Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Рагулі? (2)

ну то я вас вітаю, що ви так гарно бачите) може у вас третє око є?))
    Я стараюсь не судити людей відразу не розібравшись у мотивах іх вчинків. Хіба це погано?

2. Відповідь: Рагулі? (2)

Живу в особняку.Ніч ,дитина спить .Сусіди починають тріпати.Ну ,думаю,щось там легенько-швиденько... Килим таки тріпають добряче ,дитина вже не спить ,коли вкладу,невідомо,зранку 5-30 на роботу.Відкриваю вікно,і обіцяю їм зранку в 5-30 чемно дзвонити в двері.Тріпання припинилось.Коли прийшла з роботи ,подивилась на той килим ,добрих 5 метрів.Чим люди думають....

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Килимок чи нi, а люди вiдпочивати повиннi. Е 14 годин, щоб владнати своi справи. Я тiшуся, що в когось залiзобетонна нервова система i вiн може спати, незважаючи нi на що - я в 20-n рокiв теж так могла, подумаеш. Закон охороняе прaва людей, яким заснути - проблема, а в 6 - вже вставати.

4. Milady

Milady Well-Known Member

5. Masja

Masja Well-Known Member

Вчора була в шоці!
    Їду в маршрутці через Стрийську-Наукову, визираю в вікно і бачу..дитину в багажнику машини!!!! Уявляєте? Салон був загружений якоюсь побутовою технікою, старша дитина (років 12-ти) на передньому сидінні біля водія, а молодша (я так думаю, що молодша), сиділа, бідненька, зігнена так, що личка не було видно, тільки ножки. Водій нашої маршрутки зробив горе-таткові зауваження. Що той йому відповів, не знаю, не було чути. Ну слів в мене нема. Чесно. Небезпека ж страшна, як можна так ризикувати життям дитини??:girl_devil:
    Ще вразила реакція однієї пані. На обурювання пасажирів сказала, "нащо то каркати людині під руки, ще щось станеться". Капець..

6. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

це вже не рагуль, це вже просто ідіот на всю голову.:girl_devil:

7. Orman

Orman Модератор-бомба

маю ще пару свіжачків про велосипедистів. Але замахало вже писати. Це вже не рагулізм, це просто не до оповідання. Шість правил ПДР за менше ніж 30 с порушити - це вам не коники з г...а ліпити.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сьогодні я особливо чутдива до всього, що відбувається навкруги. Отож ситуація, під"їжджаю під під"їзд будинку візком, стоїть купа хлопів (десь так штук 6-7 орієнтовно). Вистелили всі сходи до вхідних дверей своїми персонами з цигарками і пивом. Бачу серед них нашого сусіда, а тільки що розмовляла з його дружиною в скверику, у нас діти молодші "однолітки", то трохи спілкуємось.Так от стоять собі ті мужчинчики, голосно політику гнуть, шось чую про Януковича і про Схід... Менше з тим, прошу, щоб розсунулися, щоб я з візком і старшим малим пройшла, а у нас такі сходи кострубаті до під"їзду раз і потім ще до поверха, хоч і поверх перший, але пару таких деревяних, по яких особливо важко виїжджати візком-два. Одним словом, тягну я по тих сходах сама той візок, за той час вони стоять, харкають і пускають моїй дитині дим в лице, зробила зауваження- відвернулися трохи... Потім я нечайно заділа одну боковинку дверей, таке часто трапляється і тоді візок буквально застрягає. В таких випадках я прошу прохожих допомогти, а тут просто мене настільки вкур..ло, що я спеціально хотіла переконатись, як ото фраза з якогось сересерівського фільму чи "нє совсєм ти єщьо сволочь".)) Так от прошу старшого малого притримати ті двері, дитина бідна тримає, я йойкаю голосно айкаю, а вони собі стоять, хоть би шо, тільки дивляться по очереді.
    Прийшли до хати і думаю, ну от всі так файно гадять ту владу, а самі з себе почати не хочуть навіть в таких елементарних речах! Ну, як, жінка з дитиною сама тягне того візка по сходах, а ти собі стоїш, вилупив очі і хоч би шо. То з тих рагулів певно, яких кувалдою в транспорті з місця не зженеш, які в двері сунуться як танк, ніколи нікого не пропустять і т.п.
    Чогось мені всіх їх відразу захотілось відправити в АТО. (так, я знову про своє)). Хоч знаю, що наш той сусід таки відкупився, то вже туди мабуть точно не поїде.
    Так, мені шкода, щоб наші хлопці там гинули, але от такий контингент аж рука чешеться відправити трохи повоювати.:girl_mad:

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я інколи їду з малим з садка елекричкою додому. Малий для мене вже майже не підйомний, в електричку східці дуже не зручні(для дитини, то взагалі капець),високі і треба йому допомогти зайти(краще взяти на руки).Так от, скільки б позад мене не стояло хлОпів(сорі, музчін), ще жодного разу ніхто не допоміг, при тому, що їм би було краще, бо швидше б зайшли, бо я таки трохи сяшпортаю з малим, поки викарапкаємся. А одного разу випало нам в п"ятницю їхати, то атас- їдуть студенти і дачники крім всіх інших, так одна старша(навіть стара) пані, при тому, що мене всі з дитиною пропустили першою, як тільки поїзд зупинився, вскочила перед нами, аж малого притисла лежма на сходах. Навіть не оглянулась і погнала місце займати, я заходжу з дитиною в вагон, малий якраз сідає навпроти тої пані, а вона каже до нього "тут зайнято, не сідай".Оооо, хоч то і старша людина була, но слухав весь вагон :girl_mad:.
    Понаписувала:girl_crazy: До чого то я, а - мужчини де ви, аууу?!!

Останнє редагування: 23 Серпень 2014
  10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені інколи допомагають з візком, але правда залишається правдою, жінки допомагають частіше.)
    А сусіда нашого оцього знайомі напевно такі як і сам той сусід... Сидить часто по ранках на сходах під під"їздом в якихсь чи то трусах, чи то шо там у нього таке, з голим торсом, з горнятком кави в руках і сигаретою. Воно б то все нічо, але хто знає, той мене зрозуміє. В мене під"їзд певно 2 метра від дороги, по якій купа машин їздить, та щей зупинка трамваю прямічком навпроти під"їзду. От уявіть собі ранокова метушня, купа людей пробігає йому над головою, район можна сказати у нас промисловий, людей купа, трамвайна зупинка, всі зазирають у вікно і тут сидить тЄло якесь напівголе і попиває ранкову каву. Але і то ще б нічо, як не крути, п"є свою каву, біля свого під"їзду, в своїх трусах)), та й зовнішній вигляд- то його особиста справа), так я в такій годині, особливо, коли ще свою темку мала, вже йшла з базару з візком і купою продуктів, а воно, шо би ви думали реальний приклад і не один раз. Вийшов, прикурив, побачив мене, забичкував- втік, тільки я то все витарабанила до хати, чую вже знов вийшов на перекур. Певно вже сам си думав "но вийду, прикурю, вона лізе"))). А взимку, коли курив в під"їзді, то бачучи мене з візком, нагло відвертався і говорив по телефону, певно сам до себе.)):girl_crazy:
    З сусідами мені не повезло. Я навіть один раз попросила його лампочку допомогти вкрутити, бо стелі у нас дуже високі, так по цей день іде...)

11. Siania

Siania Love Life

Я розумію що в тій ситуації були рагулі, але щоб не нервуватись на майбутнє, не встидайтесь сказати "Хлопці, допоможіть з візочком", може їх ніхто не навчив...а так по-трошки та й відкладеться в голові))

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

судячи з опису той сусід дійно трохи тойво, парнокопитний)) але не все так погано. За весь час що я вожу малого візком мені ще ніхто не відмовляв допомогти, коли я просила. Якщо не прошу - теж часом пропонують допомогу- і жінки, і чоловіки, і молоді, і старші, то при тому що я часто не просто з візком, а ще й з купою закупів досить об'ємних. Але якщо я не прошу - то і претензій не маю що не допомагають, бо тоді знаю що цілком справлюсь сама. Бо люди, зазвичай, не видивляються кому б то допомогти, можуть і задуматись про щось своє, чи просто не хочуть бути нав'язливими чи й навіть не хочуть принизити пропозицією допомоги, хто зна що хто собі думає. Тому головне правило - потребуєш допомоги - попроси. Мені ж не складно попросити, якщо я знаю що людині не складно допомогти.

13. Kviten

Kviten Member

А я от, під свіжим враженням, занесу в "рагулі" людей, які курять на базарах. Уточню: в рядах залізних будок, де продають одяг, взуття і т.п., де і так місця мало і дихнути нема чим, а тут ще обов'язково майже у кожному ряді знайдеться продавець (причому то переважно жіночки, з отими смердючими дамськими папіросками), який собі смачно попиває кавусю і покурює...
    Бачу, більшості людей так нормально, ходять собі, вибирають, приміряють, купують... А я не сприймаю дим, мусила пробігати, затуливши носа... Спочатку думала зробити зауваження (щось типу про паління в громадському місці), але то настільки масове явище, що вирішила не псувати собі нерви, благо, що швидко купила все що треба...
    Може, є якась управа на то? Чи то я "придираюся", і мені одній таке шкодить?

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ви, як моя мама:) "А чому ти не попросиш, не скажеш?". Тоді я зробида експеримент спіціяльно для неї, чекаємо поїзда, відкриваються двері, я беру дитину, як можу під руки, щоб допомогти зайти, прошу якогось хлопця допомогти мені, кілька разів прошу ( і мама вже з таким повним недорозуміння тоном теж просить)), він правда допоміг але вигляд обличчя був, якби в космос злітав. І то майже завжди в чоловіків така реакція. Може, то тому що це не візок з дитиною, а просто дитина і вже ніби більша але ж видно, що нам важкувато. В міському транспорті теж не один раз спостерігала такі ситуації навіть з возиками, хоч рідше, бо таки возика хтось підхопить швидше, ніж дитину:).

15. Відповідь: Рагулі? (2)

Пробіглась вчора центром. Мало не з кожного двору відчувався такий запах сечі! :girl_impossible:

Скажіть, хто може знає. В заклад харчування можна зайти от просто собі тільки в туалет?
    Я б зобов'язала усі КаБаРе пускати. Може це хоч трохи б проблему зменшило. А то я собі пробіглася, носик зморщила, а люди у тих двориках живуть :girl_sad:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

звичайно, що можна. Можуть скривитися, але пускають.

17. Відповідь: Рагулі? (2)

Тоді я нічого не розумію.
    Може це якесь позначання території альфа- бета- і гамма- самцями?

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ми часто ходимо в МакДональдс. Не поїсти, їмо ми дома,:) а там є такі гірки дитячі, з яких мого малого просто за вуха не відтягнеш. І часто (навіть дуже часто) спостерігаю картину, як мами садять пісяти своїх діток в ті корчики, туя здається там так гарно розсаджена між майданчиком і входом у заклад. І то нічо, що кругом столики, за якими люди їдять і то нічо, що це заклад харчування на майданчику якого буде штиняти попісами і то нічо, що в тому закладі є у вільному доступі туалет!
    Робила двічі зауваження.:girl_mad:

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

А ще як повітря таке як перед дощем, воно в рази посилюється).
    У нас хлопці якось сховалися від дощу в під"їзді. Ще так голосно шуміли під дверима, що я аж виглянула. Культурно запиталися, чи можна у нас дощ перечекати, я посміхнулася: "ну, та звісно можна, тільки трохи тихіше." І щоб ви думали, дощ закінчився, хлопці пішли собі, залишивши після себе обпісяний під"їзд і купу недокурків у людей під дверима.
    Три дні провітрювали, ледво то всьо вийшло.

19. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

і яка реакція мамочок?

20. Siania

Siania Love Life

Чесно, то якісь неадекватні люди, робити таке у закритих приміщеннях...У нас за останні 2-3 місяці двічі люрили, а одного разу біля ліфту на сходинку хтось на..кав...то взагалі в голові не вкладається!!! Раніше такого ніколи не було, та й двері з домофоном...