Рагулі?

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Кольорова, Dec 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Відповідь: Рагулі?

2. Talya

Talya Well-Known Member

пишу в цю тему, бо саме до рагулів відношу працівниць нашого відділення ощадбанку!
    я вже давно розчаруваляся в цих особах, але надія ще жевріла. а даремно. треба було мені обміняти гроші. обмінник зачинений, а їхати до наступного з візочком і дитьом, що намагається з нього вибратися, бажання не було, та і відстані в нас чималі. тому єдиним виходом був ощадьанк. заходжу, в приміщенні порожньо, сидять троє касирів, лялякають. питаю - поміняєте 20 євро?-так, а паспорт маєте? - маю!- давайте. взяла в мене гроші, сидить гортає той паспорт, а тоді видає: - ми вже нині набрали необхідну суму, тому міняти не будемо.
    мабуть, у мене був просто гарний настрій, і псувати я його не хотіла собі, бо просто вийшла. нащо ти береш паспорт, гроші, а потім вирішуєш, що тобі просто лінь проводити операцію, бо ти ж нікуди не дивилася, не перевіряла чи є необхідна сума? і чи взагалі існує таке поняття, як необхідна сума?
    і ще один випадок в цьому ж відділенні. малій тоді було десь місяців 2. потрібно було оплатити за навчання. заходжу, біля видаткової каси стоїть черга з пенсіонерів, хочуть отримати пенсію, а касир пояснює, що грошей немає. каже - чекайте, зараз привезуть. питаю чи тут оплачувати? - каже в наступному вікні, а там працівниця розмовляє по мобільному. на мене не звертає уваги. мала в мене на руках лежить. я чекала хв.3 і питаю - ви ще довго? - я не буду вас обслуговувати, бо я зайнята! чим ти зайнята в робочий час? касир з першого вікна просить прийняти гроші, бо може видати їх пенсіонерам, а та далі розмовляє! мала почала пхинькати і я пішла.

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

про галицьку інтелегенцію.
    іду повз оперний, перед мною іде жіночка з двома "обцямканими" пекінесами, один з яких починає гадити в акурат перед вхідними дверима оперного. за пару метрів групка туристів. німа сцена.
    на мій оклик , та кобіта так гнала , що бідні цуцики за нею невстигали.
    все розумію-тварина нездатна втримати свої потреби і буде гадити саме там де її припре. але ж невже так важко, чи може то дуже встидно-просто прибрати в пакет екскременти...

4. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Куди ж їм прибрати- нахилиться і корона з голови впаде!:bad:

5. Tratata

Tratata Active Member

А в мене сусіди з початком шашличного сезону смажать шашлики просто на балконі :girl_crazy: Ми якраз заселилися, і приїжджаю після вихідних у квартиру, а в мене вся квартира в диму, чоловік залишив вікно відкритим, коли виходив. Забігаю в кімнату, думаю усьо, погано електирку зробили, замкнуло і горить в мене квартира. Оббігала всю квартиру, нічого нема. Я виглядаю у вікно, а в мене сусід з протилежної квартири поверхом нижче зігнувся над грилем і махає усердно картонкою над грилем :girl_dance:, бо в них гасне вогонь. Того разу сусіди мене пізнали з зовсім іншого боку :girl_devil: Ото з нетерпінням чекаю цьогорічного сезону:girl_sad::girl_crazy:

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. AnnaManna

AnnaManna New Member

Стану на захист, так як сама працюю в цій системі, так як зараз курс євро дуже падає нам заборонено приймати велику їх кількість ( є певні межі скупу). Тому не будьте такими сердитими, а ввійдіть в їх положенні, ми люди підневільні...........
    Ну на рахунок тріпання по телефону - ви цілком праві.

8. Левицька

Левицька New Member

по-перше, мова йшла про 20 євро, а по-друге, якщо є таке розпорядження, то потрібно про це було одразу сказати, а не брати і гортати чужий паспорт.

