Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я якраз завжди думала, що то і є курілка. Завжди, коли в когось бувала в гостях у багатоперхівці -- то господарі нас не на балкон водили, а в під"їзд.
    І ніхто не знав, що то він написав. Якби знали -- без питань перестали б. Всі думали, що то прибиральниця

2. Siania

Siania Love Life

Ну а прибиральниця що не людина? Оголошення цілком достатньо щоб зрозуміти що це комусь заважає.
    :suicide::suicide::suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну спочатку хлопці думали, що заважає не дим, а попіл на підлозі (бо крім тих, хто живе, там ще й купа майстрів, які ремонт робили -- курили). То піссля оголошення перестали кидати попіл на підлогу - більше користувались попільничками. А дим? Загалом він до хати не особливо затягує. Ну як чоловік куре, то всерівно смердить. Але якби хтось знав, що жінка вагітна -- то не курили б

4. kraplynka

kraplynka реалістка

Справа в тім, що в нас багато хто звик, що все, що діється за дверима їх квартири - то не їх клопіт. І пофіг, що тим під'їздом ходять вагітні, діти чи алергики, чи просто люди, котрі не бажають бути пасивними курцями від чого страждає їх здоров'я. Певно ще й попіл всюди був, раз хтось попільнички ставив. А декому головне, що в себе вдома не надимлено, і впадло в мороз тепло вдягтися аби надворі 5хв покурити.. А той, хто делікатний - ще й рагуль, виявляється. М-да...

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 6
  5. Kandya

Kandya Well-Known Member

я чітко написала -- заселено три квартири і три мужика курять!!!

6. kraplynka

kraplynka реалістка

Kandya, Ви й далі вважаєте, що справа в кількості заселених квартир, і в кількості курців? Справа у відношенні до того, що за дверима, і ще чим в результаті мають дихати всі, в тч ваші діти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Це Вам тільки так здається, тому що в вашій сім'ї курять, в нас двері вхідні нормальні стоять і якщо хтось курить то в хаті всерівно чути той сморід (в нас в сім'ї курців немає) то мене аж теліпає коли хтось курить в під'їзді, ну чому я і мої діти повинні то нюхати і дихати тим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
    • Подобається Подобається x 4
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

власне ті двоє, що курять з 3 кімнатних квартир, де 2 балкони. На балконі курити не хочуть - до хати тягне. А під"їзд то шо? То не їхня хата? Закрив за собою двері своєї квартири і де опинився? В загальному хліві? Тоді для чого ставити на вхідних дверях під"їзду домофон і замок? Нехай ходять бомжі і наркомани, то ж стайня! І для чого тоді біля поштових скриньок вішати образИ і ставити вазонки?
    Я би сипала сміття, найсмердючіше - з риби чи м"яса, там де курять. А чо не можна? Нехай то топчуть і курять свої смердюхи.
    Колись в нашому під"їзді була ідеальна чистота, вазонки і дзеркала між поверхами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ага...при чому "клопіт" закінчується навіть і просто за межами балкону. Нагадало мені, як якось мию вікна на балконі перед Великоднем...і тут помічаю, що хтось зверху трусить попіл (з балкону прямо наді мною). Обережно висовую носа, ризикуючи зловити тим носом ще й бичка..... Що ви думаєте - сусід - не то що дорослий, а старий вуйко собі цмалить і то всьо мені на помиті вікна..., внизу на чиєсь попране-розвішене... В такі моменти в мене бракує слів, але коли на моє зауваження сказав дзядзьо: "ой, а я не знав - я перший раз!"...то взагалі не знала як реагувати. Шлангом прикидаються люди, чи реально ніякого виховання? При цьому "а ми з дитинства жили на селі чи в особняку" вважаю навіть невдалою відмазкою.

