Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

Ну от тут і вся різниця) Ви можете прибирати в будь-якій годині, Ви ж сусідам не заважаєте. А коли багатоповерхівка йде літерою "П" і всередині знаходиться крихітний дворик і тріпають килими прямо під твоїми вікнами в 3 годині, то погодьтеся мало приємного. Ще як би ми тільки з чоловіком жили, то б збудились, побурчали під ніс і заснули, а коли дитина будиться і лякається- плаче, то вже по-іншому реагується на таке.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

жила я в багатоквартирних будинках. То ж знаю, що таке тонкі стіни, як чудово чути сусіда-музиканта поверхом нижче, чи як гулянка десь гуде. І знаю як то коли сигналка в машини вмикається посеред ночі.
    Але нічо, я звикла до шуму. І дітей привчу. Коли будуть.

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Що б не робили голосно пiсля 10 вечора, то свинство. Е повно людей, якi спати в цiй порi лягають i не у всiх такий сон, що гарматою не розбудиш.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

є норми про дотримання шумового режиму
    в мене прямо мову відняло **
    я не вірю, що ви не бачите різниці між вириванням трави і гоолосним тріпанням.

значить просто тролите...

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

та що ви, вони самі винні, що не привчилися і дітей не привчили. Он в людей же ж обставини.

5. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

У дворі школи, в якій я працюю, дуже люблять гуляти мами з дітками. А ще посеред двору є величезна клумба, на якій росте повно квітів. Сьогодні я по доброті душевній вирішила допомогти нашій вчительці біології, і сполоти ті квіти. Поряд зі мною прибиральниця білила вапном бордюр навколо клумби. Рву бур'яни, і раптом прямо перед собою серед кущиків чорнобривців бачу гарні білі кеди в горошок. Піднімаю голову - виявляється, це якась дуже модна молода мамочка залізла в квітник, і вчить свою дитину ходити по бордюру, на якому, до речі, ще й вапно не висохло. Кажу до неї: "Пані, я перепрошую, але вийдіть з клумби, будь ласка." У відповідь чую: "А шо таке? Тобі шо, мішає, шо я тут гуляю?" Кажу: "Мені заважає те, що Ви витоптуєте квіти." Вона мені: "А шо таке? Я шо, бачила, шо тут квіти? Ти вопше хто така, і то шо, твоя клумба?!" Пояснила їй, що квітник шкільний, а я працюю у цій школі. У відповідь - потік свідомості: "Яка ти там вчителька?! Чого ти мене учиш? Клумба шкільна, значить, нічия, і я маю право робити тут все, шо хочу! Треба було мене попросити нормально! Їй мішає, шо дитина біля клумби ходить!" Хвилин через 5 мадам викричалася, нарешті вилізла з клумби, і на прощання "втішила" мене: "Тобі просто повезло, шо я з дитиною, а то тобі було б погано!" :bazar: Думаєте, на цьому історія скінчилася? :girl_crazy: Ця мамуня відійшла від квітника на кілька метрів, дістала телефон, і почала обдзвонювати своїх знайомих, щоб розказати як її образили. Причому перший її співрозмовник дізнався, що їй нахамила "якась ненормальна технічка", пізніше вона розказувала, що до неї прибігла завучка-психопатка, і виштовхала з двору школи, а до останнього співрозмовника ця мадам подзвонила із проханням приїхати і забрати їх, бо щойно вона з дитиною ступила на шкільне подвір'я, як на неї накинулася із кулаками директорка-маніячка, і побила її. :khomyak:
    Люди, я не знаю, що мене вразило найбільше - чи ця неадекватна реакція на звичайне прохання, чи мат замість ком між словами цієї мадам, чи мій стрімкий "кар'єрний ріст", чи те, як можна було не помітити клумбу посеред двору. Мабуть, все ж таки мене добило те переконання, що "шкільне - значить нічиє", а тому можна робити все, що заманеться. Сумно, що так...