9. Analgina

Analgina New Member

Сьогодні була з мамою в Вопаку, купувала булочки і пампушки з часником, коло мене стояла жінка років 55-60, брудне масне волосся, незачесана, неохайно вбрана, одним словом їй теж смакували пампушки і вона їх вибирала коло мене, весь час мене підштовхуючи під лікоть. Так як нині велике свято, я вирішила поступитися і промовчати, так і зробила. Вона перевернула всі пампушки ( до слова, вони були щойно винесені з пекарні, всі як один свіженькі), одну плахту щипцями розломала пополам, і, звісно ж , не взяла, вибрала "найсвіжіші" і рушила далі. А далі було неперевершене- посеред залу вона відхаркнула харкотиння і плюнула його на підлогу. Ми з мамою отетеріли. Оце такі зараз жінки. А це ж, мабуть, чиясь дружина,мама,бабуся... Брррр.... Гидота.

10. Talya

Talya Well-Known Member

11. Олька

Олька Well-Known Member

Я Катю на танці забираю біля будинку, мені її виводить мама, так от стоїть моя мама, чекає коли я приїду і бачить коли молоденька мамуся з коляскою ЇДЕ по дорозі, де купа припаркованих машин і тим, що їдуть треба один одному дорогу ддавати в такій ситуації, що ПДР не діють, тільки культура водіння, так ні, та мамаша при ШИРОЧЕЗНИХ тротуарах валить з коляскою по дорозі, ще й ховається за припарковані машини, бо розминутися, то просто треба бути "самовбивцьою"... Ладно мамаша - дура, а дитиною своєю в калясці ризикує... Так мені мама про неї сказала, поки мене чекала, а я їду, як ту ДУРУ побачила, я не стрималась, я відкрила вікно і питаю - що тротуарів немає? А вона в той час була по середині дороги! Я в шоці! Не думаєш про себе - то фігня, а дитя в калясці тут до чого? РАГУЛЬ з великої букви! В мене коли ще мала була в калясці, в мене вже тоді був якийсь "пунктік" на рахунок дороги, але я тоді і вже давно перед тим була водієм, може то не в всіх таке бачення... не знаю...

Last edited by a moderator: Apr 8, 2012
  12. Lyakerka

Lyakerka New Member

Зараз сезон почнеться "шашличний", от і народ в ліси попре. Мене так денервує коли приїдеш в місцину, куди постійно їздиш і прибираєш за собою, щоб наступного разу приїхати і чистенько було, а там якесь бидло пляшки биті полишало, бляшанки, пакети. Біля мене ліс недалечко часом ходимо гуляти з чоловіком, то спостерігала таку картину, йде компанія з пакетами і хтось з компанії каже "Б..ть, шо так заср..но всюди?", нарешті побачили пеньок чистіший і побігли до нього. Через кілька годин ми вертаємось, а біля того пенька вже нікого нема, зате та компанія своє сміття там лишила...де логіка? Нарікати що брудно, бо нема самому де смітити?
    Теж маю "пунктик" з визбируванням сміття, але біля нас той ліс швидше на сміттєзвалище схожий...не розгребешся, хоч стій і плач.
    Правда прогулянка була малоприємна,під злізлим снігом весь ліс був вкритий гнилим сміттям, а декілька компаній шукало місце, де б сісти. Думаю після тих вихідних стало на декілька куп сміття більше...
    Так прикро, що деякі люди поводять себе як свині, а хочуть відпочивати якнайкраще..
    От коли потепліє дійсно так хочеться піти до лісу чи в парк, але аж страшно, який той ліс буде після свят.

