Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Рагулі? (2)

І шо всі правда думають, що дівки які вдягають чобіточки під дупу і декольте до пупочка справді мріють про доброчестя і про себе цитують Достоєвського?
    На відміну від ботфорт розум тре мати. А ботфорти "да, вот же они"!
    А з іншого боку, розум можна "начитати" чи "навчити", а цицьки...раз не виросли, то вже і не буде. :girl_crazy:

2. kraplynka

kraplynka реалістка

Я ше не писала про випадки макіяжу - "бойового розпису" і підбори а-ля стриптизерські, які певно "зручні як тапочки", особливо на наших львівських рівних тротуарах.
    Рівень інтелекту певно тут не зовсім прямопрорційний - тре не забувати про гонитву окремих за модою (врахуйте, що зараз практично кожен взуттєвий тими мегазручними капцями рясніє), або навпаки відсутність смаку, бувають випадки підпадання під впливи. Хочеться лишень сподіватися, що хоч до когось із таких дійде, що бути шматком м'яса і жінкою - то таки різні речі.

3. Gorgona

Gorgona Member

Самі цицьки просто так не виростуть, то факт. Але маючи грошики - їх легко "накачати" :). Тепер цицьки можна "купити" так само, як ботфорти. І не тільки їх - як треба і губи розпухнуть, і зад стане привабливішим.
    А от з мозком складніше :pardon:. Його не вставиш і не накачаєш. Розум або є, або треба чекати коли прибуде. Іноді доводиться дооовго чекати, поки не станеться якась плачевна історія. Таких дівчаток переважно вчить не книжка, а життя.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

З сьогоднішнього:
    - в аквапарку в спортивному басейні потрібно плавати тільки в тій шапочці, щоб волосся не потрапляло у воду, щоб не забивались стоки ну і особисто для мене, щоб не мочити голову хлорованою водою. Табличок з оголошеннями про це висить багато, то якого фіга лізти в той басейн без шапки і ше й плавати пірнаючи. Зазвичай ті наглядачі то присікають, а сьогодні десь він відійшов-ото вже собі вуйко відірвався....
    - живемо в новобудові, будинок заселений відсотків на 50. Щодня люди роблять ремонти. Слухаємо ті дрельки і стукіт щодня, але все розуміємо, ми ж теж робили ремонт, коли вже деякі наші сусіди жили, але дрелька в 23:30!!! Невже він думає, що його ніхто не почує чи, що всі вже міцно сплять і не почують?! В такому напівзаселеному будинку через порожні квартири звук ще краще передається. Сверлили в сусідній квартирі, але ми туди не могли постукати, бо вона вже в сусідньому під'ізді, який теж на домофон закривається.
    - а ще не перестаю дивуватись рагулізму виставляння сміття з квартири за двері на ніч. І так воно стоіть і смердить і нюхають всі, хто проходить повз. Чоловік каже, що треба пару разів своє доставити, може щось зміниться, але я сумніваюсь. Чоловік вже раз говорив сусіду, але той поусміхався і ніц не пойняв. Короче рагулів хватає.

5. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

не знаю, в яку тему краще написати. вирішила ця більше підійде.
    20 березня , 6 ранку - день народження мого сонечка, він раптово почав задихатись. я визвала швидку - вона не приїхала!!! (сказали, у нас нема дитячого лікаря, я кричу - дитина важко дихає, приїжджайте, на що чую сонним байдужим голосом - шукайте машину та везіть). чоловік у відрядженні..я в паніці. не знаю, що робити-куди бігти. збудила сусіда, приїхали на швидку, у них перезмінка ( це 7.15 ранку). кидаюсь, прошу лікаря - а мені у відповідь: сядьте почекайте!!! чекаю в коридорі - тільки когось бачу, прошу домоги. у відповідь - чекайте лікаря. Та де ж він?? так я чекала хвилин 15-20 хв. нікого! як всі вимерли. потім взяла малого і побігла з ним в інфекційну (він швидкої допомоги 5-10 хв пішки), де нам зразу почали надавати допомогу.
    я досі не можу прийти в себе після того випадку. як так можна робити? як? це ж дітки. ви ж лікарі! хтось сидить п*є каву, а у в коридорі задихаться дитина(((

дівчата, підкажіть, куди я можу поскаржитись? бо я дзвонила на швидку, скаржилась і т.д, але вони лише оправдовулись, не може такого бути, ми до діток завжди виїжджаємо. завтра буду у місті, певно піду до завідуючого.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сюди. Є гаряча лінія. Виписати їм по перше число. Я просто в шоці, що у Львові таке могло статися.. А я ще дивувалась, коли в Дубно швидка не їхала..

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ми так раз сусідці своє доставили. Вранці прокидаємось, за двері - сміття нема. Мама зустріла її потім в магазині, то вона так сварилась, що хтось їй своє сміття підкладає, і це вже не вперше. Коли мама сказала, що це ми поставили біля її кулька наш кульок, щоб вона трохи наш понюхала, як ми її нюхаємо, то вона зі швидкістю світла вилетіла з магазину. Соромно стало. Мало того, що обманула, так ще й на цілий магазин викрикала які ж ті люди безсовісні.
    Ну і ще один випадок. Йшов Артемків однокласник з своїм дядьком до школи. В цей день падав сильний дощ. Йшли під парасолею. Перед самою школою парасоля їм зламалась, то оцей дядько, не придумав нічого розумнішого, як викинути її в кущі. Як можна бути таким рагулякою? Знаючи, що в селі двірників немає, кожен прибирає біля свого подвір*я. Біля школи практично ніхто не прибирає, бо там ніхто і не смітить. Так та парасоля там з осені і лежить розкарячена. Невже важко викинути дома? Страшенно не люблю таких свинот. Ще й дітей такому нехлюйству вчать.

8. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Мали з чоловіком на вихідних неприємну ситуацію: вирішили собі прогулятися в Стрийському парку. Нам підходить доїхати туди лише автобус 3а, або тролейбус 25. За поїхав "з-під носа", наступним приїхав тролейбус. Ну сіли ми на нього, купили квиточки, сіли. Пройшло мабуть пів хвилинки згадали що потрібно закомпастувати ці квиточки і одразу до нас підійшов контролер і пред явив нам штраф 60 грн. Я була в шоці, бо сам підійшов і сказав: з вас шраф оскільки ви не закомпастували квитки.Ми казали що ми тільки зайшли і згадали, бо давно вже не їздили в тролейбусах, але він вперся і плати йому.... Так неприємно було.... а така зла...Невже не можна було просто підійти і нагадати, причому він нам сказав шо він бачив як ми купили квиточки і сіли....А саме обідніше на наступній зупинці одразу вийшов.......гррр зла така була:ireful:

9. Siania

Siania Love Life

Ну по великому рахунку він зробив свою роботу...
    Тут він показав всьому тролейбусу, що так робити не можна. Тим більше всі хто їздить без білета свідомо - теж придумують багато пояснень, не може розбиратись хто каже правду а хто бреше, для нього є факт.

10. silvia

silvia Well-Known Member

в наш район перенесли Франківський суд, який було спалено. Отож, дорогу, по якій ходять і дорослі і дітки ( їздять візочки) окупували машини відвідувачів і працівників суду. Дорога одностороння, тротуар є з однієї сторони. Раніше паркувались по іншій стороні, де немає тротуару.
    Сьогодні їдемо у візку, на тротуарі стоїть величезний Ленд Крузер, який загородив весь тротуар, відповідно треба їхати по проїжджій частині. Якраз у машину сідала дамочка, чесно я вже не стерпіла , підійшла і запитала, чи знає вона, що по тротуару ходять люди, а не паркують машини так, що навіть пройти нема як, не говорячи про мам з візком, що моя дитина може "ненароком" металевою машинкою пошкрабати її авто, що то рагулізм отак робити. Вона нічого не сказала, сіла і поїхала.
    Як з цим боротись? мені б наклеєчки відповідного змісту, я б клеїла на лобове скло....а взагалі передбачено якісь штрафи за паркування на тротуарі...

11. smilechyk

Він прекрасно бачив що ми купили квитки, сам нам так сказав нам...

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Сьогодні на пл. Митній намагалась проїїати між стовпом знаку і машиною. Зачепила візком машину. Трохи. Звісно випадково! Певно я рагуль...
    Додам що авто було припарковано приблизно за метр до пішохідного переходу.

13. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не шукайте собі відмазки.
    Буває люди купують один квиток, і їздять з ним цілий день, а компостують як бачать що контролер зайшов.
    Купив квиток - відразу компостуй.

14. tasha

tasha New Member

Я дуже рідко ї"їжджу трамваями, і теж можу забути за той компостер, тому вас розумію, але якщо ви проїхали більше однієї зупинки, то контролер таки правий, що оштрафував вас.

ваша мама просто молодець, мене ті кульки просто добивають. В нас теж сусід колись таке взяв в моду, то мама подзвонила їм в двері, як відкрили, то всунула той кульок в руки, більше такого не робили.

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та воно-то так, але часом багато людей заходить, поки всі місця позаймають,і прокомпостують чи взагалі згадають за ту справу.. Тим більше, якщо йдеться реально про "півхвилинки". Я абсолютно тому не дивуюся, бо тролейбусом їжджу дуже рідко, і до того ж часом буваю затуркано-приторможена своїми думками, і згадую про квиток вже як сяду і побачу, що інші компостують. І як контролер "бачив, як купували", то попередньо можна було б нагадати "не забудьте компостувати квитки". Але тоді він залишився б без штрафу..
    Погоджуюся. А якщо він почав перевірку на зупинці до початку руху, то це, здається, не зовсім правильно, бо реальний заєць відразу би вийшов з тролейбуса, а такі "замріяні" і попадаються..

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

за правилами, це мав би оголошувати водій/тепер це робить система, крім того контролер має мати посвідчення, бумажку якраз на ЦЕЙ рейс, і починати огляд від голови рух. складу, щоб дізнатись у водія, які там якраз сьогодні дірочки, а ще мати на собі червону пов"язку "контроль" і ще купа нюансів. тому люди, які в тому розбираються, сміливо посилають їх .. туди само звідки вони прийшли.

сподіваюся, форумчанці хоч виписали квитанцію за сплату штрафу?

17. Руда Лисиця

я теж дуже рідко їжджу трамваями, але все-таки пам"ятаю що треба компостувати. Та й на самому білеті написано що його треба прокомпостувати, всюди є наліпки що його треба компостувати, голосовий запис про це періодично нагадує. +така річ в нас не нововведення, а вже кілька років діє.

18. smilechyk

Видали одразу
    Не було ніякого голосового запису за весь час що ми проїхали...

19. Руда Лисиця

а ви впевнені що ви їх слухали?
    зрештою, як я вже писала - не шукайте собі відмазок.
    Ignorantia legis neminem excusat - незнання закону не звільняє від відповідальності

20. sanches

sanches Well-Known Member

От повбивала би тих, хто по тротуарах їздить і паркується
    Живу в районі Ряшівської-Патона, в кінці Городоцької церква є. І от в неділю на тротуарі - парковка. Вчора чоловік йшов з візком,аж якась мадама їде на Ауді по тротуару. Він встав, так вона на нього стала верещати, що він дитину під колеса пхає. А на зауваження, що вона їде по пішоходному тротуару не знайшася, що сказати...

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk