Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Шановна Правовик. Для початку, нічого я Вам не приписувала. Ви самі написали, що були на тому концерті також, і бачили подібну ситуацію.

По-друге: Я написала, що ми сиділи у 18 ряді, відповідно, ті люди були в 19 ряді.
    По-третє: Наші місця були 15 і 16 (уточню, на концерті ми були на 17. 00, бо ще були концерти на 14.00 і на 20.00, бо мало лі...), як ви розумієте далеко від 1 і 2 місць, що ще раз доказує, що то не ВИ.
    І по-четверте: ці люди, яких я описувала, прийшли разом. І ця жіночка, до них зверталась не до як посторонніх, чужих людей, а до своїх. Точно сформулювати вже не зможу, бо пройшло достатньо часу від того моменту, але явно не зверталась до них "Мужчина".

І описувала я поведінку двох чоловіків, жіночка, що була з ними поводилась культурно, а не так як ви зрозуміли.

А ну і останнє, ніхто з них, не стояв весь концерт, а сиділи на своїх місцях.

Дуже жаль, що ви приміряли цю ситуацію на себе. Ще не розібравшись, що до чого звинуватили мене в брехні.

Last edited: Feb 3, 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

У моєму дописі не було жодного звинувачення Вас у брехні і ніяких перетензій. А написала ,що : "Пишу це лише для того, бо можливо, ще хтось ,хто знає мене міг подумати , що ці хами були разом з нами. Ми були лише у трьох, я чоловік і донечка." А відреагувати на Ваш допис вирішила, тому , що така ситуація дійсно мала місце. Ми були на 14.00. Тому це дійсно збіг неприємних обставин.

• Подобається Подобається x 6
  3. Inglor

Inglor Well-Known Member

Висновок я зробила саме з ваших навединих фраз:
    Думаю, варто закінчити цю, дискусію, оскільки, нарешті дійшли висновку, що таки ми про різні випадки говорими.

Єдине, шкода, що такі випадки мають місце.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Sitara

Sitara Active Member

Відвідувала я декілька днів тому, поштове відділення №20, що на Варшавській. Слухайте, люди добрі, то тільки там працюють такі "кваліфіковані" працівники, що не хочеться туди більше заходити? Чи то такий персонал усюди на Укрпошті? Я в шоці... Стільки хамства до людей, злості, гаркання я ніде не бачила. Простояла я в черзі, щоб отримати посилку, а ця пані мені каже: "То ВОПШЕ не до мене, то в ТАНТЕ вікно! СЛІДУЮЧИЙ!" Як так можна говорити? Де вони тої дєрьовні понабирали? Виходить для того, щоб працювати на Укрпошті достатньо 8 клясів скінчити та й все?

Last edited: Feb 13, 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  5. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Demetra

Demetra Well-Known Member

Коли жила в тому районі, то я там кожну посилку з криками вибивала! Мало того, що хамлять, то ще й графіку роботи не притримуються!

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Напишу тут, може то у мене лижі не їдуть, але я в шоці була вечір понеділка і половину вівторка.
    І такс, ситуація:
    Ми з молодшим почали ходити в школу раннього розвитку. Група 1,5-2 рочки (+- 2 рочки, в наші групі є і трошки старші дітки). Зразу пишу що в класі дітки перебувають з мамами, бо саме це в моїй ситуації суттєво. Коли ми прийшли на пробне заняття нам все підійшло з малим, гарно позаймалися отримали задоволення. (було десь 6 діток)
    З другого заняття я прийшла хора:girl_cray:. Було цього разу 9 діток, відповідно 9 мам, але то було не заняття а якийсь караул, замість того щоб займатись і слухати що говорить вчитель, 2 мамашки лялякають з однієї сторони, інші 2 з другої, їхні діти ганяють без нагляду, музики в не чути, короче вулик ужасний вийшов. Мій малий, аж почав пищати і дивитись на реакцію говорунів. Я зробила зауваження. На що потім почула, що вони сюда відпочити приходять, потриндіти, розвіятись (але то не було адресовано в мою сторону, а шушукання після уроку, то я не мала бажання влазити в ту дурну розмову). Я ту картину ще на першому занятті засікла, але якось та людина не знайшла собі співрозмовників, то минулося.
    А я йду туди щось дитину навчити, щоб дитина до колективу привикла, дітками побула, ну явно не про Краківський базар слухати на уроці. Зберіться собі або швидше або після уроку, і триндіть скільки хочете.
    В ітозі, спорчені мої нерви, перезбудженна дитина, і ніякого заняття.
    Ось питання, то я щось не шарю, чи то так нормально? Бо як на мене, то рагулізм і елементарна неповага до людини, яка проводить заняття, про всіх остальних я просто мовчу!!!
    Добре, що нормальна вчителька і після уроку я з нею порозмовляла і вона запитала чи ми не хочемо перейти в іншу групу, на ту годину яку я просилась зразу, казала що там спокійніші заняття, бо як оказалось вчителька сама кожен раз хора від тої групи. То тепер підемо в іншу групу, надіюсь, що все буде добре.)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Безграмотно Безграмотно x 2
  8. Sitara

Sitara Active Member

А коли я пішла в ТАНТЕ вікно, то там купа посилок валялись на підлозі, над ними стояла цьоця в позі "зю" і то все розгрібала, не звертаючи на мене уваги, хоч я спитала, чи тут можу отримати посилочку. Коли вона то все розгребла, порозпихала по полицях, тоді вже спитала мою адресу, ім"я і знову давай шукати де то саме, на яку полицю вона щойно впхнула мою бандерольку, по ходу цього всього, старалась мені хамовито доказати те, що моєї посилки ще нема , але я наполягла і вона таки її знайшла. Ну жах! Позвільняла б їх усіх, якби то в моїй силі! Щойно заходила на сайт Укрпошти, хотіла якусь кляузу написати (першу, до речі у своєму житті, я не скандалістка), накипіло мені, але там, на тому сайті, такий же бардак, як і у їхніх відділеннях.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я теж періодично ходжу у 20-те відділення, бардак жахливий. Скарги я писала кілька раз, у відповідь прийшла звичайнісінька відписка, але у відділенні мене запам"ятали, і "непорозумінь" стало менше. Але потім там якось раптово поміняли практично всіх операторів, і знову "кака била кака єсть".

10. Orman

Orman Модератор-бомба

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

То в мене певно якесь саме доброзичливе вiддiлення пошти на весь Львiв,завжди приэмно обслуговують,Якщо я з меншеньким то i без черги беруть посилки чи квитанцii.Навiть! дзвонять додому i через прошу-перепрошую повiдомляють про посилочку.До речi вiддiлення на Мазепи # 68.Так що не все так погано

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

На Санті мене всі рази прекрасно й ввічливо обслуговують :)

13. Chekay

Chekay Well-Known Member

ну не рагуляка? стоїть з самого ранку то голубе чудо автопрому -ні пішки пройти ні візком по тротуарі не проїхати
    Номерні знаки ВС1211АІ
    Р.S.сорі за якість фото - телефон + віконне шкло DSCN0033.JPG

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  14. enigma

enigma Well-Known Member

А так і не скажеш, що це тротуар :) Просто суцільний кусень поганої дороги. Привіт рагулям-укравтодорникам :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  15. Chekay

Chekay Well-Known Member

ну тут маємо що маємо:girl_impossible: але там бордюр високий - см 10 точно, так що не бачити що він виїхав на тротуар він не міг:girl_mad: А от перед Таврією бордюру вже нема, але якось відчув водіій габарити тротуару

Last edited: Feb 13, 2015
  16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Про пошту... Правда то швидше до теми "забилам би..", але вже як тут згададосб)))
    Я не часто укрпоштою посилки отримую, пару раз лиш було, проте кожного разу з мене хотіли здерти за зберігання понад норму (5днів). А я ж то приходила на 3-4 день після отримання писульки. А виявляється вони надсилають лиш "повторне" повідомлення. Перше десь *губиться*. То я таки скандалила і не платила ніразу, хоч то всього пару грн було.. Ібо нефіг так вчиняти. Точно знаю що останнього разу в день, коли мені мали пинести повідомлення (за їх словами), приносили газети-журнали. Значить і ту писульку могли кинути. А вони мені: "а скринька на замок?" Так! Ну і ага, злодії вибірково забрали їм непотрібний листок а журнали лишили :D

• Подобається Подобається x 3
  17. Stroga

Stroga Well-Known Member

Усюди)це взагалі окрема тема, по можливості обминаю 10-тою дорогою.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене часом складається таке враження що їх по спецвимогах відбирають. Мама хоч попрацювала практично в одній організації (укртелеком), але пошту обминає сотою дорогою, їй таке навіть може сказати людина, яка до мами на каву бігала чуть не кожен день. Я не знаю чого, але всі вони там якісь озлоблені, думала що то совок так виховав, але була у відділенні де молода дамочка працювала, то також з такою міною, якби я до неї додому прийшла у велике свято по посилку.

19. Sanfina

Sanfina Member

Вранці стояла в черзі на маршрутку, і стояла ближче до початку, маршрутки довго не було, тож черга після мене була досить велика. Під'їжджає маршрутка, але так як перед нею стали машини, зупинилась на кілька кроків далі, ніж звичайно, і водій відкрив двері. І ті, що стояли в кінці черги, побігли (таки реально побігли, а не пішли) до неї першими, тож вся черга зайшла з кінця:girl_impossible:

20. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка