Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

Ну та шум різний буває, для прикладу спрацювала сигналізація, бо хтось до машини поліз чи просто заглючило, то можна зрозуміти. А от тріпання килимів, то як мінімум неповага до сусідів. І дитину свою привчатиму до мінімальної взаємоповаги і до того, що треба думати чи твої дії нікому не зашкодять.

2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

о_О сподіваюсь, Ви його потім викинули...
    Насправді достатньо гумової груші. Але розумію, що тоді було не до того і сподіваюсь, що знання про грушу Вам не знадобляться.

3. Talya

Talya Well-Known Member

це єдине, що не треба робити, коли розбивається ртутний термометр

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

неа))), після тих коломийок купили електронний, але шухер був сурйозний

5. Orman

Orman Модератор-бомба

і знову про велосипедистів...

з прекрасним виразом обличчя "розступіться я їду" їхав він собі по дорозі з одностороннім рухом в інший бік.

*в нього ж обставини (напевно)*

6. Freitag

Freitag Active Member

О, то й мені вчора таких 2 шт попалися. Їхали по проспекті Свободи повз колишню Корону ще й ручкою показували, що повертають наліво. І не особливо їх бентежило, що весь транспорт рухається в іншому напрямку.

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Як кажете, то нормально стати серед білого дня обличчям до густонаселеного будинку, на повністю відкритій місцевості і, гм, демонстративно справляти малу потребу? В мене ступор змінився цікавістю, чи буде той молодий чоловік (не п'яний, на вигляд адекватний) хоч якось прикривати свої інтимні місця, але де там, поводився, як у власному туалеті.
    Писи: я не підглядала, в мене просто після ремонту ще штори не вчеплені, але після такого мушу вламати чоловіка, щою вчепив карниз.
    ППс: збоку є дерева, за які можна сховатися в разі крайньої потреби.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Поки тут не стали писати, не звертала увагу. Але це якийсь караул. Велосипедисти наглi, як танки:girl_haha: Гуляючи парком, мушу постiйно вiдскакувати в сторону, бо хтось летить. Дзвiночкiв тепер нема на роверах? Я в дитинствi зaвжди попереджала, що iду)

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І ще половина велосипедистів їде за напрямком руху транспорту, половина - проти (готові з піною доводити, що це єдиноправильно), між смугами, по тротуару, повертаючи в будь-якому зручному ЇМ місці (розмітка - для лохів-водіїв і пішоходів), ігноруючи світлофори.. і які там сигнали - дякуйте, що взагалі об"їхав.
    Може то права на велосипед якісь запровадити?
    П.с. А логіки в маршрутах спец. велосипедних доріжок я часом й сама не бачу ))

11. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

порушення ПДР є порушенням ПДР. Незалежно від обставин ;-)

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

13. Orman

Orman Модератор-бомба

оооо, пішоходи сьогодні відзначились, аж писати противно. Не хочу жити в одній країні з такими рагулями... а в них ще троє дітей.

14. shparynka

shparynka Well-Known Member

ми на роботі таке бачимо частенько. То так гидко. Таке враження, що то не місто, а великий клозет.

15. Руда Лисиця

а тепер по пунктах:
    1. я погодилася із тим, що за відповідної архітектури тріпання килимка може дійсно гучно звучати. Шум буде відрізнятися як у мене на відкритому подвір"ї, так і в дворику будинку формою П, так і коли будинок просто лінійкою. Зауважу, що авторка скарги не вказувала який у неї будинок.
    2. Згідно вашого лінку, заборонено у житловому приміщенні. Дворик - це прибудинкова територія, а не житлове приміщення.
    3. Нам так і не відомо скільки ж децибел виділяє тріпання килимку.
    Дістану волюметр - проведемо експеримент

16. Milady

Milady Well-Known Member

Ну як тільки в житловому...

17. Руда Лисиця

Знаєте, якось дивно і неприємно загалом.
    І хочу уточнення від Milady: таке нічне тріпання у вас часто буває? Бо якщо так, тоді то вже дійсно неповага до оточуючих.
    Проте якщо це сталося один раз в кілька років, то може все не так по-рагульськи як вам здається.

18. Milady

Milady Well-Known Member

Значить, як вже так зачепили ту тему, то я вже тут з сусідами переговорила;)Тріпали килими хлопаки, які були в стані не дуже тверезому і ше ту тітоньку, яка їм кричала потім ше обматюкали!Звернули увагу на те дійство тоді не тільки я і та сусідка, а багато людей повибігали на балкон...ну бо погодтесь в світлі останніх подій, такі звуки серед ночі, коли ти раптово пробуджуєшся зі сну, бо здається, що то стріляють...ну мало приємного!
    Ще раз повторюсь, що як би то тільки нам мішало з чоловіком, то одне, а коли дитина зривається, то вже зовсім інше!
    І взагалі не має різниці, яка форма будинку, скільки децибел, то є ніч і треба мати хоч каплю поваги! Бо я дійсно не бачу причин, щоб тріпати килими вночі...

19. Руда Лисиця

ну бачте, тут ми вже бачимо що то дійсно "нехороші люди" і маєм повне право їх хаяти. А якби була така ситуація як у arushka, певно б трошки зрозуміли, правда ж?

20. Orman

Orman Модератор-бомба

ні, це ви бачите "вже" (після матюків), всі решта побачили це раніше.