13. New look

New look Well-Known Member

Цитата: Допис від Lyakerka
    сезон почнеться "шашличний"

Недавно були на природі. І на горбку діти класу десь 9-10 розпалити костер. Через хвилин 30 той кострик перейшов у конкретне полум,я, і почала горіти навкруги трава. Десь на метрів більш як 7 розійшлось. І що ви думаєете, дітки почали гасити те полум,я???? Ніфіга!!!!!Вони як ті останні йолопи почали фоткатись на фоні того всього!!!! Полум,я розійшлось між деревами, той горбок весь горів... наші хлопці підійшли, почали щось з ними говорити і казати щоб ті гасили. То потім дівчата ходити топтали те полум,я, а хлопці (ну вибачте але справді не то що рагулі, а повні дибіли) тупо стояли і дивились на те все. Через ще певний час їм в голову все-таки дійшло, що збоку є озерце і вони почали бігати набирати воду. Ніби все погасили. Але то так з боку виглядало ...оте нове покоління "няшок" мене страшенно нервує,не знаю які з них вийдуть люди)))

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

теж спостерігала подібний випадок, але тут рагульство з двох сторін проявляється.
    чекали на маршрутку біля готелю Львів (десь 2 роки тому) і тут жіночка років 30 з хлопчиком років 5-6, побачивши свою маршрутку, просто на тротуар викинула жменю обгорток від цукерків (приблизно 8-10), і побігла сідати. тобто, поки стояли, то жували і обгортки не викидали, а як вже пішли з того місця, то викинути. це називається: після мене хоч потоп. я була в такому шоці, що капець!
    ну і рагульство з другої сторони: на тій зупинці і до сьогодні нема жодного смітника...

я свого малого також вчу, що не можна викидати папірці не в смітник. то він тепер як десь побачить, що валяється, зразу каже: ото дядько нечемний, треба в смітник кидати. (я поправляю, що то може і тьотя нечемна:))

16. zaderyshka

zaderyshka Member

17. New look

New look Well-Known Member

Я не про таких няшок мала на увазі (не справжніх)). Сорі. Мала на увазі нове покоління підлітків (типу хіпстери чи що, навіть не знаю як воно правильно називається) які "мямлять", а не розмовляють, ходять в оправі самій (без лінз!!) окулярів під РейБен, "штанішкі" обтягнуті на стільки що над попою звисає жир...а на хлопців в тих штанцях рожевих, жовтеньких і салатових дивитись не можу, ще вони на ДН вітають тебе "з днюшкою, з дєньчіком" ...і взагалі якісь схожі на голубих і рожевих. Ще ті чьомікі-чьомікі при зустрічах. Типу не "милі", а "смазліві"..

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А загалом я сучасну молодь-підлітків побоююсь, бо часом вони неконтрольовані і небезпечні, особливо, як зібються в зграю....

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

"Е-е-х, маладьож..!" Колись подібне казали про патлатих хлопчаків в джинсах, і дівчатках в міні-спідницях. І про підлітків з браслетиками-фенічками. І про тих, хто за ручку по вулиці ходив (я вже не кажу про чьоміки). І таке то все бридке, неправильне, і часом рожево-голубувате здавалося..

Про мене, хай би вдягалися, як хотіли, аби не напівголі ходили, і "не вчиняли прилюдно розпусних дій", більших за чьоміки :). І "днюшки-дєнчіки" теж не повинні би навічно в голові засісти, якщо голова не зовсім пуста.

А поведінка в даному випадку реально рагульська. Хоча таке творять і цілком звичайнісінькі на вигляд, але капітально недовиховані дітиська.. і дорослі також..

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Вовки! :khomyak: Часом неконтрольовані і небезпечні вони завжди були, є і будуть. Бо "колективний розум і стадний інстинкт", якими вони часто живуть, переважно не є добре. А лідери в колективі не завжди варті наслідування. Важливо, щоб в дитини була клепка в голові і розуміння того, що "як всі скачуть", то не треба скакати "за компанію". То вже проблема того, як їх виховують і як цікавляться їх життям батьки (рагулі?)..

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

моє ІМХО - нехай краще будуть няшки, хіппі, неформали, з японською чи уругвайською культурою, але хоч культурою, аби не гопніки, бо їх я найбільше боюсь - оті стада є реально неконтрольовані. Їх знає вся районна міліція - і та справи мати з ними не хоче.. Вони є в кожному районі....

Thread Status:
Not open for further replies.