на ваші скарги?

20. Мар'яся

Говорила, просила, пояснювала. Не доходить. Пояснення єдине: "Я - інвалід". Направду, не розумію кореляційного зв"язку між двома поняттями і що з чого випливає. Минулого року всіма своїми розмовами і проханнями, поясненнями того, що це небезпечно і т.д., я добилась хіба того, що голуби годувались нишком, а коли я з"являлась на горизонті, то демонстративно відмахувались від них. Нині тих "милих пташок" кормила якась взагалі інша пані, як чи то в гості прийшла, чи то якийсь соцпрацівник.

Направду, пишу на форумі виключно для того, аби хтось, може, прочитає і задумається перш, ніж принадити "милу пташку", бо є багато, хто робить з першого погляду таке благе діло, не замислюючись яку шкоду тим приносить іншим.

Thread Status:
Not open for further replies.