6. Руда Лисиця

І скільки ж децибел виділяє тріпання килима о 3й ночі?

7. Siania

Siania Love Life

Ви може думаєте що килимок такий що тріпають вручну? Бо коли в нас в дворі тріпають килим тріпачкою на турніку...то дуже сильний звук, наче хтось стріляє, ще й з відлунням.

8. Руда Лисиця

ви може думаєте що я ніколи килими не тріпала? я на повному серйозі питаюсь. Мені цікаво скільки децибел має той звук.
    Якщо будинок виконує роль підсилювача за рахунок свої форми і висоти, то так. Може й заголосно.
    Бо в мене на подвір"ї не скажу що голосно аж так щоб діти будилися. Сусід точно не репетує що я сяка така його дітей лякаю))
    Але вже просто бере інженерна цікавість, скільки децибел є у тріпання килима.

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Банальна істеричка, яка вважає, що їй всі навколо винні. Бачили відео, як в київської депутатки намагалися права відібрати і як вона верещала?

Хотіла написати про відлуння, але Сяня мене випередила.
    Тож просто запропоную подумати, як це все звучить у дворі-колодязі. А ще - не всі сплять так. що їх і пострілом з гармати не розбудиш, а затички в вуха від таких звуків не рятують, навпаки, в затичках їх ще й краще чути.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мене чомусь такий "логічний" висновок теж ввів в... і вивів)))

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

http://www.salex.ru/book/book.php?soundproofing
    Якщо б мені треба було вписати той звук у таку таблицю - я б сказала. десь між 90 і 100. Бо звук явно гучніший за звук руху поїзда.

12. Руда Лисиця

та нуу...ні, такий підхід неправильний. Тільки апаратно виміряний думаю можна вважати правдивим.

13. NataliaFed

Та ну, ви біля залізниці не мешкали)
    Від мого дому до залізниці метрів 500, ми на горбі, залізниця внизу, коли їде поїзд(вантажний)- ліжко трясеться, при відкритому вікні чути добре, а оте "Обрежно наближається швидкісний потяг" я чую кожного разу.

14. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Якщо знаєте, де взяти волюметр, то тата з килимом і вибивачкою я Вам організую ;)

Я біля неї працюю :) Рахується? ;)

15. NataliaFed

Скоріше ні, ніж так. Спробуйте там заночувати))

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Теоретично це можливо, може, колись і спробую :)

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

З вікон сусідньої 9-типоверхівки регулярно викидають кульки зі сміттям. Наш будинок стоїть літерою П і дворик якраз відкритий до сусідньої панельки. На щастя, ті кульки не залітають нам в двір, але коли сусідам не подобалось, що діти о 22 ще гуляють в нашому дворі ( а наш будинок новий, тож молоді сім‘ї і відповідно купа дітей), то могли летіти і яблука прямо в двір, і мати з вікон.
    Неблагополучні якісь родини там живуть? Чи немічні люди, які сміття не годні винести? Чи просто рагулі?

18. NataliaFed

Так, то різні речі співбесіда і спання на дивані, на шкіряному:rofl:
    Спробуйте і не забудьте децибели поміряти:biggrin:

19. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Ну це якщо Руда Лисиця роздобуде волюметр :)

20. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, скажу вам таке: в світлі останніх дописів пригадала собі, як стопісят років тому, коли моя доця була маленька, розбився в нас вночі ртутний термометр (мала була хвора, страшенно температурила).
    Я тоді і порохотяг батьківсько- радянський ввімкнула (дуууже гучний) і на чоловіка верещала в повний голос, що він термометр не втримав, і тріпали з балкону все, що тріпалось. ....
    Напевно, комусь заважало. Напевно, хтось думав, що ми рагулі. В такій ситуації все по цимбалах, чесно.
    Я до чого: буває всяке-різне, про яке ми навіть не здогадуємось. ...
    Миру нам всім!