Last edited: Mar 8, 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 7
  10. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А ще нервує те, коли на зупинці чекаєш маршрутку, мужчини курять і той дим йде на всіх тих людей, що стоять за його спиною.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  11. pokytyanka

pokytyanka Active Member

Оце і є рівень виховання людей і поваги один до одного - якщо багатоповерхівка то можна гадити під ноги чим завгодно, шмалити папіроси так що аж "фуфайка завертається" від того диму. Мдя. Болюча тема, якраз те саме зараз прохожу я в новобудові багатоповерхівки. Ще поки правда не присікла "добрих і файних" мужичків-сусідів які певне думають, що вони тут одні заселені. Мо теж почати писулі по поверхах розставляти?:girl_impossible:

12. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

в нас то є курці, але курять на балконі в попільничку збивають все (балкон закриваю, щоб не тягнуло і 2-3 хв. ще тусуються на балконі поки висмердяться:girl_crazy:). Але той сморід з під"їзду мене теж дратує, що кашмар просто. Вже і сварилась і вивіску писала "НЕ КУРИТИ" і чоловік вже з тим рагульом говорив, допомагає максимум на тиждень і то не завжди. А я як була вагітна, то аж плакала від того смороду, то казав той сусід до мого чоловіка, що я дурнувата, бо постійно з ним сварюсь за то куріння. То капут був. Зараз теж жах, але вже навіть не маю сили сваритись. І найбільш дивно, що коли відкрити в під"їзді вікно, то мені в хату не тягне, але ж йому "тєжко" - РАГУЛЬ. Я інколи, як маю настрій йду і демонстративно йому відкриваю вікно, а він: "Ви що, мені ж холодно, я в футболці!". А я: "Куртку вдівай, як ідеш на коридор"
    Ну і що тут сказати.....
    А про тих рагулів, що курять між першим і другим поверхом, це взагалі мовчу :wacko:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  13. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ви скажіть як, Ну як? можна напарфумитись, щоб запах було чутно на цілий басей у "Спортлайфі"?
    Ходить туди така пані років певно 40+, блондинка, недивлячись на свій вік дуже любить рожеве. Похід у басейн її мене убив:suicide:.Мало що без шапочки для плавання, у вусі блютуз гарнітура для телефону і амбре парфумів невиносиме, хоч вона плавала не по сусідній доріжчі. Комусь , напевно явно чоловічої уваги бракує:girl_flag_of_truce:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

я роблю зауваження. поки ніхто не послав) відходили.

• Подобається Подобається x 1
  15. Hexe

Hexe Well-Known Member

ага,особливо коли рагуль з другого поверху і має балкон, а я з першого і мушу ті аромати нюхати.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене дядько курець. То знаєте, що він "розумно" робить - курить у ванні і в кухні під витяжко. Забила м би. Вся хата ваняє. Вже куча раз сварилася, та де там. Він ще любить покурити на балконі, де може висіти одяг. Одяг весь той дим впитує. А коли покуривши йде з балкону, то запах, що не вивітрився в мою кімнату одразу йде.

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а в мене зверху такий вуйко тріпає коврики через балкон :fool:
    я раз звернула увагу, а він: "та то чистий":girl_crazy:
    цікаво, для чого чистий тріпати?
    і найцікавіше, що це і далі продовжується :ireful1:
    рагуль рагульом.

18. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

В жилетку не пасує, то напишу сюди. Мали вчора по дорозі атракцію. Налякалась жах!

А як проїжджали вогонь, то таке враження, що десь в пекло в"їхали. дим, вогонь, температура піднялась в машині .
    головне за пару метрів заправка і недалечко люди собі футбол бігають...

19. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

В мене також такі рагулі зверху живуть,кожен ранок мені на вікна тріпають свої коврики та ковдри ,вся пилюка в мене на підвіконнику та вікнах і як з таким боротись....

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

То в районі Підлісок? бачила вчора там ввечері випалену землю, я так розумію то дорожні служби то все палять, і вже писало, що штраф за це, і аварій скільки через той дим
    Якого то шпака в голові треба мати?:fool: