Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Рагулі? (2)

Я кажу ж про мережу Фуршет(на Б.Хмельницького в них така ж ситуація)
    Про інші можу сказати про той же Епіцентр, кльозет якого вчора мусіли відвідати, коли зайшла з дитиною в кабінку, кришка унітазу була вся в болоті , бо хтось так мостився на неї з ногами. Сідати ніхто туди й не думав але мені навіть гидко було дитину потримати над тим, то просила прибиральницю прибрати.

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

у поліклініці на Руській також віднедавна закриті кабінки на ключ. На дверях пише, що ключі брати в кабінетах, які відвідуєте. А ще місяць тому всі були відкриті. Я вже мовчу, про ліфт, який працює до 4 години. А оскільки я приходжу в жін.консультацію як правило в кінці дня, після роботи, то змушена йти разом зі своїм пузіком пішки на 4 поверх в ЖК. Сервіс, однако...

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

У нас заізд в двір дуже вузенький і частенько в тому вузькому місці хтось машину вмудряється поставити. І якщо людина трохи гірше відчуває габарити, то заіхити ій практично нереально. Сьогодні йду і бачу що рагулику хтось два колеса спустив. Воно то ніби і не нашкодив, але трохи незручностей таки приніс. Може трохи почнуть думати де машини ставити.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

5. Clementina

Clementina Well-Known Member

Та таки нашкодив і опустився до рівня того ж рагулика.
    Згадала розповідь форумлянки, де якийсь чоловік таке ж зробив з її машиною зимою, бо вона стала на його місце, яке він розчистив для своєї машини. Він ніби теж мав "виправдання". Але що там, що там пошкодили чуже майно, ще й спеціально.

6. Відповідь: Рагулі? (2)

Рагульські рагулі живуть в під*їзді ,де живе мій син.Купили си винограду і шкірками виноградними обплювали все під вікнами.Подвір*я чисте,квіточки,двірничка старається,а рагулям все рівно.Майданчик дитячий ,пісок ,а в піску купа скла ,пацанва такі круті слова вживає ,незважаючи на дітей і дорослих.Я коли з малими гуляю ,зразу їм говорю ,що біля мене два ходячих диктофони,допомагає.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Рагулізм і невихованість - кашляти в громадському транспорті і не затулятись при цьому рукою. Отак стоїть і оте все мокротиння навколо себе розпорскує. Жах...

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А як дехто харкає на тротуари, окурки кидає під ноги, і то між людьми, рагулізм конкретний.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Так чим же нашкодив? Спустив колеса, ну підкачає, може порозумнішає. Там реально дуже важко проіхати. Бо з одноі сторони стіна, а з іншоі машина. То або собі бік об стіну дерти або об того рагуля, ну якщо не впишешся. Швидка не влізе взагалі. До речі там є можливість трохи на тротуар заіхати і не заважати нормальному проізду і пішоходам буде де пройти. Але ж то на всіх наплювати. А як на таких людей впливати? Часом можна і до його рівня спуститися, нічого страшного.
    Ми в двір не заіжджаємо, якшо шо ))) але завжди йду мимо і думаю ну чим то має думати людина коли так машину ставить.

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Можна викликати ДАІ, щоб склали протокол на власника авто за неправильне паркування)

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Треба уточнити ще, як саме рукою затуляти, бо якщо це долоня, то це теж по-рагульськи.

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Де вихованість у наших людей?
    Я в шоці з наших сусідів, живе сім'я з двома дітьми, діти невиховані капец ,але ж то батьки винні, хлопчик в 1 класі, 2 слова до купи не може зв'язати, молодша , то взагалі. В болоті валяється, їсть з землі, а мама з папіроскою гуляє, і нуль реакції.
    Мало того, я вийти з своєю дитиною не можу, брудні руки з великими нігтями і болотом під ними ті діти пхають до моєї, іграшки беруть собі в рот ,мама далі нуль реакції, я просто тікаю від них, стукають по вікнах, коляску залишити біля свого вікна, на свому подвір'ї просто не реально, все що є в колясці і в сумці ,валяється всюди ,їхні діти бавляться.
    Дойшло до того, що я була в хаті, мала спала, я щось робила на кухні, чую хтось зайшов ,через весь коридор, вітальню, і на кухню, думала чоловік, а це та пані, стоїть і дивиться, ні добрий день нічого. РАГУЛІ!!!Я навіть не знаю як її звати, я в повному шоці.
    А ще до одної сусідки, вона просто поперла на другий поверх, знову ж таки без слів.
    Я до такого взагалі не звикла, чи то в селах так є, не знаю. Хоча вона теж зі Львова, купили в нашому котеджному містечку , жила до того теж в квартирі, сумніваюся, що там так лазила.
    Я думала , що хоч тут тих рагулів не буде, а вониє всюди, де не пхнися, елітний район, простий, особняк, всюди!!!

14. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

теж не раз таке думаю, коли йду з візком
    в нашому дворі є заїзд для авто з одного боку будинку, з іншого тільки пішоходи. там навмисне поставлені 2 товстих стовпці, з візком пройти нормально, авто не проїде.
    так ось вічно там хтось "дуже мудрий" ставить авто майже впритул до тих стовпців.
    іду я собі так спокійно тим боком, а там худорлявій людині пройти важко, не те, щоб з візком пробувати пройти.
    і що я маю зробити тому водієві-рагулю?:girl_in_dreams: коли ж мені доводиться обходити мало не кілометр дороги, аби зайти з іншого боку будинку? або як варіант брати візок з дитиною на плечі і через паркан??? в такі моменти я б йому не тільки колеса спустила... (хоча жодного разу ще нічого такого не зробила... а вартувало)

15. Talya

Talya Well-Known Member

стосовно кашляючих. чекаю нині в черзі до свого лікаря з ЖК. поруч сидить мадам, котра форкає носом і кашляє, не прикриваючи при цьому рота. в черзі крім мене ще 3 вагітних. я вже хотіла їй маску медичну запропонувати чи хоч серветку. сиділа вона хв. 30 і тут апогей - з кабінету виходить її подруга і вони йдуть собі. питання- для чого пертися хворою в жк, де багато вагітних, котрим і лікуватися толком нічим, без потреби, а лише за компанію? і як таких назвати?

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В США, якщо в тебе грз чи щось в тому роді, в реєстрації видають маску, щоб ти нікого не заразив.
    Теж не розумію хворих, які розносять свої бактерії, де можна і не можна

17. syxivska

syxivska Well-Known Member

вчора ходили в цирк.все добре.дитя було задоволене.кінець дійства.артисти виходять на поклон і тут деякі люди встають і спішать до виходу.відчуття не з приємних...

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

таке досить часто буває. і в театрі, і в кіно..неповага до акторів.

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора пережила шок: приїхали ми година 9 з Ашану, мала зайшла в під"їзд першою, ми з торбами позаду, і тут раптом ТАКИЙ крик, що мороз по шкірі, я вже за частку секунди передумала незнати що, а виявляється, то наша сусідка своїх дітей виховувала. А що вже мала перестрашилася - каже, ефект був, ніби їй у вухо верещать.

20. PinKey

PinKey New Member

Мене то з року в рік виморожує на Альфаджазі. Враховуючи рівень артистів, які там виступають та те, що квитків на захід і за місяць не купити, я просто не розумію - ну невже вдома немає коньяку чи віскі, щоб так спішити до бару?